Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

@Auron Sanchez hocam kullandım biraz ama az kalsın 200 metre sonra dönecektim eve hemen zincir attı neden bilmiyorum bide uzun süre kullanmadığım için lastiklerde hafif inmiş sanırım yol çok düzgün olduğu için sıkıntı yaratmaz die kullanayım dedim yaklaşık 15 km kullandım bileklerim fena acıdı en fazla 42 km hız yaptım dahada gider ama daha tam kontrolüm iyi deil biraz alışmak lazım. Ama şu var mtb den sonra akıyo yokuşlarda zorlamadı hiç ki Ankara'da Bilkent 3 ü bilen bilir fena yokuşları var onun dışında ilk 200 metrede dönseydim soğurdum ne yalan söylim devam edince sevmeye başladım yolda akması en güzel yanı vites geçişleri herşey çok güzeldi sadece bilek bel ve boyunda ağrı yaptı onuda 2-3 kullanımdan sonra alışır sorum yaşamam sanırım

Scudo
@Mrttkgz
Aynen hocam o bilek agrisi icin iyi bi eldiven ve dogru tutus pozisyonunu belirlemek lazim, tutus pozisyonunu degistirmekte baya bir etkiliyor. Boyun agrisi olmamasi icin de ya da daha az olmasi diyim cunku bende de baya bir oluyor boynunuzu arada bir hareket ettirmek cok ise yariyor. Zincir atmasina muhtemelen vites ayari sebep olmustur ama can sıkıcı bir durum bunu yaşamaniza üzüldüm. Aynen 400 metrelik cok iyi olmayan bir yolda 56 yapabildim biraktikca gidiyor ama tehlikeli elbette fren mesafesi gittikce artiyor. Lastiklere yeterli psi hava basarsaniz cok daha iyi akiyor alet cok fark ediyor :) hocam kontrolünüz tam olana kadar cok zorlamayin aman diyim bir sey gelmesin basiniza. Mtb rahatligini ariyor insan bir sure sonra da ikisinin de zevki cok baska. Mtb sürdüm gecen gün yol bisikletimi aradim basamiyordum aletle :D Bir de daha az yorulmak icin ust taraftan dirsekler hafif kirik gidin o zaman assagiya nazaran daha rahat bir oturusunuz ve durusunuz oluyor. Ama fren yapmasi biraz zor ordan da :)

@Auron Sanchez aynen hocam alışma süresi geçince daha çok zevk alıcam gibi geliyor bugün Decatlon dan bi pompa alayım yakınlarda bisikletçi yok hiç bide hep betonda duracak indiğinde şişirebileyim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim dediklerini uyguluyacam yine yazarım gelişmeleri

@Mrttkgz Tamamdir hocam pompayi aldiginizda nasil oldugunu söylerseniz sevinirim,benim de almam lazim secemiyorum bir türlü. Ya decathlondan alicam ya xlc nin pompasi var cift baslikli 30-35 lira ona bakicam da yeterli hava basarlar mi bilmiyorum :(

@Auron Sanchez hocam aldım pompayı

(link)

Yanlız çözemedim hangisi olduğunu az önce şişirdim işimi gördü ilk başta beceremedim ama sonra çözdüm işi anlamadığım için sibobun ucunu açmayı unutmuşum kapağı deilde şişirmek için olan yeri bilmemek kötü bu ürün mağazada indirime girmiş ama 34 lira gösteriyordu 19 lira veya 14 liraya düşmüş fişi arabada kaldı 2 tanede yedek lastik aldım o yüzden fiyatı tam hatırlamıyorum ama 34 lira die aldım kasada indirime girdiğini söylediler çok rahat bi şekilde hiç hava kaybetmeden şişirdim alimimyum olduğu için sağlam bişi taş gibi yaptı lastikleri ayrıca bisiklete takma aparatı falanda var ben memnun kaldım şahsen ilk başta ayak pompası vardı onu alacaktım 104 liraydı sanırım oradaki arkadaş hiç gerek yok dedi. Üstünde yarış bisikletinin üzerinde çarpı var ama sibop uyuyor ve hiç hava kaçırmadan şişirebiliyorsun 19 liraya tavsiye ederim belki 14 yarın arabadan alınca fişe bakayım

@Mrttkgz hocam diğer pompalara baktımda benim ki bu doğru olanın linkini vermişim 2 ağızlı ama internet sitesinde indirim yok

@Mrttkgz
Hocam hayirli olsun valla cok iyi fiyata almissiniz. Bazi ürünler internet stogunda yok malesef ya :( oyle dediginiz gibi sisiriyorsa harika gercekten sitesine bir bakayim bulursam bende aliyim ondan. Tesekkurler hocam haber verdiginiz icin de :)

@Mrttkgz hocam simdi aklima geldi ya internet sitesi ile magazalarin indirimleri hep farkli oluyordu. Buyuk ihtimalle sadece o magazadadir indirim de. Ben.bi kac gun takip edeyim son kismi.gec okumusum :)

@Auron Sanchez nedemek dostum ben yarın kesin bilgiyi veririm sana fiyatı ve modeli ama bundan başka benzeri yok kesinlikle iş görüyor bulamazsan ben burdan senin için bakarım ayarlarım

@Mrttkgz Tamamdır hocam sana da zahmet veriyorum hakkını helal et :) Baya baya iyi fiyatı ama cidden 19 değil 30 olsa yine iyi fiyatı :komik:

@Auron Sanchez nedemek dostum helal olsun varsa Hakkı'mız lafı olmaz dediğim gibi 14 bile olabilir

@Mrttkgz hocam hayirli olsunda bu pompa en fazla 87 psi basiyor..Kac kilosunuz ? Cunku sizin lastiklerin en dusuk psi 86 zaten..

@Zen.eren teşekkür ederim 82 kiloyum ama lastikleri ilk aldığımda elimle bakmıştım havası Nasıl die aynı öyle yaptı taş gibi oldu lastikler

Beyler @Mrttkgz @Auron Sanchez Pompa muhabbetinizi duydum. Cep pompam benim Schrader için ama presta malum yollar. Bu pompaları nasıl kullanıyorsunuz bununla? Yoksa değiştirmem mi gerek?
upload_2016-7-20_9-32-9.png

Pompanın ucundaki uçu çıkarıp ters takıyorsunuz youtube da videsu var

@cenkildas Nasıl aratıyoruz. Zahmet olmazsa link paylaşabilir misiniz? Gittim T500 pompa aldım Decathlondan. Ucu uymuyor diye T700'ü almak zorunda kaldım.

@cenkildas Ne yapsam bilemedim kendimi, pencereden mi yoksa köprüden mi atlamak, yoksa tren rayına mı yatsam. 20 TL bunu beceremediğimden fazla verdim... :aglyrmngaa::mad::snzdglsn:

@Kerem Groims

Ben de 1 saat şişirmeye çalıştım balkonda terler içinde kalmıştım neyse bir daha unutmayız

Geri