Scudo Sports

Almanya

Selamlar

Ben de 2019 Mart ayından beri Stuttgart'tayım.
Uzun yıllar önce buraya üye olmuştum tekrardan geleyim dedim :)

Scudo
hoşgeldin..ben de eski üyelerdenim..tekrar geri geldim :)

yok değilim..İstanbuldayım..

@eren konu Merhaba Eren bey, daha önce bana Cube Travel Sport 2019 için Tubus Logo Lowrider önermiştiniz. Ancak, bu modelin lowrider ını bulamadım. Önerebileceğiniz başka bir ürün olursa çok minnettar olurum.
Saygılar, selamlar

@JanLeo
Low rider olarak yani ön bagaj olarak size tubus tara'yı önerebilirim fakat eğer yan çantalarla birlikte önde de çadır ve mat çantası taşıyacaksanız, yani ön sepet ihtiyacınız varsa bunun için grand expedition front, kullanabilirsiniz. Çok ağır yük taşırım önde derseniz son nokta da surly nice rack 2.0'dır.
Tarz olarak surly sizin alüminyum bisikletinize hantal görüntü verecektir.
Naçizane Tubus Tara ideal olacaktır.

kimse bir yorum yazmayacakmi.? sadece TR odakli bir sitemi bu.? bilelimde ona göre davranalim..

Erhan bey ben de Frankfurt main deyim aktif olarak bisiklet kullanıyorsanız tanışmak isterim.

Merhaba arkadaşlar.
Cube Teavel XT 2019 almıştım. Daha sonra da guruptaki arkadaşların önerileri doğrultusunda Ortlieb Back-Roller Plus, Rack Pack 31 L, Ultimate Six Plus 7L Gidon Çantası ve Tubus Tara Lowrider aldım. Bulunduğum şehirdeki bisiklet dükkanı ve servisine daha önce sorduğumda Tubus Tara’nın bisikletime uymayacağını söyledi. Cube ve Tubus da bu konuda fikir beyan edemeyeceğini belirtti. Ben de guruptan @eren konu beyin önerisine uyarak Tubus Tara’yı aldım ve beni biraz uğraştırdı ise de sonunda çok güzel bir şekilde kendim monte ettim. Bütün öneriler için hepinize çok çok teşekkürler. Cep telefonu için de epey bir incelemeden sonra Amazon’dan QuickMOUNT Bicycle Mount&Lifestyle Case aldım. Ürün çok stabil ama maalesef yağmur koruma kapağını takınca dokunmatik ekran pek randımanlı çalışmıyor. Şu an boş zamanlarımda komşu köylere, kasabalara yaklaşık 30-40 km’lik turlar yapıyorum. Tabi henüz eşlik edecek bir arkadaş bulamadım maalesef. Bisiklet şu an tek ulaşım aracım ve bütün alışverişlerimi bisikletime yüklüyorum; hatta demonte ufak ev mobilyaları da dahil😊. Ben Almanya’da Schleswig Holstein’da Bad Segeberg’değim. Buralarda beraber pedalleyebileceğimiz birileri varsa mutlu olurum.
Hepinize saygılar, selamlar.

Dosyalar

• F43DF6CE-580A-48D8-8D10-FCEB0FCD7FEA.jpeg
    F43DF6CE-580A-48D8-8D10-FCEB0FCD7FEA.jpeg
    1,9 MB · Okunma: 31
Arkadaslar ben Frankfurt am Main bölgesinde yasiyorum yasadigim bölgede bisikletforum üyeleri varmi.? varsa buradan tanismak isterim..
ayrica yurtdisinda yasayan Türkler icinde bazi bölge basliklari atilmasini rica ediyorum sayin yöneticilerimizden ;) yurtdisinda yasayan biz Türkler birbirimizi nasil bulacagiz.? ilgilenirseniz sevinirim :in: saygilar
Merhaba dostum bende frankfurtta yasiyorum ismim turan bisiklet aktif kullaniyorsaniz tanismak isterim
Arkadaslar almanya frankfutta yasiyorum aktift bisiklet surucusuyum trek 920 tur bisikletim var beraber pedal atabilecegimiz birileri varsa mutlu olurum

Son düzenleme:
Merhaba dostum bende frankfurtta yasiyorum ismim turan bisiklet aktif kullaniyorsaniz tanismak isterim
Arkadaslar almanya frankfutta yasiyorum aktift bisiklet surucusuyum trek 920 tur bisikletim var beraber pedal atabilecegimiz birileri varsa mutlu olurum
Merhaba
Ben de Frankfurt`ta yasiyorum. iletisim icin mail adresimi asagida paylasiyorum.
archi.murataslan@gmail.com

Not: Almanya`daki klavyeler farkli oldugundan noktalama isaretleri icin kusura bakmayin.

@JanLeo Hocam turculuk nasıl gidiyor bisikletiniz kaç km mesafe katetti?

Selam ben fransa alsace bolgesi colmar sehrindeyim araniza yeni katildim yakinlardan kimse varmi

Dosyalar

• IMG_20220415_121809.jpg
    IMG_20220415_121809.jpg
    327,6 KB · Okunma: 27
Selam ben fransa alsace bolgesi colmar sehrindeyim araniza yeni katildim yakinlardan kimse varmi
Mösyö @Cemal Ç. Beyfendi ve çok kıymetli gardaşım Fransız Bozkırlarındaki ünlü bisiklet sürücümüzdür. Forumda da oldukça aktiftir. 😍 :harika::)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Mösyö @Cemal Ç. Beyfendi ve çok kıymetli gardaşım Fransız Bozkırlarındaki ünlü bisiklet sürücümüzdür. Forumda da oldukça aktiftir. 😍 :harika::)
Ne yazık ki Alsace bana birazcık ters. Ben çok daha batıdayım.

Geri