Scudo Sports

Aliexpress

@Serkan Mıstınoğlu

Valla benim oyle bir kargo oldu geri gitmedi ama takipsiz göndermişler. Adamlar diyor kargo sizin ulkeye giris yapmis. Ya dedim bu kadar surmez girse. Dispute falan dedi az beklryin. Bekletti bekletti simdi dispute acamiyorim. Lanet gelsin dedim biraktim. Bir tanidik mıknatıs istemisti. 10lira. Yandi gitti.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
aliexpressten geçen ay 20dolara aldığım içi polarlı kargo pantolon, black friday kampanyasında %40 indirimle yine 20dolara satılıyordu..
sanırım tüm dünya online satışlardan aşırı memnun ki, gerçekten indirim yapmaya kimsenin niyeti yok..
en azından 15dolar filan yapsalardı bir tane daha alsaydım diye düşünüyordum ama yok yani olmadı..

@VolkanBaran forumda aliexpressten aldığı carbon kadroyu kullanan bir kaç kişi vardı hatta geçenler de görmüştüm. Bulursam düzenleme ile atayım onunla da konuşun siz. Ama alacaksanız da geri dönüşü olan satıcılardan almaya bakın. Attığınız linkteki ürünün kargosu ile fiyatı 890 dolar oluyor. Normalde 220 ile 450 dolar arası popüler olanlar.

• Beğen
Tepkiler: VolkanBaran
@MakRo başka siparişlerim vardı onlarla gelsin dedim aldım, ama burda pek bulamadım bir tek decatlon da vardı o da 25tl civarı ve sadece 10 vites olan dan vardı

• Beğen
Tepkiler: MakRo
11.11 kampanyasın 42tl’ye aldığım kışlık eldivenlerim bugün elime ulaştı. İlk görüş gayet kaliteli ve sağlam duruyor. Özelliklerinde yazdığı gibi rüzgar ve su geçirmiyor. Beğendim.
6ffb72a2f8bb033c862f2c4c9e16c71b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Levent Kırça
@Erh@n linkini atarmısın erhan, yaa kardeş birde black firiday geçeli kaç gün oldu türkiyeden mi aldın kaçgünde geldi

@halil45tr

AliExpress'te
(link)

11.11 kampanyasından aldım. 15 günde geldi.

@Erh@n fiyatı iyiymiş.. peki avuç ölçüsü birebir tutuyor mu? mesela senin avuç ölçün kaç cm ve aldığın eldivenin ölçüsü (medium/large) hangisi?

17 Ekim de bi elekronik zil siparişi verdim hala bekliyorum ... :acpsnr:

Şöyle bir çanta almıştım hala daha indirimde belki düşünen olur takribi 15 günde geldi kaliteli kullanışlı bir ürün...
(link)
UTB8JKrHEBahduJk43Jaq6zM8FXae.jpg

13'ünde Çin'den çıktı, 20'sinde Türkiye'ye geldi 6 gün oldu eve gelemedi. (link) daha gelmediği için test edemedim ama 1 beden küçük alsamıydım diyorum gelince anlayacağım. Vücut olarak zayıfım ama kollarım ve uzun olduğu için büyük almıştım ama göreceğim artık yarın arayacağım.
(link) kullandığım kelebek gidonun süngeri deforme olunca gidon sargısı aldım.
Bir arkadaşım içinde uzun kollu jersey aldım 50 liraya geldi indirimlerde. (link)

Bisiklet dışında da bir kaç parça siparişim var. Gönderi takipsiz olduğundan bakalım ne kadar bir sürede gelecek.

En üstteki ürünün forumdaki incelemesi. İnceleme - Arsuxeo mont

---
İlk siparişi vermiş olduğum softshell bugün geldi. Kumaş, fermuar, dikiş kalitesi güzel. Benden olarak kollardan kısa geleceğini düşünerek XL almıştım. L alsam da olurmuş. Koldan ziyade bedende biraz bolluk oldu. Tabi burada direk tişört üzerinden denedim. Forma almayı düşünüyordum. Onda M alsam mı diye düşünmeye biye başladım. Nasılsa esnek olduğu için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Toplamda arkada 3 (iki tanesi fermuarlı), bir tanede göğüs bölümünde olmak üzere 4 tane cebi var.

Dosyalar

• IMG_20181127_135415.jpg
    IMG_20181127_135415.jpg
    1,1 MB · Okunma: 40
  • Beğen
Tepkiler: makifir
@Türka¥

Avuç ölçüsü tutuyor. 8,5 dan biraz daha fazla avuç içi ölçüm var L beden sipariş verdim. Tam oldu. Önceden de yarım parmak almıştım L beden sipariş vermiştim o da tam olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: Literary
@Erh@n Eldivenin aynısından Eylül sonu bende almıştım. Avuç içi güzel sarıyor ve kaymıyor. Dokunmatik hisside gayet güzel. Hayırlı olsun..

Bu arada toplam 21 parça ürün bekliyorum aliexpress`den .. Bunların 4 tanesi dün ulaştı. Kaldı 17..

Dün gelen ürünlerden birisini paylaşmak istedim.
GIYO marka suluk kafesinde taşıyabileceğiniz şekilde bir yapısı olan ve uzaktan bakınca suluk gibi görünen bir ürün..
Ben açıkçası sele altı çantası kullanmak istemedim. Bu çanta bana göre daha güzel ve çık göründüğü için aldım. Ayrıca içerisine de bayağı fazla malzeme koyabiliyorsunuz.
Su geçirmez bir yapısı var..
İki boyu vardı ben küçük olan boyu tercih ettim. Ürünün linki (link) budur..
Sağlıcakla..

YQ5n4z.jpg

P1E8nQ.jpg

@VolkanBaran

Daha önce demiştim forumda kullanan gördüm bulursam atayım diye başka bir konuya bakarken rastladım kendisi ile bir görüş istersen.
Çin Malı Karbon Kadro? @Özhan Akgöğ bu konu içinde resmi ile biraz bahsetmiş belki özelden size daha çok yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: VolkanBaran
upload_2018-11-29_7-50-30.pngupload_2018-11-29_7-50-30.png

(link)

konu dışı bu ürün orjinalmidir gerçekten TÜrkiyede 230 tl den aşşa fiyat ta yok

@Literary (link) konuyu dağıtmadan Kanada lı arkadaşlar. Orginal ürün olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
@Literary Yine konuyu dağıtmadan çift renk almayacaksanız Supacaz ın pek bir esprisi yok bence.
images
Mesela ben alacak olsam bundan alırım. şimdi bisikletimde fizik kırmızı kullanıyorum bence çok güzel gidon bandı fiyatı da 90 tl civarında.

• Beğen
@trainspotting35 Aman Ali Rıza bey konu dağılmasın :) bende fizik kırmızı kullanıyorum ama aldıgımdan beri ısınamadım siyah almadıgıma cok pişmanım

Geri