Scudo Sports

Aliexpress

İki adet bu ışıktan almıştım ve 1 tanesi maalesef bozuk çıktı. İçini açtım baktım lityon pili oksitlenmiş.

Anlaşmazlık açtım, çalışmadığının videosunu cekip gönderdim, iade istediğim tutarı girdim ve iade kabul edildi.
IMG_20201209_222240.jpg
Bakalım, tutarın yatmasını bekliyorum.

Aldığım ışık güzel ama parlaklığı, kalitesi hoşuma gitti.

Scudo
@amasseia Aynı ışık bende de var çok memnunum ama şarj soketi temassızlık yapmaya başladı. Biraz narin bir yapısı var sanırım bilginiz olsun. Şarja takıp çıkarırken hassas davranın. Sizinki de çabuk bozulmasın.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@makaram tavsiye için teşekkürler, eşyalarımi hassas kullanırım ama bunun için ekstra hassas olmak gerek o zaman.

IMG_20201210_151727.jpg
Bozuk olan ürünün içini açtığımda 650 MAH olarak vaat edilen bataryanın 400 MAH olduğunu gördüm. 400 MAH'da güzel ancak yalan beyana ne gerek var.

Batarya görüldüğü gibi oksitlenmiş, ışık bi yüzden çalışmıyormus.

Yeni bir li-ion bayarya bulabilirsem tamir edip bunu da kullanacagim.

Magene kendi dükkanından sensör aldım. Ülkeye geldi ama ptt kargoya Türkiye turu yaptırıyor, satıcı ben düzgün gönderdim diyor. Aydındayım, dün Erzurum’a gitti, bugün karsta. Bakalım ne zaman gelecek Yada gelecek mi :kötü:

Bende şu ışıktan aldım,esasında arka ışığım var ama bir arkadaş almış,baya kuvvetli hoşuma gitti bende aldım,vergisiyle 80tlye gelecek. (link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Linwelin bende magene sensör aldim. Hiz ve kadans aldım önce 5 gun sonrada heart sensörü sipariş verdim. Dün bi baktim 5 gun sonra sipariş verdigim Türkiye'ye gelmis ama daha önce verdigimden ses seda yok ilginç gercekten

Slm arkadaşlar. Ben 2 ay kadar önce enfitnix xlite100 diye bir arka stop ışığı aldım. 15 gunde ürün geldi. Ürün gayet başarılı. Hareket özelliği var. Bisiklete binince otomatik yanıyor. Şarjı 15 gün rahatlıkla gitti. İnceleyin derim.

Magene kendi dükkanından sensör aldım. Ülkeye geldi ama ptt kargoya Türkiye turu yaptırıyor, satıcı ben düzgün gönderdim diyor. Aydındayım, dün Erzurum’a gitti, bugün karsta. Bakalım ne zaman gelecek Yada gelecek mi :kötü:
takip kodu sizin ürününüze ait olmayabilir, bazı satıcılar başka takip kodlarını sisteme girerek takipli gönderiyormuş gibi yapıp takipsiz kargo ile gönderiyorlardı. Başıma geldi bu olay.

takip kodu sizin ürününüze ait olmayabilir, bazı satıcılar başka takip kodlarını sisteme girerek takipli gönderiyormuş gibi yapıp takipsiz kargo ile gönderiyorlardı. Başıma geldi bu olay.

bende onu dedim, alici I*** Y***gorunuyor. E***O*** Y***olmasi lazim normalde, simdiye kadar oyle oldu yani. Satici inatla ben dogru adrese gonderdim, beni ilgilendirnez pttyle coz diyor. Pazartesi pttye gidip durumu anlaticam. Onlardan alici ismini ogrenebilirsem (ki bildiğim kadariyla yasal degil adini vermesi) ona gore hareket edicem. @oguz169 midem bulandı üstad, kendi orjinal dükkanlarına da güvenemeyeceksek diğer satıcıları napar aliexpressteki. hoş değil bana yaşattığı stres.

kargom, tuzla/istanbulda. Türkiye turuna son gaz devamke.

Son düzenleme:
@Linwelin benim 5 gün arayla sipariş verdigim sensorlerden 5gun sonra verdigim kalp sensoru geldi bugun 25tl vergi çıkmış. Digeri de Tr ye girmis ona da 30tl vergi girmişler.

@oguz169 16.63tl vergi vercem de evin yolunu bulamadı sensör 😃

Bugün Ali Express ten 11 Kasım tarihinde satın aldığım L beden yazlık ve kışlık takımı PTT şubesinde teslim aldım. Kışlık forma ve taytlar tam olmasına rağmen yazlık forma küçük geldi. Yine de yazın bir kaç kilo verildiğinde giyilebilecek durumda. Toplam 24,5 tl vergi çıktı.IMG_20201215_195054.jpg

Ürünleri alırken kargo ücretsizlerden mi alıyosunuz?

(link)

bu ürünü hepsiburada yurt dışı kısmından aldım arkadaşlar kargo, gümrük vs ücretleri ürünü satın alırken ödüyorsunuz yaklaşık 8 günde elime geldi ve 167 tl ücret ödedim toplam ürüne. ürün aliexpress ürünü normalde ve ordaki ücret burdakinden de fazla oluyor :) 10 lt bir sele altı çanta muadillerine göre epey ucuz bence. ürünün detaylı fotoğraflarını da atarım yakında.

Bu linkteki ışıklardan aldım 2 adet fakat 1 tanesi arızalı geldi yani çalışmıyor.

Ne yapmamı önerirsiniz, nasıl bir yol izlenmeli?

Mağaza yazışmalarda mesajları dahi okumuyor yani mağaza ile iletişim kuramiyorum, bunu da belirteyim.

250097 dosyayı görüntüle
Selam. Sorunuza Nadir.T isimli arkadaş bence de en iyi yolu yazmış. Benim de size birkaç sorum var. Bu ürüne vergi olarak kaç lira ödediniz? Tek paket mi yoksa iki paket miydi? Vergilendirme kargo adedine göre mi yoksa üzerindeki fiyata göre mi belirleniyor?

Bugün Ali Express ten 11 Kasım tarihinde satın aldığım L beden yazlık ve kışlık takımı PTT şubesinde teslim aldım. Kışlık forma ve taytlar tam olmasına rağmen yazlık forma küçük geldi. Yine de yazın bir kaç kilo verildiğinde giyilebilecek durumda. Toplam 24,5 tl vergi çıktı.250943 dosyayı görüntüle
İyi günlerde kullanın kalitelimi tavsiye ederseniz link verebilir misiniz?

@ibrahim-logoglu tek pakette geldi. Tüm vergiler dahil 25 TL ödedim gümrük için. Her farklı paket için ayrı ayrı vergi alınıyor.
3 ay önce sele almıştım daha pahalıydı yine 25 lira gümrük vergisi ödemiştim.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim-logoglu
Işık güzele benziyor. sele nedir?
Ben size takılayım. Serdara takıldım 1600 TL ye gözlük alıyordum neredeyse 🤣
Specialized Power Comp. En pahalı parça ☺️ Fakat yatırım olarak gördüm. Ve hakkını veriyor.

Geri