@ahmetyavuz
Mutlu ercevik 'in takımı tekirdağ takımı sana yakın,,
Ertuğrul dağcı acaip,,,,,,
(link)
@Serkan Mıstınoğlu
50 ortalama yapan gran fondoda kürsü görür serkan tabi 47 km 'de ne olacak ona bakacağız, bu ülkede gran fondoda 47 km 'de 50 ortalama ile yarışı tamamlamis kim var ben bilmiyorum
2016 'dan beri gran fondolari biliyorsun takip ediyorum ve konu açıyorum,
50 ortalama ile 47 km 'yi bitireni görmedim desem doğru olur ,ha bak ne var dışardan pro biri gelirse yapar,
Gran fondo yoğun olarak 2019 'da zamana karşı yarışları bence başlatmalı,örnek 40 km zamana karşı [ duzde ]
ve hatta 2 km çok sert eğim yarışı zamana karşı olacak,
Aynen 60 mastırda eğimde varım,ha küçük bebek eğimi yarışı örnek ama orda kısa mola serbest olması lazım ,diğer bebek eğimi non stop için uygun,valla küçük bebek olmasa bile diğer bebek yarışı kesin yapılmalı
Bebek yarısında tek tek sporcular yarışacak,kategoriler,
19-34,35/39,40/44,45/49,50/54,55/59,60/64,65/ artı
Bu organizasyonu yapsa yapsa Veloturk yapar,
@ahmetyavuz
Şaka yapıyorsun galba ahmet,mutlu ercevik hoca ile tanışman lazım,antrenör kendisi
Çeşmede üçüncü oldu,kürsüde aynen gokan uzuntas gibi kürsü delisi yani,kategorisinde kürsüyü es geçmedi
@Serkan Mıstınoğlu
Serkan artık 2019 'a iddalı girip idmanlara başlayarak ,kendi kategorinde olanların ilk 10 kişinin ortalamasına bakarak kendini tahlil etmen lazım,artık seni gran fondolarda görelim
179050 dosyayı görüntüle
Serkan bu gün seledeydim,ve serdar ali akgiray ile yarış muhabbetleri yaptık 60 mastırın sıkı bisikletcisi geçen sene çeşme üçüncüsü
Çeşme 2017,birinci fatih altan ikinci enis korkmaz üçüncü serdar dostum,,,