Scudo Sports

Aliexpress

neyseki fazla bi para değil. 20 lira küsüratında. mail atayım yanarsada yapcak bişe yok :D

edit. aslında benim için en önemli olanı geldi zaten. diğerleri olmasada olurdu.

Scudo
Yanmaz şaka yaptım. Zaten sevkiyat olmadan para satıcıya aktarılmıyor. Şu alışveriş yaptığınız sitelerin şartlarını okuyup öğrenin.

okumak gibi bi alışkanlığım olmadı hiç :confused:
para otomatik geri mi yatıyor peki böyle olunca.

yanacağı varmış napalım :D

10-15 gün arası iade oluyormuş bende iptal ettim bir siparişi bekliyorum bakalım

neyse artık. km sayacınıda buralardan biyerden alırız.
8 dolara kablosuz alalım dedik olmadı

Aliexpress den alinca ne kadar zaman da geliyo ortalama :) toplam sepet tutarim 144 $ 10 parça ürün var

@ziyaseker1925

o tutarda sipariş burda gümrüğe takılabilir,ptt sitesinden takip et devamlı.
son 4-5 siparişim hep 15 günde geldi maksimum.

Sipariş verdiğinizde aliexpress site olarak parayı tahsil eder,satıcıya sipariş hazırlanması için bilgi geçer,satıcı ürünü gönderir,siz "confirm recieve" basmadıgınız sürece paranız satıcıya aktarılmaz.

İptal de ise "open dispute" yaparsınız,satıcı da onaylarsa 1-2 günde kredi kartınıza yada artık nasıl ödediyseniz paranız geri ödenir.
Bende ürünü gönderemediler,yukardaki gibi başvuru yaptım,2 güne iade edildi para kredi kartıma.

Ben buradan SJ4000 için iki tane batarya sipariş etmiştim. Sipariş neredeyse 2 ayı geçmesine rağmen gelmeyince Dispute ettim. Satıcı ilk başta süreyi uzatmayı falan teklif etti, eyvallah dedim uzattım. Yine gelmeyince, tekrar Dispute ettim ama yine bi halt olmayınca "Seni de, senin göndereceğin bataryayı da..." diye söverek siteyle ilişkimi kesmiştim.

Ben vazgeçtikten 1 hafta sonra ürün elime ulaştı.

Ürün geldikten 1 ay sonra da satıcı paramı iade etmiş.

Sonuç: Hem ürünü aldım, hem de paramı aldım. Aslında biraz rahatsızlık duyuyorum bu durumdan, sonuçta adamın malını alıp parasını ödememiş oldum. Ama şu da var ki bana yollaması gereken sürede yollamadı bu malı - ve dolayısıyla yolladığı ürün geciktiği için işime yaramadı.

Neyse, bu da böyle bi anımdır.

Kıssadan hisse: Para iadesinden umudunuzu kesmeyin, Nisan'da verdiğim siparişin iadesi 28 Ağustos'un ilk saatlerinde yapıldı. Yani tam 3,5 ay sonra..

an itibari ile bütün siparişlerim geldi.
son gelen siparişim 18650 pil şarj aleti.
aslında bütün pilleri şarj edebiliyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bugün Alibaba'nın hisseleri Amerika'da halka arz edilecekmiş. Toplam değerinin 150 milyar dolar olduğu tahmin ediliyormuş. Hisselerinin %16 sı halka arz edilecekmiş. 19-20 milyar dolarlık bir gelir elde edilmesi bekleniyormuş. Bir e-satış platformunun ulaştığı değer çok etkileyici.

Aliexpres adlı siteden bir gözlük sipariş etmek istiyorum birkez ebay deneyimim oldu cap 4 dolar iken 21 tl ödedim bu gözlüğü alırsam kargosuyla felan tahminen kaç liraya mal olur (çok acemiyim o yüzden yardım istemek durumunda kaldım)Aliexpresin satın alma ve kargo sistemi nasıldır?Birşey satın almak istersem neye dikkat etmeliyim?

Aliexpress te çoğu ürünün kargosu bedavadır.Örneğin gözlük 10 dolarsa siz sadece 10 dolar ödersiniz.Ödeme sisteminde sadece kredi kartı geçiyor.Kargo süresi 15 ila 30 gün arasında değişir.

@Çağatay Y.

Bir sürü Aliexoress başlığı var. Önce onları oku.

@Hakan Boz

Ebayda paypal ile ödüyoruz buradaki sistem pek fark edermi?

@Çağatay Y.

ürünün linkini verirsen yardımcı olabiliriz.

(link) Kusura bakmayın vermeyi unutmuşum :) ilk olarak alıcam baktım geliyor ve kaliteli ürünleri var (şans meselesi herşey olabilir) diğer ihtiyaçlarımıda alacağım.

Bu linkide beğendim:(link)

@Çağatay Y.

Bu gozlugu alan kor oldu durumuna dusmeyın sonra:D Aman goz bu Cınden degılde kalıtelı bır seyler almaya bakın derım :)

Geri