Scudo Sports

Aliexpress

Scudo
@Anonim

Super o.zaman :):)

Kismetse 1.2 hafta icinde alacagim.bisikletimi simdiden soyleyeyim donanimlari

@bdemirkiran
Ustad Aliexprees in uygulamasini ve google ceviriyi indir.Google ceviriden istedigin urunun turkceden ingilizceye cevirerek kopyala yapistir yaparak Aliexpre nin arama butonundan istedigin urunu bulabilirsin biraz karişik oldu ama ben hep oyle yapiyorum.Ondan sonra filtreyerek siparis sayisi ve ucretsiz sevkiyat seceneklerini secerek urunu secebilirsin sipariş verecegim urunleri ben bu sekilde seciyorum.Belki bilgisayardan daha kolay olabilir ama telefondan bu sekilde yapiyorum…

@Hamit E. hocam gözlükten bende aldım, eski gözlüğümün camları duruyordu 0.25 numara daha küçük, onları kestirip taktırmam lazım ama hangi optikçiye gittiysem gözlük camı kesen bi optikçi bulamadım, siz nasıl hallettiiz?

Farklı bir marka eldiven ve gözlük bende aldım ebay dan aynı satıcıdan L beden abim aldı daha sonra ben üzerinde L yazıyor ama nedense benim eldivenler çocuk eldiveni gibi cırt i bile tam yetişmiyor ellerim biraz terleyince elimden çıkarmak zor oluyor kullanıyorum şimdilik hiç yoktan iyidir

Gözlüklerim de 5 camlı ama kalitesiz haliyle, çok çiziliyorlar kılıfta muhafaza ettiğim halde iş görüyorlar yinede onlar olmadan güneşli havada bisiklet sürmek çok zor

ben gözlük kullanmadigim İçin bilemiyorum ama tanidik gözlükçü yada ona uygun yeni cam alabilirsiniz belki.
Fiyatlar nedir bilmiyorum tabii

Arkadaşlar aliexpress ten değil de miniinthebox denen bir siteden alışveriş yaptım gelmedi. Haber verdim gelmedi diye onlardan tekrat gönderdiler ve şu mesajı attılar.
Sorum şu demişler ki referans numarasıdır online takip edilmez. Ama 17track dan çıktı. Ama neden hollandadan geldi diye gözüküyor. Site çinde

Değerli müşterimiz, Gökhan Göktürk, Siparişinizin SwissPost-Sunyou ile 25-7-2015 te kargoya verildiğini size bildirdiğimiz için mutluyuz. Referans numarası RC320719222NL . Bu numara sadece paketin seri numarasıdır, online paket takibi için kullanılamaz.

Anlayan varsa yorumlar. Yoksa önemli değil. Umarım gelir. Normalde takip sistemli almadım.

Aliexpress mantığındaki sitelerde tüm dükkanlar çinde bulunmayabiliyor veya mağazanın avrupa ülkelerinde de depo, şube gibi yerleri olabiliyor. Bir keresinde almış olduğum ürün çek cumhuriyeti üzerinden gelmişti, miniinthebox sitesini sizden duydum eğer kargo süreci 30 günü aşmış ise dispute açın ve iade isteyin ürün gelir ise dispute isteğinizi geri çekersiniz :) Tabi bu sitede dispute (anlaşmazlık) seçeneği var mı bilemiyorum.. @Taxonera

@urkmez39
Yok hocam gönderim gelmedi dedim bir daha gönderdiler dedim ki takip nolu gönderin dedim onlarda sanırım güven amaçlı numara verdiler bulunduğum yere gelmiş posta bakalım artık

@urkmez39
Yani inşallah postacı amca getirir il posta dağıtım merkezinde gözüküyor

E ben bunlarun hepsini aldım oradan. Ne olacak? :D

Ben de şu ürünleri aldım

(link)
(link)
(link)

Heyecanla bekliyorum :)

Bisikleti aldığından beri alıyorum bir şeyler.
Far aldim, km saati aldım, gidon sargısı aldim, daha bir sürü şey aldım da aldım. :)

Ben en az 25 ürün aldım 13 günde geleni oldu max 45 günde geldi hepsi sıkıntısız tsvsiyem 100 $ geçmemeye bakın tek üründe gümrükte takılabilir alıcı koruma süper endişeye gerek yok

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bu ürünleri tek seferde almak istesem sıkıntı çıkarmı?

Geri