Scudo Sports

Alur 700 İncelemeye çalışmaya çalışmak

(link) şunları her gördüğümde bile bile bir anlığına seviniyorum :D sizde arada bakıp sevinebilirsiniz.

Scudo
@zubeyr gun Buralardan almani tavsiye etmem, Decathlon harici satis yapilmayan bir ürünü 1100 lira ucuza sattiklarini söylüyorlar, dolandirilacak alan kisiler muhtemelen.

Biliyorum çoğu (hepsi) dolandırıcı şakasına attım zaten bildiğim halde arada heycanlanıyorum istemsizce :D

@HakanMaktav hocam sizin bisikletin son durumu ne oldu geldi mi?

Bu arada abilerim, arkadaslarim hepinizin bayramini kutlarim, iyi bayramlar :hhhhhh::hhhhhh:

@Auron Sanchez
İyi bayramlar, musmutlu bayram geçirmeniz dileğiyle.. Bayramdan sonraya sarktı heralde cuma günü teslim alabilirim umarım.. :/

Hadi hayırlısıyla almaya gidiyorum bisikleti :) şans dileyin bi sorun olmaması için :)

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
@Auron Sanchez yola bile çıktım hocam ön attırıcı zincire çarpıyor bir o kadar

Dosyalar

• IMG-20160706-WA0002.jpeg
    IMG-20160706-WA0002.jpeg
    244,4 KB · Okunma: 58
  • Beğen
@HakanMaktav hayirli olsun, on attirici 1 deyken arkayi 5 e kadar kullan. Araya al eger arkayi 5 ten yuksekte kullanacaksan. Zaten on 1 deyken arkayi da 7 den fazla kullanma genelde 2 ye almaya calis yoksa capraz kullanimdan rublenin omrunu bitirirsin. Araya almaya da elin alisir hafif itince oluyor o zaman zincir degmez bi yere hissedersin zaten hafif itince gectigini

@HakanMaktav simdi aynakol 1 deyken 2 ye atmadan once arada bi kucuk ileri daha gitmesi oluyor hocam. Kactayken surtuyor senin vites simdi?

@Auron Sanchez halletim hocam vites gerginliği bozuktu onu ayarladım sorun kalmadı 1 ve 10 attığımdaki arka attırıcıdaki ses dışında

@HakanMaktav onu da yine o ayarlardan yaparsi hocam ya da iyi bilen.birisi bi dakikada halleder. Hayirli olsun nasil.bisiklet izlenimleriniz nasil :)

@murat serbet teşekkür ederim Murat bey 40 km kadar bir yol yaptım gayet memnun kaldım dediğim problemler dışında pek bi sorun yok. @Auron Sanchez rüzgar alışı çok iyi jantların aero jant olduğundan uçuruyor resmen rüzgara karşı pedalladım hiç öyle zorlanma yaşamadım yalnız akort ayarını iyi birine yaptırmak lazım ince işçilik gerekiyor haberiniz olsun :)

• Beğen
Yanlış yere yazıyorum farkındayım ama spd ayakkabı konularında çok bişey bulamadım yararlı alur 700 e uygun bide btwinden ayakkabı alsam diyorum 2 model var biri spor ayakkabı gibi kapalı heryeri diğeride yumusak gibi gözüküyor hava yeri var sizce rahatlık olarak hangisi daha iyi olur buraya yazdığım için tekrar özürdiliyorum.

(link)

(link)

birde bu var rengi galiba fosforlu sarı ama gri renge hoş gidermi bilemiyorum sizin görüşlerinizi duymak isterim

(link)

Bu neden kaynaklanıyor sizce zincir çok bol geliyor gibi geldi bana sizinde fikrinizi alayım çapraz kullanım yapmıyorum, ayrıca 2x10 zincir 9un bi dişine çarpıyor bunu nasıl giderebilirim

Bide bu

Dosyalar

• IMG_20160708_202836.jpg
    IMG_20160708_202836.jpg
    78,1 KB · Okunma: 47
  • IMG_20160708_202856.jpg
    IMG_20160708_202856.jpg
    138,8 KB · Okunma: 48
@Zen.eren sağ üstteki zincir pullarına bakarsanız orası yenik yenik, 2.fotoda zincir tam düz şekilde dişliye yerleşmiyor

Geri