Scudo Sports

Amerika turu yapan şişko :)

Sisko alayci bir kelime fat'in karsiligi sismandir. Kendisine sisko dememis yani. Sisman adam demis.Obezitenin hastalik oldugunu unutmayalim lutfen.

Scudo
aldığı kaloriyi harcamaya bağlı.
ben bostancı spor merkezinde yakamadığım kaloriyi bisiklette daha çok yakıyorum.
Çünkü hem eğlenceli hemde yolda sıkılmadan kalori yakabiliyorsun.
bu arkadaşta yemeğe ulaşmada kendini kısıtlamış olmalı.
Çünkü o kiloda evinde spor yapsa kesin yemek ihtiyacı doğacak ve kendini tutamayacak
yolda bayırda yiyecek otomotikman kısmış ve kendini terbiye etmiştir.

Bence 3 tekerlekli kargo bisikleti alsın .lastik başına düşen yük azalır

• Beğen
Tepkiler: Volkankhi
Matematik olarak yokuş tırmanamaz. Yokuş aşağı inmeye kalkarsa da frenler tutmaz. O kilodaki birinin yapması gereken en son işi yapıyor bence. Kendini fazla yormadan basit yürüyüşler yapması en akıllıca spor olurdu.

@Bülent Yanar birşeyi düzeltmek isterim, o işe matematik değil fizik bakıyor, matematik fiziğin kullandığı dil

Bisikletin kadrosu bence gayet saglam jant seti daha dayanıklı bi jant seti ile degişse sorun hallolur gibi geldi bana . Birde 'azimle sı..n kayayı delermiş' teki gibi fazla azimden olmus gibi geldi bana o jant

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
bence kesinlikle başaracaktır. Hedef kiloya da düşer. Şansı bol olsun.

Sele güzelmiş. sanki böyle çekip katlayınca kanepeye dönüşecek gibi duruyor :)
Umarım başarılı olur. Çünkü o şekilde 250 kilo ile bir ömür yaşanmaz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Ne olursa olsun azmi bile birçoğumuz da yok.Ülkemizdeki o kilodaki insanlar hastanelerde yatak döşek yatıyorlar.Tebrik ediyorum kendisini.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Arka jant tıpkı bizim 3 kişi bindiğimiz bisikletin kasıstan sonraki haline gelmiş.

Ben de tebrik ederim adamı. Yola çıkmış ya. Gerisi gelir Allah'ın izniyle.

Bu arada adamın sitesinde Donate bölümü var. Gönlünden kopan üç beş bir şeyler atabilir. (link)

bu adama fat bike yada 29 gider bunlardan aşağısı kurtarmaz :D

bu adam nasıl bisiklet sürüyor ben anlamadım düz yolda hadi neyse de rampada ne yapacak

bisiklet iyi dayanmış yine o bisikletin max kapasitesi olsa olsa 130 kgdır. Bence arakdaş güzel birşey yapıyor ama önce doktora danışmalı ve kendine özel bir bisiklet yaptırmalı. Yoksa arizaona çöllerinde yolda kalabilir :D

Dünya ne kadar ilginç değil mi, bir yanda kara afrikada açlıktan ölmeye karşı direnenler, diğer yanda tokluktan ölmemek için spor yapanlar.
Amerikan halkı, evet, kötü besleniyor. Hem de fazlasıyla. Bir Amerikalının yıllık ortalama kırmızı et tüketimi 200 kiloymuş, yanında içtiği kola, bira, yediği ekmek, patates, soslar da cabası. Genelde böyle besleniyorlar.
Obezite ABD'de ulusal bir kriz haline gelmiş durumda. Ona rağmen insanları televizyon başından kaldıramıyorlar ve beslenme kültürünü değiştiremiyorlar. Spor ise büyük çoğunlukla beyzbol rugby ve basketbol izlemekten ibaret. Yani tüketim alışkanlıkları ve sosyal aktiviteleri açısından bize oldukça benziyorlar aslında. Her şey Hollywood sinemasının bize aktarmaya çalıştığı şekilde değil.
Ülkemizde de yapılan araştırmalarda, iç Anadolu'da obezitenin hızla yayıldığı, obeziteden kaynaklı hastalıklardan ölenlerin sayısının gittikçe arttığı ifade ediliyor.
Sağlıklı yaşamın en büyük sırlarından biri akdeniz tarzı beslenme. Hazır konu açılmışken bir de link paylaşayım (link)

bizim alt komşunun yatağını sele diye montelemişler bisiklete beyler. :p

Geri