Awacs7n
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.009
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bir uğraşı çöp etmek için harika bir yöntem. iki sene öncesinde farklı ve çok güzel bir hobim vardı. ilgi duyunca birkaç model alıp inceleme yazmaya başladım, başarılı da oldum. her ay test ürünleri geliyordu ve bir süre artık o uğraştan eskisi kadar zevk almamaya başladım. yaklaşık 1 sene dayanabildim, inceleme yazmayı bıraktım.Teknoloji düşmanı değilim ama bu işlere girip içerik üretmeye çalışırsam bisikleti sevdiğim için sürecekmişim gibi gelmiyor. İş gibi bir şey olacak.
Yok yok, benden uzak olsun. 😅
...
Zaten fotojenik biri değilim. En azından izletiye alındığımdan haberim varken. 😁
önceden küçük ya da ortalama rakamla edindiğim şeyler beni çok mutlu ediyordu çünkü kendi paramla alıyordum. Daha sonrasında uçuk ekipmanlar çok düşük maliyetlerle gelmeye başlayınca yaptığım uğraşın içi boşaldı, amaçsız bir işe dönüştü.
Kesinlikle haklısınız, uğraş kişinin kendisi için olmalıdır. başka şeyler girince tadı kaçıyor.
Bir de işin içine pahalı şeyler girince bir şeylerin tadı genellikle kaçıyor, en azından benim için öyle.
Foruma kaybolup ekipmanlar ile ilgili bilgiler edilmeden önce 21 vitesli v frenli bisikletim ile yaklaşık 3500 kilometre yapmıştım ve deli gibi zevkliydi. ne zaman foruma kaydoldum ve belirli seviyedeki ekipmanla haşır neşir olmaya başladım o zaman bisiklete duyduğum zevk azaldı.