Scudo Sports

Amoeba Hussar

arkadaşalr bana hussar jump resmi gönderir misiniz bende normal hussar var ve jump denen bisikleti hiç görmedim

Scudo
selam benim hussarım var [dj] lastk secimnde zorlanıyorum.trial ve freeride yapmk içn lastk 2.40 lık olsa yeterli olur mu marka olarak da bilgi verirseniz sewinirim

CST cheyenne 2.40 ise oldukca yeterli olur...Bir suru arkadasimiz kullaniyor...Daha fazla yorumu Forumda CST cheyenne yazarak aratip bulabilirsin...

Kolay gelsin, iyi gunler:)

merhaba
amoeba hussar kaç kilo acaba kron xc 1000 dahamı hafif
saygılar

arkadaşlar birde kron xc 1000 de kadrodan sesler geldiği söyleniyor bundada otur bi sorun varmı
saygılar

tam bir yıl geçmiş son yorumun üstüne... evet hussar pek fazla yok hussarlı olmak bi ayrıcalıklıdır...::):)::):):) ferraride pek fazla yok türkiyede...!!!

amoeba hussar taiwan malı olup kron dan son derece kalitelidir. benim arkdaslarım arasnda kullanan bi kac kronlu biliorm kadrolarını catlatmıslrdı.bndede hussar var ve cok memnunum ve bike mı cok sewiorum.

www.amoebaparts.com

CST 2.40 lastikler Hussara sığmaz... lastik seçiminizde en çok 2.25 kullanabilirsiniz en enliyetli şekilde...

• Beğen
Tepkiler: delmariachi
3 GÜn Önce Aldim Tam Oturdu Bİsİklete Memnunum Lastİklerden.ama Yİnede VerİdİĞİnz Önerİ İÇn TesekkÜr Ederİm...İİ Geceler

Büyük harf kullanımı için forum kurallarını okuyunuz.......

Aslında şu iki bisikleti aynı anda test edip karşılaştırmak lazım...
Herkez kendi bindiği markayı övüyor.."Bende iyiki hussar almamışım Kron 5 basar" derim ama hussara hiç binmedim :)

Bu yüzden böyle bir yorum yapmam :)

merhaba
cevaplarınız için teşekkürler amoeba hussarın ağırlığı ile ilgili bi arkadaşla özelde yazışmamız oldu orada arkadaş güvenilirliğinden pek emin olmadığını belirttiği bi elektronik tartı ile husarın ağırlığını 13,800 kg olarak ölçütüğünü belirtti
bilginize

13.800 olan doğrudur,üzerindeki parçalarla 12 kilo olması bence mümkün değil

Selam arkadaşlar,bu hafta hussar alıcam.Forumdan takip ettiğim kadarıyla normal hussarın (dj olmayan ) 2 donanımlısı var.Biri shimano acera kompenentli olan diğerini hatırlamıyorum.
Bilen biri yardımcı olabilirmi ,almışken iyi olanını alalım.Acera shimano'nun orta kalitede bi seti diğeri dahamı iyi.
İlgilenirseniz sevinirim İyi forumlar....

acera ve deora donanımlı hussar var.ama deora olan acerın 1.5 katı fiyatlısı acera 425$ deora 650$ ben sadece bunu biliyorum bütçeni zorlıycaksan bence amoeba scud al. ama sen bilirsin. benim bildiklerim bu kadar.

Geri