Scudo Sports

Aliexpress

Track codedan ne ile gonderdigini anliyorsun zaten , mesela adam yazmis chinapost registered ile gondericem diye bu durumda track codun r harfi ile baslamasi lazim , fakat bi bakiyosun hepsi sayi , yanwen yada smallpacket plusla yolluyolar genelde. Adama yaptigi uc kagitin farkdinda olduguna dair mesaj atiyosun oda cesitli bahaneler uyduruyo .neyse urun geliyo sonra dispute ye basiyosun , kesinlikle alinan siparisi onayla yerine basmiyorsun ! Ben tum işlemleri mobilden yapiyorum orada shipping method not described gibi bir secenek var onu secip aciklama kisminada yaziyosun iste satici ucuz yontemi secti bu yontem daha yavas ve guvensiz faln diye , sonra gelen zarfin barkod kisminin fotografini cekip ekliyosun disputeye bu kdr .bundan sonra satici kabul ederse sikinti yok , olurda etmezse escelate dispute diyosun problemi aliexpress cozuyo

Scudo
@m.klcts hocam ben aldım, 2 ay gelmesini bekledim, 1 ay kullandım sonra çöpe attım. Ardından en yakın bisikletçiye gidip kendime bir Sigma km sayaci aldım. 1.5 senedir çatır çatır kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Aliexpressden resimlerdeki urunleri aldim tarihe baktigimda 25.08 tarihinde siparis vermisim. Tam 20 gunde hepsi bana ulasti. Hepsinden ayri ayri memnunum acikcasi.
Ozellikle km saati strava ile +1 -1 ayarinda calisiyor. Kurulumu da gayet basitti.
image.png image.png

@m.klcts fenerin dis malzeme kalitesi ve bisiklet baglanti aparati gayet guzel. Gece suruslerinde kullanmak pek kismet olmadi ama aldigim zaman evin balkonundan karsi daireye tutmuslugum var :) resimlerine bakabilirsin. Karanlikta gayet guzel aydinlatiyor. Zoom yaparak alani daraltip acabiliyorsun. 2. resim zoomu kapatilmis hali binayi aydinlatti :)
image.jpeg image.jpeg

• Beğen
İletişime geçin mesaj yoluyla

• Beğen
@Volg bi kac gun beklesemmi

Sorun olmaz tahminen. Hatta kargoyla takip etmeye bile gerek olmuyor genelde.

• Beğen
Aliexp bende bir kaç sefer alışveriş yaptım. Bazısı geldi bazısı gelmedi. Kimisinin parası iade oldu. Ama son olarak aldığım MP3 ve gözlük maalesef 3 ay geçmesine rağmen gelmedi. Yaz tatiline denk geldiğinden öpen dispute açamadım. Öylece kaldı. Firmalarla iletişim deyim. Gelir bekle diyorlar ama ben umudu çoktan kestim. Gözlük firması gelmese para iade yaparız dedi.

• Beğen
Tepkiler: BORA34
(link) Bu kablolu versiyon 22.80 tl
(link) Bu da kablosuz 30.96 tl
bu ürünlerden kullanan arkadaşlarımız var mı acaba

çinden elektronik alet alınmaz diyenlere bakma asıl çinden alınır çünkü türkiyeden aldığımız ürünlerde çinden ithal ediliyor en azından ucuza almış oluyoruz.Linkteki kırmızı siyah renkli aleti kullanıyorum fiyatına göre gayet yeterli bir ürün, kullanım kılavuzu ingilizce geldi ama illa alacaksan daha üst seviye bir ürün al

Almadiysan hala ben alttakini almistim urun calisiyor ama şöyle bir problemi var bana geldiğinde en fazla hiz 87 km gösteriyordu dedim herhalde 2. El sonra metrobuste o 96 flan oldu adamlar tirla getirirken sayaç otomatik olarak hizi algilamia megerse :D

verdiğim linkteki Kırmızı Siyah ürünü ben neden göremiyorum :) farklı link mi attım acaba? benim gönderdiğim linkte siyah yeşil sarı ve mavi modeller var

Arkaaşlar, lastik ölçüsüne uymuyor vs demişsiniz de, ürünün özellikleri orada yazıyor. Satın alanların yorumları da yazıyor. Ona göre alacaksınz. Bu fonksiyonu bulunmayanı almışsınız demek ki. Ayrıca tüm dünyanın alışveriş yaptığı ebay, aliexpress gibi siteler kötülenince biraz tuhaf karşılıyoırum.

Evet, arızalı çıktığında iade süreci uğraşılmayacak kadar kötü fakat bu Türkiye için de böyle. Şahsen ben 30 liralık bir ürünün iadesiyle uğraşamazdım. Başıma geldiğinden biliyorum, tam 1 ay bekledim, 3 gün bana ulaşması, arızalı olup 2 gün sonra iade edişim, 1 haftada karşının teslim alması, 1 hafta içerisinde yenisini göndermesi ve bana ulaşması vs..

Ben de alarm sipariş ettim. İnternette de sipariş verip incelemesini yapan çok kanal var Türkiye'den. İzlerseniz aslında sizin şanssız olduğunuzu anlarsınız.

Bu arada paypal nakit kart, ininal kart, diğer nakit kartlar çalışıyor aliexpress'te.. gittigidiyor'da da çalışıyor bunlar ebay'de de.. fakat sahibinden.com veya hepsiburada'da çalışmıyor..

@m.klcts ikinci büyük ekranlı ürünü bende aldım yanında usb şarjlı arka ışık ön far ve aydınlatma lambaları vb birçok ürünü toplamda 15 dolar gibi bir paraya aldım Türkiye'de 100 TL hatta daha fazla bir fiyata denk geliyor aynı sayacı adam gittigidiyorda 45 TL'ye satıyor kargo parası ödüyorsun, sen 15'e alıyorsun kargo ücreti yok benim y.dışından ilk alışverişim seçerken talebi(order) ve puanı çok olan satıcıları tercih ettim bakalım gelince görücez :)

• Beğen
Verdiğiniz linkteki siyah kırmızı olan modelden kullandım. kendi hatam sonucu kablosu koptu öyle duruyor bir kenarda şimdi. alınabilir, ucuza gelir.

Geri