Scudo Sports

Aliexpress

Merhaba arkadaşlar, AliExpress'te satılan forma takımlarından satın alan oldu mu aranızda hiç? Önerir misiniz? Fiyatlar fena değil, gümrük hariç 150-180 liraya denk geliyor alınabilir gibi geldi bana. Tabii ki kalitesi ne kadar iyi olur orası tartışılır ama burada beğendiğim tek formalar bile 110-130 civarı olduğu için mantıklı geldi AliExpress'ten alma fikri. Tecrübelerini paylaşabilecek ve hatta ürün önerebilecek varsa çok sevinirim!

Screenshot - 2020-11-13T235426.968.png

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve M.İhsan
Scudo
Fegikaya
Bir kaç yıl önce 2 takım forma almıştım halen taş gibi,ne renk atması ne fermuar bozulması olmadı,tabi hepsi aynı çıkmayabilir,sora taytımın paçaları bolardı ama bahsettiğim takımların taytları gayet iyi durumda.

• Beğen
Tepkiler: Fegikaya
Denemeye değer o zaman :) Spesifik olarak önerebileceğiniz bir ürün var mı yoksa genel olarak iyi yorum almış bir ürünü seçmem yeterli mi?

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Yorumları insanlar genelde alıp kullandıktan sonra değil,kullanmadan önce ürün eline geçince bir heyecanla yapıyorlar o yüzden ben yorumlara pek güvenmem. (link) şu mağazanın ürünlerine bir göz atın ben çok beğeniyorum.

Teşekkür ederim cevaplarınız için! Ben de aldıktan sonra elime geçince inceleyip deneyimlerimi aktarırım :)

Aslında benim de kafamda soru işaretleri bırakmıştı bu Aliexpress takımları. Bu yaz aldığım Jordanred taytın bacak arası dikişlerinin erimesiyle beni sokak ortasında rezil etti. Çok sinirliyim bu konuda ve bunu sadece ben de yaşamadım. Bu dikiş erimesini yaşayan çok kişi var. Bunun çözümü nedir bilmiyorum ama bir daha beni hiçbir güç Jordanred'den tayt almaya götüremez. Tavsiye etmiyorum...

Eğer söylediğiniz gibi sağlam tayt ve formalarsa denemeye değer diyorum ben de yaza doğru sipariş geçerim artık desenleri de fena değil.

Ben de bunu aldım; bi Sora ya da diğer iyi markalar gibi değil ama fiyatına değer; vergilerle alt üst 310 TL ye geldi. Birkaç kozmetik hariç çok problem görmedim. Onunla ilgili de tartışma açtım 100 TL iade edilecek; bekliyorum 😁 0-10 derece için giyilir.

AEB39B2E-0435-45F5-BDDB-97B683B80CFE.jpeg

@Fegikaya (link) bende bu mağazadan aldım. Beden uyumu ve kalitesinden memnunum. Daha önceki sayfalarda aldığım ürünü fotoğrafları mevcut, şuan bulamadım.

@Fegikaya (link) bende bu mağazadan aldım. Beden uyumu ve kalitesinden memnunum. Daha önceki sayfalarda aldığım ürünü fotoğrafları mevcut, şuan bulamadım.

(link)

Bu ürünü aldım yorumları ve satıcı dükkanı biraz inceledikten sonra, bir sorun yaşayacağımı pek sanmıyorum ama bakalım. Umarım beklediğim gibi olur :)

146 Liraya satın almış oldum askısız taytlı takımı, bedava kargo. Gümrük vergisi hariç bu fiyat tabii ki. Geldikten sonra iyice inceleyip bilgilendiririm.

@Fegikaya Merhaba bu ürünü ve mağazayı ben de favorilere eklemiştim bir kaç hafta önce. Turuncu, yeşil ya da sarı renk trafikte de fark edilmek açısından gayet güzel duruyor. Ürün elinize ulaştıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız, çok makbule geçer.

@Fegikaya Merhaba bu ürünü ve mağazayı ben de favorilere eklemiştim bir kaç hafta önce. Turuncu, yeşil ya da sarı renk trafikte de fark edilmek açısından gayet güzel duruyor. Ürün elinize ulaştıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız, çok makbule geçer.

Ben mavi rengini genel olarak beğendiğim için onu aldım, farkındalık açısından büyük ihtimalle daha iyi olabilir tabii ki :)

Teslimat tarihi en geç 21 Aralık olarak görünüyor, ulaştığı zaman daha incelemenin daha sağlıklı olması için 1 hafta kullanıp sizlerle paylaşacağım! İyi forumlar.

(link) bu çanta için sipariş verdim fakat satıcı şu mesajı göndererek

"Sevgili dostum, siparişiniz için teşekkürler, ancak sistemin paketinizin anormal olduğunu gösterdiğini söylediğimiz için üzgünüz (Ayrıştırma merkezinde istisnai paket işleme) bu nedenle geçici olarak gönderemiyoruz. Çıkarlarınızı korumak ve zamandan tasarruf etmek için bu siparişi iptal etmenizi öneririz. Lütfen bu siparişi iptal edip "diğer nedenleri" seçer misiniz? Geri ödeme 3-15 gün içinde size geri dönecektir. Teşekkürler! "
siparişi iptal etmemi istedi, bu sık sık yaşanan bir sorun mu, ne tavsiye edersiniz, iptal mi etmeliyim ve satıcı iptal gerekçesinde haklı mı?

Benim de başıma geldi, ürünü hatalı fiyat ve ya kargo bedava olarak düşük fiyattan koyduklarında yapıyorlar sanırım.
Benim aldığım ürünler muadillerine göre yarı fiyatınaydı. Siparişi iptal etmemi, tedarikçiden ürünlerin kötü kalitede geldiğini söyledi. Ben de onun yerine alternatif ürün seçerek onu göndermelerini istedim. Kargo yola çıktı ama teslim edilmedi. Kargomu göndermedin dediğimde evet göndermedim siparişi iptal edersen paranı alırsın gibi bir tavır sergiledi satıcı.

Ürünler hala satışta ve fiyatı güncellendi sadece.

Ürünler:

(link)

Çiftini kargo bedava 55 TL'ye almıştım.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Aliexpres gittikçe hizmet kalitesini aşağı düşürüyor. Satıcıların her türlü üç kağıdı kovalar oldu.

3 ay telefonum için kılıflar içeren hepsi aynı satıcıdan olmak üzere 110 liralık sipariş verdim. Default gelen kargo ile gönderim yapıldı. Ben o kargoyu takipli biliyordum hep. Meğer bu versiyonu değilmiş. Satıcıya takip sordum seçtiğin kargo bu şekilde dedi. Halbuki zaten seçili kargo idi.

2 ay geçti gelmedi ürünler. Satıcı teslim süresi dolmadı gelecek dedi. 3 hafta sonra tekrar yazdım. İade telep ettim. Hiç de kibar olmayan bir tavırla süreni bekle dedi.

Süre doldu dispute açtım. Ful iade talep ettim. Satıcı reddetti ve karşı teklif sundu. Teklif: yeniden göderelim mi? Oldu canım gözlerim doldu yani. 3 ay bekletmiş beni bir de utanmadan bir 3 ay daha bekle diyor. Paşam daha cevap vermiyor. 10 gün de aliexpresin devreye girmesini bekledim. Devreye girdi ücret iadesi onayı geldi. Ama 10 günden fazladır hala ücret iadesi yapılmadı. 2-22 gün arası sürer diyor. Ki hala işlemde diyor. İşlem yapıldıktan sonra bir de paranın bankaya yatmasını bekleyeceğim. Süreç toplamda 4 ayı geçecek.

Yarı fiyatına almak için bu kadar zahmete girdikten sonra bir anlamı kalmıyor. İnsanın 5 katını verip başka yerden alası geliyor.

Her ne kadar aliexpres kadar ürün çeşidi olmasa da n11 in yurt dışı alış verişini bir kez denedim. Oldukça memnun kaldım. Yurt dışı için ilk oraya bakıyorum artık.

Ebay'ı zaten elimizden aldılar, bu çin sitesi ile cebelleşip duruyoruz. Sövesim geliyor bunlara.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Merhaba arkadaşlar, AliExpress'te satılan forma takımlarından satın alan oldu mu aranızda hiç? Önerir misiniz? Fiyatlar fena değil, gümrük hariç 150-180 liraya denk geliyor alınabilir gibi geldi bana. Tabii ki kalitesi ne kadar iyi olur orası tartışılır ama burada beğendiğim tek formalar bile 110-130 civarı olduğu için mantıklı geldi AliExpress'ten alma fikri. Tecrübelerini paylaşabilecek ve hatta ürün önerebilecek varsa çok sevinirim!

247109 dosyayı görüntüle

Tekrardan merhaba herkese, forma seti dün elime ulaştı. Tahmini teslimat tarihi 21 Aralık olarak gözükmesine rağmen 29 Kasımda, yani 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde elime ulaşması gerçekten şaşırttı ve mutlu etti :)

İlk izlenim olarak bir şeyler söylemem gerekirse fiyatına göre (148TL+24TL Gümrük) oldukça kaliteli duruyor ve hissettiriyor, uzun süreli kullanımda izlenimlerimin ne ölçüde değişeceğini göreceğim tekrardan güncelleme yaparım belki.

Taytın içindeki sünger kalın gözükse de giydiğiniz zaman altınızda büyük bir çıkıntı yaratma gibi bir durumu yok, ve 1 saatlik sürüş sonucunda da işe yaradığını söyleyebilirim. Fakat ilk defa süngerli tayt kullandığımı da belirtmek istiyorum, yani karşılaştırma yapabileceğim bir deneyimim yok. Bana yeterli geldi :)

Formanın kalitesi beklediğimden bir tık daha iyi gibi, ürünü almadan önce incelediğim yorumlarda koyulan fotoğraflarda oldukça ucuz gibi gözüküyordu fakat öyle değil. Kumaşı normalden bir tık ince olabilir. Fermuar kalitesi de güzel duruyor, Decathlon'dan aldığım formanın fermuarı takılabiliyordu bir yerlere fakat bunda öyle bir durum söz konusu olmadı.

Beden seçimi konusunda da hem bu ürün için hem de gözlemlediğim bazı diğer ürünler için şunu söyleyebilirim; normalde giydiğinizin bir beden üstünü almak mantıklı, ya da satıcıyla iletişime geçip boy/kilo vs. gibi ölçülerinizi vermenizi öneririm.

Kısacası; burada satılan forma ve taytlarla fiyat olarak kıyasladığım zaman önerebilirim. Elbet daha kaliteli formalar taytlar mevcut ülkemizde fakat fiyat/performans açısından Aliexpress kazandı gibi duruyor.

Ürünün linkini de ekleyeyim; (link)

TRY 112.81 23%OFF | WAKE 2 adet alüminyum alaşım gidon yürüyüş to MTB bisiklet, 31.8X45MM ve 720x31.8 Mm
(link)

Abiler ben böyle bir ürün alsam bu gidonun veya boğazın yolda kırılıp bi tarafıma monte olması ihtimali var mıdır güvenilir mi sizce?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
TRY 112.81 23%OFF | WAKE 2 adet alüminyum alaşım gidon yürüyüş to MTB bisiklet, 31.8X45MM ve 720x31.8 Mm
(link)

Abiler ben böyle bir ürün alsam bu gidonun veya boğazın yolda kırılıp bi tarafıma monte olması ihtimali var mıdır güvenilir mi sizce?
Kargo dahil 200 TL'ye yakın para ve vergi ödeyeceksiniz, beklemesi de cabası. Bu gidonu ve boğazını özel kılan bir neden bulunmuyorsa, aynı fiyatlara yurtiçinden güvenilir bir firmadan temin etme imkanınız yok mudur?

Kargo dahil 200 TL'ye yakın para ve vergi ödeyeceksiniz, beklemesi de cabası. Bu gidonu ve boğazını özel kılan bir neden bulunmuyorsa, aynı fiyatlara yurtiçinden güvenilir bir firmadan temin etme imkanınız yok mudur?
Yok :D yok abi ülkede gidon.
Olsa alacam da ülkede ürün yok veya tam istediğim bir şey nereye baksam yok kısa gidon boğazı. Avrupada da fiyatlat çok uçuk.

• İnanılmaz
Tepkiler: specific

Olsa alacam da ülkede ürün yok veya tam istediğim bir şey nereye baksam yok kısa gidon boğazı. Avrupada da fiyatlat çok uçuk.
(link)

(link)

1 hafta içinde kapında, kredi kartına taksit cabası, 14 gün içinde koşulsuz iade.

Geri