Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

Bana özelden tayt la ilgili yardım edebilicek varmı bir kaç sorum vardı.

Scudo
Dün gece ön lastigim patlamış :agla::krktm: Nasil patladi anlamadim ya havasi iyiydi baya yavas yavas inmis demek ki:agla:

@murat serbet

Ben de ayni sekilde dikis makinasi yağı kullaniyorum diğer yağlar gibi toz toplamadi zincirim. Psikolojik mi bilemiyorum ama daha seri gibi gelmeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@Zen.eren
Yok yok diken girmiş :( yaptırdım da inşallah yama tutar olmadı bi çift lastik alacağım

@Auron Sanchez 700x23 mü ? çünkü benimki 700x25 ve lastiğin tanesi 11lira :( 700x23 ler 2 tanesi 15 lira

@KırmızıBereli
@Auron Sanchez

Arkadaşlar ikiniz için de konuşuyorum; kendi kullandığınız şeyi böyle çatırt diye millete önermeyin ya da övmeyin. Dikiş makinası yağı nedir ya? İnsanlar yok Chain-L, Muc Off falan bakıyor ve kurcalıyor gelip burada diyorsunuz ki dikiş makinası yağı ve 2 ayda bir tekrar temizle ve yağla. Bu çok yanlış bir öneri, zincirin ömrünü kısaltır. Kendiniz yapabilirsiniz ama yazdıklarınızı okuyup uygulayabilecek başlangıç seviyesinde insanlar var. Yanlış yol gösteriyorsunuz onlara.

@drumbanger

Merhaba.

Kimseye bunu kullanın şeklinde yorumda bulunmadım. Sadece kullandığımı belirttim ve insan bir şeyden memnunsa şayet; bunu belirtmekte herhangi bir sakınca görmüyorum. Teknik olarak kimilerinin beklentilerini karşılamıyor olabilir ancak benimkini karşıladı.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@drumbanger
Siz de kullanmadığınız şey hakkında ön yargıyla fikir belirtmeyin o zaman. Ben 5 senedir kullanıyorum bir zararını görmedim. Toz toplar dediler toplamıyor. Zincir ömrünü kısaltmasıyla ilgili kesin veriler ve kaynaklar varsa gösterin de biz de vazgeçelim bu yağdan.
Burada ucuz malzemelere karşı sürekli bir ön yargı var. Sağlık ya da güvenlikle ilgili olan malzemelerde hassas davranıp en iyisini seçmek gerekir katılıyorum. Ama Zincir yağı benim için bunlar arasında yer almıyor.

dün gece test ettim. dış lastikler çok dandik. arka tekeri düzelttim ama ön lastik hala yalpalıyor. :D yol tutuşu falan iyi hoşuma gitti :D schwalbe marathon almak lazım bike-components'tan yoksa bu üzerindeki 30liralık lastikle olmaz :D

Ek olarak ekliyeceğim; decathlonun servisi bisikleti hiçbişey yapmadan gönderiyor vites falan sizin ayarlamanız lazım.Bisikleti alacaksanız 200 lira gibi minimum bir bütce ayırın ayakkabı alın :D

Tavsiyeniz varmı? Schwalbe olmak zorunda değil.Diğer markalarında olabilir.

@drumbanger
Hocam ben nerde yazdim dikis makinesi yagi kullanin diye onu anlamadim. Onun haricinde o yagin bisiklete zarari konusunda bir arastirma gosterip herkesi aydinlatabilirsiniz. Yani ben ilk olarak zefal pro lube aldim ancak diger yaglar kullanilamaz diye önyargili yaklasmaniz da cok anlamsiz. Kullanicisi yaziyor sonucta adam memnun ki öneriyor.
@oguzhan39
Hocam uzerindeki lastikler 30 liralik degil iyi arastirmani oneririm. Yalpalama konusunda bir bisikletciye git iyi oturmamistir lastik, eger oturdugu halde yalpaliyorsa decathlona bozuk mal olarak gondermen gerekir

Şunu şuraya birakayim
(link)

@Mrttkgz Hocam merhaba kullanabildiniz mi bisikleti :)

Bir de yaptığınız en yüksek hızlar nelerdir? Ben daha 56 basabildim anca çok uzun yokuşta bulamadım muhtemelen uzun yokuşta daha da artacaktır :komik:

@Auron Sanchez merhaba hocam malasef daha henüz kullanamadım tatil yeni bitti 2-3 gündürde bişeyler çıktı bugün kullancam dicem ama havada fena sıcak olaylar zaten malum bakalım en kısa zamanda inşallah :)

@Auron Sanchez Ders yoksa Sabah 06:00 en iyi zaman sabah ayazı ile.

@Groims
Aynen cok iyi olurdu da 8 de ders var kesintisiz 3 saat isliyor, anlamiyorum zaten suan cok yorucu :komik:

Hiç bişey yapasım gelmiyor bu nasıl sıcaktır yahu durduğum yerde su kaybediyorum

• Beğen
Tepkiler: Zen.eren
@Auron Sanchez

Türkiyeden dış lastik alınmaz ki :D bike-comp.'tan çekince o fiyat :D

Geri