Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

@Kerem Groims
Hocam valla kötü olmus ya :komik: bende ayni durumda kalirdim muhtemelen videolarini izlemek lazim ürünlerin

Scudo
@Auron Sanchez Decathlon ikiletmedi hiç, istediğim gibi değil dedim tam 5 dk sürdü kasadaki işim yenisini aldım çıktım ama bu videoyu bilmiyordum. El pompasında da mutlaka bu sistem var. Onun için de gittim MTB ağızlığı aldım üstüne taktim belki çalışır diye yok olmuyor. Ona da 10 TL gitti... Bilgi her zaman iyidir.

@Auron Sanchez xlc ve türevi el pompalariyla 80 psi basmak için ruhunuzu vermeniz ve sağlam kol kaslarınızın olması gerekiyor :) Xlc'nin bahsettiğiniz pompası bende mevcut ancak haricen topeak joeblow race ayaklı pompa kullanıyorum ve çok memnunum arka 120 ön 100- 110 psi hava ile geziyorum. Yol bisikleti kullanıyorsanız rahatlığınız açısından mutlaka ayakli pompa kullanın.

@Auron Sanchez Btwin'den ya yaşmayacaksın ya da

(link)
(link) = 20 TL 100 Psi diyor.

Ayaklı pompa evden çıkmadan basınç kontrolü için mutlaka olmasada çok işe yarıyor tavsiye ederim.

@Kerem Groims
Hocam o sedona pompadan bende var aynısı ama ona sibop dönüştürücü oluyor mu bilmiyorum :(

@Kerem Groims Hocam bendekinin aynısı bu ürün de başlığı olmaz ya orayı nasıl şişirecek :( Yarın sabah okula gitmeyecek olsam şimdi bi denerdim :komik: Sağolun hocam haber verdiğiniz için umarım oluyordur ya

evet bende türkiyeden 100 tl ye aldım ama yurtdışı daha ucuz kesinlikle yanınada ihtiyacınız olan başka şeylerle tamamlarsanız tadından yenmez :D

@gokberk88 Aynen hocam ya çok felaket fark var. Burdan alacağım ışıktı şuydu buydu aletleri aliexpressten sipariş verdim demin 4 te 1 i kadar paraya inşallah gelir :)

@Auron Sanchez benim bugüne kadar ki tüm siparişlerim geldi, 50 gün sonra umudumu kestiğim ürün bile geldi :D sizinkilerde gelecektir :)

Geçen e5 te yokuş aşağı bi hız denemesi yapayım dedim anında boşa dönmeye başlıyor siz nasıl yapıyorsunuz aşırı hızlı şekilde pedal çevirmeye devam edeyimmi sanki 5-10 vites fazla olsa 30-40 Km fazla gitçekmişim gibi hissediyorum :D

Birde kask almıştım decathlondan mağzadayken hiç anlamıyorum ürünün boyutunu large boy kask aldım ordaki görevli abimde öyle önerdi kask kafama bayağı büyük geliyor yeni farkettim 2 kere bindim çünkü birde sağa sola dönerken hafif sallanıyor içindeki stickerlar varya kullanma talimatı gibi onu söktüm kağıt ıslanıp kafama yapışmasın die ama hala değiştirirlermi.

Geri