Scudo Sports

Aksiyon Kamera

9EF6D811-6068-429C-B5CB-EA8C9C2AD2A0.jpeg

Sadece 180 tl ye aldığım elephone rexso dual den çok memnunum. Çin’den 50 dolara almıştım. 25 günde geldi. N9666 chipset ve Sony lens ile çok başarılı.

Scudo
(link)

Ben bunu kullanıyorum F/P

Fiyat biraz artmış ama yine rakiplerinden çok daha ucuz

(link)

(link)

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bir aksiyon kamerası alma niyetindeyim. Bu 2 model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Konu hakkında bilgili ve kullanıcı arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler.
3525fm8.jpg

aşağıdaki linte karşılaştırma yapılmış.

(link)

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
Bence iki marka ve model de değil.2 sene sony action cam as200v modelini kullandım.
yaklaşık 1 aydır ise As 300v modelini kullanıyorum
vermiş olduğun modellerin sıfır fiyatına baktığım zaman ciddi para .
Sony tavsiye ederim.Zaten racing camiası büyük bir kısmı sony kullanıyor Titreşim engelleme özelliği ve carl zeiss lensten dolayı.
youtube da örnek videolara bakabilirsin .Hatta kanalımda 2 kamera ile kayıtlarım da mevcut ordan da kıyaslama yapabilirsiniz
Bu arada sony 4k x1000v modelinde 4k modunda SteadyShot aktif değil
as200 v de 170 derece de SteadyShot aktif değil
onun için direk as300v ile başlayabilirsin 170 derece SteadyShot aktif + olarak Balanced Optical SteadyShot mevcut kesinlikle pişman olmazsın .
Sony tek olumsuz yönü aksesuar biraz pahalı

@emrhyldrm doğrudur hocam indirim de mevcut güzel fiyat :)
ekstra sony aka cmh1 ve Sony Action Cam VCT-HM2 Gidon Bağlantısı kullanıyorum bunları aldığınız zaman pişman olacağınızı düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: emrhyldrm
Herkese merhaba arkadaşlar. baya uzun süren kamera arayışımı dün sonlandırdım. ThiEye marka i60+ 4k aksiyon kamerasını şiddetle tavsiye ediyorum renk kalitesi çekim performansı sarsıntı giderişi vs herşeyi mükemmel fiyat performans ürün olarak düşündüğümüzde 5 yıldızı alıyor. Ürünü türkiye distrübtörü olan Butik Teknoloji ' den aldım. n11 de hızlı kargo yazan çoğu yerden aldığım ürünler hep geç ve aynı gün kargo olmasına rağmen 2. gün kargoya veriliyordu. Bu firmaya dün 16.53 te sipariş verdim şuan elimde ürün yanıında 40 parça ürün geliyor. hem parça arayanlar hemde iyi bir gopro alternatifi düşünenlere tavsiye ederim.Telefona indirilen uygulamsı sayesinde hem izliyor hemde çekime başlayabilir hemde kart sök tak yapmadan çekilen videoyu telefona kaydedebiliyorsunuz. Yakın zamanda videolarla bu yazımı destekleyeceğim :) düşünen herkese tavsiye ederim fiyat olarak 399 tl ve 40 parça ürün geliyor yanında n11 linkini paylaşayım sizlere :

(link)

@Yagizz2

Güzel bir ürüne benziyor... kullanan varsa yorumlarını merak ettim... hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@iskender şerit evet yok ancak upgrade ile tr oluyor@seyyah_26 çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun yakın zaman da bisiklet üstünde bir videosunu yükleyeceğim

Eken h9r nasıl acaba... Fiyatı daha uygun Lakin paket içeriğinde göğüs bandı yok gibi...

G-EYE 900 hakkında ne dersiniz. Aslında ilk düşüncem sjcam 5000x yada m20 modeliydi fakat garanti olayı biraz problemli gibi yorumlara göre. Decatonda en azından sorun olunca direk yenisi ile değişebiliyor.

@iskender şerit

geçen sene 150 liraya aldım 150 liraya alınabilecek en iyi görüntü kalitesini veriyor (10dk 1 gb) en az 32 gb hafıza kartı şart ama. göğüs bandı yok ama türkçe dil seçeneği (çok gerek olmasada)

Selamlar. Henüz kaskım yok. Hem kask hem de kamera almak istiyorum. Sürüşlerimi hem güvenliğim için hem de anı olması için kaydetmek istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir kask ve kamera kombinasyonu var mı? Çok pahalı olmasın. Gidip de 4k video çekmek istemiyorum, hem alandan da tasarruf etmek istiyorum kartta. Hatta 1080p bile olmasa olur. 720 bile kafi bana. Teşekkürler şimdiden.

(link)
Önerir misiniz bu modeli

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@chnkrmz

oof müzik çok güzel olmuş hiç güleceğim yoktu akşam akşam.. çok yaşayın..

Geri