Scudo Sports

Almışken kadanslı nabızlı km saati olsun diyorum.

semih s.

Üye
Tepki
12
Bisiklet
Ghost
internette gezinirken bir de aliexpress ten bakim dediğimde şöyle çok fonksiyonlu nabızlı kadanslı kablosuz bi km saatiyle karşılaştım. Kullanan ya da bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

(link)

http://www.aliexpress.com/item-img/DCY-438-Free-Shipping-Wireless-Economical-Cycle-Bicycle-Computer-Speedometer-with-Speed-Cadence-Heart-Rate-Calorie/1049219374.html

Fiyatı 140 lira civarı. gümrükte takılacağını sanmıyorum. sizce değer mi alınabilir mi?

Scudo
pek fazla bilgim yok ama sanırım o fiyata sigma bulabilirsin anladıgım kadarıyla bu işte en iyi marka o :D

@Tolga ibili
Bu fiyata sigmanın kadanslı nabızlı saatini bulmak çok zor .. yoksa hiç düşünmeden sigma derdim

sigma bu fiyata bu özellikleri veren model varsa alalım :) (BIKE + ALTIMETER + HEART RATE + CADENCE+ SPEED+FITNESS)
izleme listeme almışım nasıldır bilmiyorumda ilerde almayı düşünüyordum

Tekrar sorayım tavsiye edilir mi ? Sizce alınabilir mi?

Bende bu konuda araştırma yapıyorum heralde şu üründede kadans sensörü yok ayrı almak gerekiyor ama bundada extra gps ve harita var zannedersem bide ekranı daha ayrıntılı gibi eğer kadans yoksa buna ekle

(link)

(link)

ebayda cateye'nin güzel saatlari var sigmadan uygun fiyata ve digitleri büyük büyük, kolay görünme avantajı var.
kadanslısı var mı bilmiyorum bir bakın.
konuyu takip, ben de güvenilir, uygun fiyata kadanslı gösterge arıyorum.

Amaç sadece nabız olacaksa samsung gear fit alın. Samsung telefonunuzla birlikte çok işlevsel kullanabilirsiniz. Hoş ben samsung telefonu sattım gear fit elimde kaldı şimdi :D

@Kıvanç AYDIN

Galaxy Gear 2 Neo kullanıyorum. Alırken en büyük amacım buydu. Ama maalesef nabız saati çok sağlıklı çalışmıyor. Bu yüzden de Strava ve türevi diğer programlar saatten HR okumuyorlar. Eğer S5 ya da Note 3 yoksa(bende S4 var mesela) saatteki SHealth ile telefondaki senkronize olmadığından yalnızca saat üzerinden takip edebiliyorsunuz. Harita da olmuyor. O yüzden bu çok sağlıklı bir seçim olmayacaktır.

ben de telefonu değiştirdiğim için kullanamıyorum. Bu timex bana mantıklı geldi. Bisikleti de dğeiştircem bu aralar çok paraya ihtiyacım var çoook :/

Geri