Merhaba arkadaşlar, AliExpress'te satılan forma takımlarından satın alan oldu mu aranızda hiç? Önerir misiniz? Fiyatlar fena değil, gümrük hariç 150-180 liraya denk geliyor alınabilir gibi geldi bana. Tabii ki kalitesi ne kadar iyi olur orası tartışılır ama burada beğendiğim tek formalar bile 110-130 civarı olduğu için mantıklı geldi AliExpress'ten alma fikri. Tecrübelerini paylaşabilecek ve hatta ürün önerebilecek varsa çok sevinirim!
247109 dosyayı görüntüle
Tekrardan merhaba herkese, forma seti dün elime ulaştı. Tahmini teslimat tarihi 21 Aralık olarak gözükmesine rağmen 29 Kasımda, yani 15 gün gibi kısa bir süre içerisinde elime ulaşması gerçekten şaşırttı ve mutlu etti
İlk izlenim olarak bir şeyler söylemem gerekirse fiyatına göre (148TL+24TL Gümrük) oldukça kaliteli duruyor ve hissettiriyor, uzun süreli kullanımda izlenimlerimin ne ölçüde değişeceğini göreceğim tekrardan güncelleme yaparım belki.
Taytın içindeki sünger kalın gözükse de giydiğiniz zaman altınızda büyük bir çıkıntı yaratma gibi bir durumu yok, ve 1 saatlik sürüş sonucunda da işe yaradığını söyleyebilirim. Fakat ilk defa süngerli tayt kullandığımı da belirtmek istiyorum, yani karşılaştırma yapabileceğim bir deneyimim yok. Bana yeterli geldi
Formanın kalitesi beklediğimden bir tık daha iyi gibi, ürünü almadan önce incelediğim yorumlarda koyulan fotoğraflarda oldukça ucuz gibi gözüküyordu fakat öyle değil. Kumaşı normalden bir tık ince olabilir. Fermuar kalitesi de güzel duruyor, Decathlon'dan aldığım formanın fermuarı takılabiliyordu bir yerlere fakat bunda öyle bir durum söz konusu olmadı.
Beden seçimi konusunda da hem bu ürün için hem de gözlemlediğim bazı diğer ürünler için şunu söyleyebilirim; normalde giydiğinizin bir beden üstünü almak mantıklı, ya da satıcıyla iletişime geçip boy/kilo vs. gibi ölçülerinizi vermenizi öneririm.
Kısacası; burada satılan forma ve taytlarla fiyat olarak kıyasladığım zaman önerebilirim. Elbet daha kaliteli formalar taytlar mevcut ülkemizde fakat fiyat/performans açısından Aliexpress kazandı gibi duruyor.
Ürünün linkini de ekleyeyim; (link)