Scudo Sports

Aliexpress

Aliexpress iyzico ödeme platformuyla anlaştı. Kredi kartı harcamalarımı incelerken, aliexpress kaleminde "taksiklendir" yazınca, tesadüfen öğrendim. Bize ne gibi faydaları olacak, kur farkından doğan sitedeki ve ekstredeki fiyat farkı olmayacak. Iyzico sitedeki Türk Lirası bedelinden işlem yapacak, eskiden dolar bedelinden işlem yapılıyordu. Ve en önemlisi taksit. Okuduğum makaleye göre yakında direk ödeme esnasında da taksit seçenekleri gelecekmiş. Şimdilik ödeme iyzico üzerinden olduğu için (yurtiçi harcama gibi) bankanın taksitlendirme imkanlarından faydalanabilirsiniz. Örneğin ben enpara kullanıyorum ve 110 TL'lik aliexpress harcamamı mobil uygulama üzerinden vade farksız 6 taksite böldüm.

Scudo
Dün ilk kez bu siteden alışveriş yaptım. Arkadaşın hesabından. Siparişi verdikten 5 dakika sonra bedeni uyumayacağını düşünerek iptal ettim. Para kartımdan çekildi gözüküyor. Bir sıkıntı olur mu. Para iadesi ne zaman olur. Pişman oldum ya en güzeli bildiğin sitelerden almak.

@besyobora Hocam ben 11.11 indirimden fren seti almıştım para iadesi aliexpress tarafından 26.11 de geri kartıma yatırıldı bankada 26 sından 04.12 ye kadar bekletti param 04.12 de tam olarak elime ulaştı. Biraz sıkıntılı bir süreç sabırla beklemek gerekiyor.

Aliexpress üzerinden alıp memnun kaldığım, fiyatları da makul birkaç ürün paylaşmak istiyorum. Almayı düşünen ya da kararsız kalan falan varsa yardımcı olur belki.
İlki ön aydınlatma:
(link)
Gerek aydınlatmasından, gerek 4 saat (yüksek modda) civarı giden bataryasından gerekse şarj olurken de çalışabilmesinden son derece memnunum. Tavsiye ederim.

Bu çantayı da kesinlikle tavsiye ederim. Baya bir malzeme alıyor, her iki gözü de kendi içinde bölmeli. Öyle ki ben; 1 iç lastik, reflektörlü yelek, yazlık eldiven, ev-araba anahtarı, bisiklet kilidi, 1 paket ıslak mendil ve tabi kendi bölmesine cep telefonumu sığdırdım. Az bir yer hala var. Sağa sola kaymıyor kullanırken, malzemesi çok kaliteli, su da geçirmiyor.
(link)
Bu da fotoğrafı:

Bu kilometre saati de iş görüyor. Fiyatına göre hiç fena değil bence. Kendi aydınlatması olduğu için gece de kullanılabilir. Dış hava sıcaklığını ölçmüyor, ki bence eksiklik. Bir de üreticisi su geçirmediği iddiasında ama şahsen tecrübe etmedim yağmur altında.
(link)

Dosyalar

• IMG_20181206_195514.jpg
    IMG_20181206_195514.jpg
    554,3 KB · Okunma: 88
  • IMG_20181114_193638.jpg
    IMG_20181114_193638.jpg
    210,3 KB · Okunma: 88
  • IMG_20181206_195550.jpg
    IMG_20181206_195550.jpg
    555,3 KB · Okunma: 82
  • IMG_20181206_195800.jpg
    IMG_20181206_195800.jpg
    434,2 KB · Okunma: 68
Geçen hafta AliExpress'ten Kask Protone kask aldım. Köpüğünde 1-2 küçük çatlak bulunmakta. Tamam çok güzel ve orijinal gibi duruyor ama koruması nasıldır Allah bilir :D Bugün de forumdan 2. El Rudy Project Zumax aldım. Üstelik çok temiz, sağlam, ucuz ve bisikletimin renginde. Replikayı çevrede dolaşırken , rudy'yi de turlarda takmayı düşünüyorum :islik:IMG_20181211_160516.jpg

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@vetohan Teşekkür ederim. Rudy'den bahsetmiyorsan farkındayım. Sahildeki trafiğe kapalı, yürüyüş yolunun kenarında bulunan bisiklet yolunda yavaşça yaptığım sürüşlerde replika kask yeterli olur. Zaten genelde Rudy'yi takacağımdır. Yoksa almazdım onu. Replikayı heves edip aldım. Sonrasında Youtube'daki testleri izleyince sağlam bir şey almalıyım dedim :acpsnr:

Bi vites kolu seti aldım . 18 gün oldu sipariş edeli gelince bi inceleme videosu hiç olmadı fotoğraf atarım . Hangi marka model olduğu bende kalsın şimdilik.

Ben devam edeyim efendim;
Bu sele çantalı tamir kitinden de memnun kaldım arkadaşlar:
(link)
İki defa lastik patlamasında kullandım. Alyan takımını da çeşitli sıkma gevşetme işlerinde. Çok kaliteli değil belki ama kesinlikle iş görüyor.
Aşağıdaki yelek için çok fazla söylenecek birşey olmasa da en beğendiğim yanı, üzerinizde belediye reflektörü gibi durmuyor.
(link)

Dosyalar

• IMG_20181206_195649.jpg
    IMG_20181206_195649.jpg
    286,2 KB · Okunma: 61
  • Beğen
Tepkiler: BugAdam
11.11 kampanyasından aldığım yarım parmak eldivenlerimde ulaştı sonunda. Önceden de başka rengini kullanmıştım memnun olduğum için başka renginden sipariş verdim.
29db2ced696b63aca4cd1c343185533e.jpg

cf0d2f86b1ef1fada8862c6ac11964c2.jpg

72a593d93ed09e3b1cabeb8bfcc07b37.jpg

deada60768204e17d0a06191f5a726fc.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Erh@n link alalim link link link :) güle güle kazasız günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: Erh@n
(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aldığım ürünler 18 aralık akşamı İstanbul PİM'e geldi ama hala güncelleme yok durumu benim gibi olan var mı ?

Benimde nabız sensörü yok hala hayırlısı bakalım. Ama çok ucuz aldım 124 TL ye geldi 11.11 sonrası black friday etkinliğinde
(link) Bence hala makul fiyatı

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
O kadar vermeye gerek yok derim.
Aşağıdakini aldım, sorunsuz çalışıyor.

CooSpo H6 ANT Smart Bluetooth V4.0 Fitness Wireless Heart Rate Monitor Sensor Chest Strap Fitness Equipment for Mobile Phone
(link)

17 Ekim de bi elektronik zil siparişi verdim hala gelmedi iptal ettim iade bekleniyor ... :acpsnr:

Geri