- Tepki
- 136
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba,Selamlar
Ben de 2019 Mart ayından beri Stuttgart'tayım.
Uzun yıllar önce buraya üye olmuştum tekrardan geleyim dedim![]()
VaihingenMerhaba,
Stuttgartin neresindesiniz?
Evet bende Stuttagrtdayim.Vaihingen
Siz de mi Stuttgart'tasınız?
kimse bir yorum yazmayacakmi.? sadece TR odakli bir sitemi bu.? bilelimde ona göre davranalim..
Merhaba dostum bende frankfurtta yasiyorum ismim turan bisiklet aktif kullaniyorsaniz tanismak isterimArkadaslar ben Frankfurt am Main bölgesinde yasiyorum yasadigim bölgede bisikletforum üyeleri varmi.? varsa buradan tanismak isterim..
ayrica yurtdisinda yasayan Türkler icinde bazi bölge basliklari atilmasini rica ediyorum sayin yöneticilerimizdenyurtdisinda yasayan biz Türkler birbirimizi nasil bulacagiz.? ilgilenirseniz sevinirim :in: saygilar
MerhabaMerhaba dostum bende frankfurtta yasiyorum ismim turan bisiklet aktif kullaniyorsaniz tanismak isterim
Arkadaslar almanya frankfutta yasiyorum aktift bisiklet surucusuyum trek 920 tur bisikletim var beraber pedal atabilecegimiz birileri varsa mutlu olurum
Mösyö @Cemal Ç. Beyfendi ve çok kıymetli gardaşım Fransız Bozkırlarındaki ünlü bisiklet sürücümüzdür. Forumda da oldukça aktiftir. 😍Selam ben fransa alsace bolgesi colmar sehrindeyim araniza yeni katildim yakinlardan kimse varmi
Ne yazık ki Alsace bana birazcık ters. Ben çok daha batıdayım.Mösyö @Cemal Ç. Beyfendi ve çok kıymetli gardaşım Fransız Bozkırlarındaki ünlü bisiklet sürücümüzdür. Forumda da oldukça aktiftir. 😍![]()
Sanada selamlar, zamanında kanalın herne tarafında bende az pedallamadım.Nrw recklinghausen den merhaba selam olsun bisikletci gurbetci arkadaslara 310109 dosyayı görüntüle