Scudo Sports

Aksiyon Kamera

Teknoloji düşmanı değilim ama bu işlere girip içerik üretmeye çalışırsam bisikleti sevdiğim için sürecekmişim gibi gelmiyor. İş gibi bir şey olacak.
Yok yok, benden uzak olsun. 😅
...
Zaten fotojenik biri değilim. En azından izletiye alındığımdan haberim varken. 😁
Bir uğraşı çöp etmek için harika bir yöntem. iki sene öncesinde farklı ve çok güzel bir hobim vardı. ilgi duyunca birkaç model alıp inceleme yazmaya başladım, başarılı da oldum. her ay test ürünleri geliyordu ve bir süre artık o uğraştan eskisi kadar zevk almamaya başladım. yaklaşık 1 sene dayanabildim, inceleme yazmayı bıraktım.

önceden küçük ya da ortalama rakamla edindiğim şeyler beni çok mutlu ediyordu çünkü kendi paramla alıyordum. Daha sonrasında uçuk ekipmanlar çok düşük maliyetlerle gelmeye başlayınca yaptığım uğraşın içi boşaldı, amaçsız bir işe dönüştü.

Kesinlikle haklısınız, uğraş kişinin kendisi için olmalıdır. başka şeyler girince tadı kaçıyor.

Bir de işin içine pahalı şeyler girince bir şeylerin tadı genellikle kaçıyor, en azından benim için öyle.

Foruma kaybolup ekipmanlar ile ilgili bilgiler edilmeden önce 21 vitesli v frenli bisikletim ile yaklaşık 3500 kilometre yapmıştım ve deli gibi zevkliydi. ne zaman foruma kaydoldum ve belirli seviyedeki ekipmanla haşır neşir olmaya başladım o zaman bisiklete duyduğum zevk azaldı.

Scudo
Teknoloji düşmanı değilim ama bu işlere girip içerik üretmeye çalışırsam bisikleti sevdiğim için sürecekmişim gibi gelmiyor. İş gibi bir şey olacak.
Yok yok, benden uzak olsun. 😅
...
Zaten fotojenik biri değilim. En azından izletiye alındığımdan haberim varken. 😁
güzel foto çeken telefon veya kamera gündelik hayat için önemli. zaten amiensin köylerinde video çekmenin bi anlamı yok lol. aklındaki fransa italya türkiye turunu yaparsan çektiğin görüntüleri belgesel tipi editletebilirsin. bu işte drone da çok güzel gider aslında. benim de aklımda benzer planlar var. ben çekebildiğim görüntüyü çekerim arkasından filmci arkadaşa veririm ben tarif ederim o editler vs.. aklımdaki planda hiç kendi konuşmalarım vs olmicak sadece bi şarkı eşliğinde akan görüntüler total 15 dk hatıra olarak kalır.

benim de aklımda tur planları var ama aile razı gelmediğinden yapmıyorum bisiklet aldım dizdim her şey tam takım ama kenarda duruyo öyle. en büyük hobim uzun rota çizmek.

Screenshot 2025-08-05 202842.png

Screenshot 2025-08-05 204206.png

Screenshot 2025-08-05 204333.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo
seviyedeki ekipmanla haşır neşir olmaya başladım o zaman bisiklete duyduğum zevk azaldı.
Kendi tabirimle edinme hastalığına tutulmuşsunuz sanırım. Elinizde olandan daha iyisi olduğunu bildiğinizden elinizdekinden zevk alamıyorsunuz. 😕
Benim için bisiklet, 2019 yılına kadar dağ bisikletiydi. 2019'da ilk yol bisikletini aldım ve zaman zaman sürdüm. Hatta ilk sürüşümde yol bisikletiyle araziye girdim. Sonrasında dağ bisikletiyle bulunduğum bölgede zevk almamaya başladım. Düz arazi, traktör yollarında gidiyordum. Benim de bisikletim v-frenli 21 vites Tourney donanımlı bir bisikletti. Zamanla seviyeleri, donanımları öğrendim ama her zaman "bana gerekli mi" dedim.
Şu anki yolbisikletimi bile alüminyum diye alacaktım. Sayın @hamlet2006 'le karar aşamasında konuşurken "bu tamamen carbone" dedi. Hatta "yok ya, maşası carbone" dedim. 😅 Yani diyeceğim, ben f/f'yi daha çok göz önünde tutuyorum.
Neyse, kısa keseyim. Hala benim için bisiklet, dağ bisikletidir. Ancak bulunduğum bölge yol bisikletine daha uygun. Düzenli yollar, az yükselti, benim km'lerce sürmemi sağlıyor. Bu da kafamdakileri meşgul edip susturmamı sağlıyor. 😁

en büyük hobim uzun rota çizmek.
Bende seviyorum, zaman zaman Komoot'da 200, 300 km'lik güzergahlar hazırlıyorum ancak buradaki yaşam şartları Türkiye gibi olmadığından hayata geçiremiyorum.
Üçüncü haritada İtalya'daki geçiş benim de düşüncem.
Benimde anamla, babam ilk başlarda böyle uzun sürmeme hep karşı çıkıyordu. Baktılar bunun kafa dikine çalışıyor, şimdi sadece "dikkat et" diyorlar.
Aha bu da benim hayallerimden biri;
Screenshot_20250805_212020_Komoot.jpg
İtalya'da Moena'ya uğramam lazım. O yüzden Italy içinde düz inemiyorum topuğa. Türk köyüne gerçek bir Türk giriş yapsın. 😁

Kendi tabirimle edinme hastalığına tutulmuşsunuz sanırım. Elinizde olandan daha iyisi olduğunu bildiğinizden elinizdekinden zevk alamıyorsunuz. 😕
Benim için bisiklet, 2019 yılına kadar dağ bisikletiydi. 2019'da ilk yol bisikletini aldım ve zaman zaman sürdüm. Hatta ilk sürüşümde yol bisikletiyle araziye girdim. Sonrasında dağ bisikletiyle bulunduğum bölgede zevk almamaya başladım. Düz arazi, traktör yollarında gidiyordum. Benim de bisikletim v-frenli 21 vites Tourney donanımlı bir bisikletti. Zamanla seviyeleri, donanımları öğrendim ama her zaman "bana gerekli mi" dedim.
Şu anki yolbisikletimi bile alüminyum diye alacaktım. Sayın @hamlet2006 'le karar aşamasında konuşurken "bu tamamen carbone" dedi. Hatta "yok ya, maşası carbone" dedim. 😅 Yani diyeceğim, ben f/f'yi daha çok göz önünde tutuyorum.
Neyse, kısa keseyim. Hala benim için bisiklet, dağ bisikletidir. Ancak bulunduğum bölge yol bisikletine daha uygun. Düzenli yollar, az yükselti, benim km'lerce sürmemi sağlıyor. Bu da kafamdakileri meşgul edip susturmamı sağlıyor. 😁

Bende seviyorum, zaman zaman Komoot'da 200, 300 km'lik güzergahlar hazırlıyorum ancak buradaki yaşam şartları Türkiye gibi olmadığından hayata geçiremiyorum.
Benimde anamla, babam ilk başlarda böyle uzun sürmeme hep karşı çıkıyordu. Baktılar bunun kafa dikine çalışıyor, şimdi sadece "dikkat et" diyorlar.
329374 dosyayı görüntüle
İtalya'da Moena'ya uğramam lazım. O yüzden Italy içinde düz inemiyorum topuğa. Türk köyüne gerçek bir Türk giriş yapsın. 😁
Çok şükür 2 senedir vites sistemi değiştirmedim ve 4.5 senedir aynı bisikleti kullanıyorum. bisikleti aldığım iki sene içerisinde birkaç defa vites sistemi baştan aşağı değişti. değişmeyen çok az parça kaldı.

Aşağı yukarı 1.5 senedir bir şeyleri bozulmadan değiştirmiyorum, memnunum. tüketim fena bir alışkanlık, çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.

329374 dosyayı görüntüle
Abi bence gemiyle yunan tarafina inmelisin. Gemiden 50-60 km otede pargayla preveze var. Sirf savas alanini canli görmek icin gitmeyi düşünüyorum. Bunun disinda bence yunandan buraya bi feribot bulabilirsen zaman kazanmis olursun. aktarmali sekilde var gibi duruyo. Deniz havasi da kotu degil bisiklete ihanet sayilmaz bence.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri