Scudo Sports

alete gel :)

Scudo
Hayırlı olsun. Metalik grisi buna çok yakışıyordu. Baktın mı hiç ? Kazasız belasız bol pedallamalar.

baktım kardeşde pek hoşuma gitmedi bu daha göz kamaştırıcı geldi :D bende aldım bide böle yükleme yapamdım link attım :)resimlere zor bakılıor yaa :(:(

bu arada arkadaşlar kask almayı planlıyorum 50 tl bütcem var bu bütçe ile alabileceğim en iyi kask sizce hangisi? bilgi verirseniz sevinirim :)

Hayırlı olsun, güzel bisiklet. Rampalı çarşının içinde bisiklet mi sürdünüz? :D

Hayırlı olsun rampalıda bisiklet görünce şaşırdım ben yasaktır diye bisikletle kitap almaya gidemiyordum :)

çık gel kardeş rampalıya gelince uğra tanışalım :) scooby doo dvd home birinci katta :) bisikletin sürmedikten sonra sıkıntı yok biz çarşı esnafı olunca :D rahat rahat takılıoz ama tabi akşamları :D

@hturannet

nasıl yani :) yanlış anlayanda var bi yalışlık kardeş bisikletforumdayız :D :)

@yasinduran

İlk kitap alacağımda uğrarım yanına tanışırız kardeşim.Kask tavsiyesi istemişsin Prowell f38 yada f59'un birinin beyaz modeli var hem fiyatı uygun hem senin bisiklete uygun güzel bir kask Konya'da alabileceğin yeri pm ile atayım reklama girmesin şimdi önceden başım yandı ;)

Hayırlı olsun bende sedona nın kaskı var 35 tl ye aldım.O kaskı düşünebilirsiniz

@Atıl Güven

sedona kasklarına baktım kardeş ama çok hoşuma gitmedi sağlam durmuyor açıkcası :(

Geri