Scudo Sports

Amatör performans grupları

@Kudret Kurtcebe
Şaka tabii ki kudret abi. mutlu hoca Türkiye için bir önemli bir değerdir. ve de yetiştirdiği bir çok sporcu ile on on beş sene sonra Tekirdağ bisiklet sporu ile anılan bir şehir haline gelecektir.

Scudo
@ahmetyavuz

Valla bence tanış mutlu hoca ile önemli bir insan ,,,,:harika::harika::harika::harika:

Ahmet tekirdağ ya da karamürselden ev alacağım,ama biliyorsun benim takıntım var kartepe,karamürselden çok yakın,,çinarcikta malum çınarcık çukuru düşündürücü,valla evler aynen denize kayar depremden beter,oralar tehlikeli ,bakalım zaman ne gösterecek,
istanbul bitti biliyorsun

@Kudret Kurtcebe kudret abi zaten 2016 tekirdağ şarköy yarışına gelir iken senin lisansını bizzat mutlu hocaya yaptırmıştım;)

@Kudret Kurtcebe
tekirdağ merkezden değilde beyazköy tarafından bir ev alabilirsen gayet mutlu ve mesut yaşarsın abi

@bilalfidanboy

Pelotonistanbul kaptanı tufan sağnak ,grubu ikiye ayırmakta,a ve b grup ,a grupta hızlı basanlar b grup ise normal bir tempo ile başlar önce 28 -30 km arası,mola olmaz ,60 km ,bostancı tuzla bostancı arası,eğim yok olanda kısa,eğim yüzdesi düşük,

Ikinci etap,bostancı ,kaynarca ,tuzlaya gelmeden aydınlı eğimi,ve eğim sonu bekleme olur grup toplanır aynı yerden dönülür,

Her iki grupta ikili sürer,fren mesafesinde,

sanırım bu gruplarda hem yol hem mtb yapan yok değil mi? tufan abi gil yol, trakya yol, iss yol, smryna yol bunlar hep yol'cu :D Aslında mtb de iyi kondisyon yapar ama neden arada bir çıkmıyorlar acaba?

@mehmetsunu

Sunu konuyu boşlama,görüşlerin önemli ,ve hâttâ raşit dostumunda,bak idda bir yere kadar ,mustafa sevinçel 60 mastirda evine 2 'inçi kez şampiyonluk madalyasını götürdü,bu arada fatih altan kendisi dişçi ,onu duvarından takip ediyorum bozcaadada sürekli idman yapar,yaşı 61,
Fatih altanın yarış sonrası aldığı ortalama yaşına göre çok iyi,47 km ortalama 30,
Bu arada şerif üstündağ üçüncü ortalama 25 ,
Görüyoruzki türkiyede 60 'liklar ölmemiş,
Enis korkmaz,mehmet ali tanaydi,fedai güler 65 mastırda 47 km 'de kürsü gördü,65 mastıra helal olsun ,keza 100 km gene birinci yüksel kılıç 1949 doğumlu,bunlar bu ülkenin azınlıkliklari

@bilalfidanboy

Bilal selam ,hatalarını yazmışsın,önemli değil aynı çukura bir daha düşülmez olur biter ,aypg ile bence idmanlarda olman aynen seni geliştirecek,birde bakmışsın gran fondodasin peloton insanı yarışlara hazırlar geliştirir

Geri