Scudo Sports

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

band almayı düşünüyorsanız 6 sakın almayın yine 4 alıp eğer 7 nin gps özelliği gelir ise 7 ye geçmek iyi olacaktır. Direkt 7 yi beklemek bir seçenek ama 6 aydan önce bize gelmez sanırım

neden "6 sakın almayın"?
Ben 2-3-4-6 kullandım, en iyisi 6.
5, 4'ün üstüne neredeyse hiçbir şey katmadığı için onu geçtim sadece.

Scudo
neden "6 sakın almayın"?
Ben 2-3-4-6 kullandım, en iyisi 6.
5, 4'ün üstüne neredeyse hiçbir şey katmadığı için onu geçtim sadece.
6 kullanıyorum, spor uygulamaları için 5 in üzerine benim kullanmayacağım o kadar çok egzersiz var ki.
Hazır 7 konuşuluyorken bu yüzden 6 almaya gerek yok diye düşünüyorum.

band almayı düşünüyorsanız 6 sakın almayın yine 4 alıp eğer 7 nin gps özelliği gelir ise 7 ye geçmek iyi olacaktır. Direkt 7 yi beklemek bir seçenek ama 6 aydan önce bize gelmez sanırım
Cahilliğimin kusuruna bakmayın lakin bir soru sormak istiyorum. Bu pahalı garmin vb gibi saatler neden bu kadar az süreli sarjları giderken F/P ürün olan mi bandlar 20 gün küsür gidiyor sarjları, içlerinde entegre gps bulunmadığı için mi? Garmin veya suunto alasım geliyor fakat fiyatlarını görünce iki kere düşünüyorum.

Düzenleme: Mi band 4 gözlerini tekrar dan bizlere açtı, unpair ve pair edince ekran geri geldi. :D

6 kullanıyorum, spor uygulamaları için 5 in üzerine benim kullanmayacağım o kadar çok egzersiz var ki.
Hazır 7 konuşuluyorken bu yüzden 6 almaya gerek yok diye düşünüyorum.

4-5-6 yakın fiyatlardayken sadece daha çok egzersizi var diye özellikleri daha iyi olan 6'yı "sakın almayın" kategorisinde görmeyi anlamlandıramadım. Çok pahalı olur, kronik hatası olur, özellikleri kırpılmış olur, o zaman "sakın almayın" olur.

Ben de olsam 7'yi beklerdim tabii.

3 senedir kullandığım xiaomi mi band 4 bugün durduk yere ekranı kapandı ve bir daha açılmamak üzere gözlerini yumdu.
Tavsiye edeceğiniz özellik ile bisiklet için bir akıllı saat önerisi alabilirmiyim?

Benim 2 de öyle olmuştu, bir kenara atıp kendime 4 alıp 3'ü oğluma vermiştim. Bir gün tesadüfen buldum, son bir kez bakıp çalışmıyorsa atayım diye düşünerek şarja taktım, açıldı ve hala çalışıyor. Pili tamamen bitene kadar bekledikten sonra şarja takınca geri gelme şansı olabilir.

Cahilliğimin kusuruna bakmayın lakin bir soru sormak istiyorum. Bu pahalı garmin vb gibi saatler neden bu kadar az süreli sarjları giderken F/P ürün olan mi bandlar 20 gün küsür gidiyor sarjları, içlerinde entegre gps bulunmadığı için mi? Garmin veya suunto alasım geliyor fakat fiyatlarını görünce iki kere düşünüyorum.

Düzenleme: Mi band 4 gözlerini tekrar dan bizlere açtı, unpair ve pair edince ekran geri geldi. :D
Fiat Egea Yakıt tüketimi: 4.5 lt/100km
Bugatti Veyron Yakıt tüketimi: 40,7 lt /100km

Garmin Fenix 6 Pro kullanıyorum. Günde en az 1 saat gps modu açık olduğu halde yaklaşık 14 gün şarjı gidiyor , sadece saat olarak kullanımda sanırım 30 gün üzerine çıkar bu süre. Saate arayüz falan eklemek ekstradan pil tüketimi sağlıyor. Ayrıca belki ucuz dediğiniz saatlerde olmayan ve arka planda çalışan bir sürü özellik mevcut bunlarda fazladan pil tüketimi sağlıyor.

Aynı telefon gibi bir sürü app arka planda çalışırsa telefonun şarjıda çabuk bitiyor

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
4-5-6 yakın fiyatlardayken sadece daha çok egzersizi var diye özellikleri daha iyi olan 6'yı "sakın almayın" kategorisinde görmeyi anlamlandıramadım. Çok pahalı olur, kronik hatası olur, özellikleri kırpılmış olur, o zaman "sakın almayın" olur.

Ben de olsam 7'yi beklerdim tabii.

Benim 2 de öyle olmuştu, bir kenara atıp kendime 4 alıp 3'ü oğluma vermiştim. Bir gün tesadüfen buldum, son bir kez bakıp çalışmıyorsa atayım diye düşünerek şarja taktım, açıldı ve hala çalışıyor. Pili tamamen bitene kadar bekledikten sonra şarja takınca geri gelme şansı olabilir.
Hocam yanlış anladığımı düşünüyorum. Sakın almayın derken bozuyduysa 7 beklenebilir. Zaten yeni jenerasyon ürün gelecek yakın zamanda. Bu sebeple 6 almak bana mantıklı gelmez. Ben ilk defa band kullanıyorum. Ona da 6 ile başladım. Şarjım 6 gün gidiyor. Bildirimler açık, arama kısmı açık (arayanın ismini göstermiyor) mi fit ne zaman isim değiştirdi o zaman bozuldu herşey. Bu yüzden banim için sakın almayın katagorisinde olmaya açık ara aday.

Ha bu arada, HEPSİBURADA için Telefon Aksesuarlarında 500/75TL İndirim var. Değerlendirilebilir :)

...Şarjım 6 gün gidiyor. Bildirimler açık, arama kısmı açık (arayanın ismini göstermiyor) mi fit ne zaman isim değiştirdi o zaman bozuldu herşey. Bu yüzden banim için sakın almayın katagorisinde olmaya açık ara aday.
...

Muhtemelen konfigürasyon sorunları var ve/veya "pil tüketimi artabilir" uyarısı yapılan özelliklerin hepsi açık. Arayanın ismini 2'den sonrakilerin hepsi gösteriyor, 6 dahil. 2'de de ek yazılımla gösteriyordu. Bende Mi Fit ile Zepp Life arasındaki tek değişiklik mobil yazılımın arabirimi oldu, bandın arabiriminde hiçbir değişiklik ya da fonksiyon bozulması olmadı. Güncellemeleri eksik ya da işleri bozan bir ek yazılım olabilir mi?
Tabii ben Android'de kullanıyorum, iPhone tarafı için hiç fikrim yok.

Muhtemelen konfigürasyon sorunları var ve/veya "pil tüketimi artabilir" uyarısı yapılan özelliklerin hepsi açık. Arayanın ismini 2'den sonrakilerin hepsi gösteriyor, 6 dahil. 2'de de ek yazılımla gösteriyordu. Bende Mi Fit ile Zepp Life arasındaki tek değişiklik mobil yazılımın arabirimi oldu, bandın arabiriminde hiçbir değişiklik ya da fonksiyon bozulması olmadı. Güncellemeleri eksik ya da işleri bozan bir ek yazılım olabilir mi?
Tabii ben Android'de kullanıyorum, iPhone tarafı için hiç fikrim yok.
Note 9 pro telefonumda kullanıyorum. Cihazı bir kaç kez komple sıfırladm yeniden kurulum yaptım yok. Gelen aramada arayanın adı değil de Gelen Arama şeklinde uyarı alıyorum. Neyse yeri burası değil ama sorunlar yaşıyorum işte. Bu yüzden benim deneyimlerim pek olumlu değil.

3 senedir kullandığım xiaomi mi band 4 bugün durduk yere ekranı kapandı ve bir daha açılmamak üzere gözlerini yumdu.
Tavsiye edeceğiniz özellik ile bisiklet için bir akıllı saat önerisi alabilirmiyim?
Eğer spor sırasında düzgün (benim kullandığım Polar Verity Sense sensörden de iyi) nabız okusun diyorsanız Huawei Watch GT Runner alın; ama sanırım hala Huawei Health uygulamasında Strava ile veri eşleme yok.

(farklı renk opsiyonları var)

Akıllı saatlerde GPS sürekli kesiliyor, Samsung akıllı saat var bende o bile kesintiye uğruyor. En iyisi gidona telefonu asabileceğiniz bir aparat alın ve Strava'yı kullanın. Strava istatistiksel olarak beni çok memnun ediyor telefonda... Ama kalp atışı falan derseniz ekstra band serisinden devam edebilirsiniz...

• Beğen
Ben apple watch kullanıyorum. Siri sayesinde mesaj atabiliyor arama yapabiliyorum telefonu sağa sola takmama durup bakmama gerek kalmıyor. Strava yüklenebiliyor ve kullanılıyor ama ben daha beceremedim.

Çıktığı günden beri Huawei watch gt2 kullanıyorum. Gt3 ya da pro almayı düşünmüyorum. 2.5 yılda pil ömrü biraz azaldı. Sürekli nabız ve stress takibi açık, ekran sürekli açık, haftada en az 1 sefer 2 saatten fazla spor aktivite kullanmaya rağmen 1 hafta rahat rahat gidiyordu şimdilerde 5 gün gidiyor.

Ekonomik modda, kalp stress sürekli olmadan, ekran sadece bakınca açılan modda en az 15 gün gidiyor. Aktivite dahil.

Garmin düşündüm bir ara ama gerek duymadım. Gayet memnunum.

Tek eksiği, aktivite kodunda iken mesajı altta bildirim olarak gösteriyor, tam ekran okuyamıyorum. Eskiden o da yoktu gerçi belki bir güncelleme ile düzelir. Ya da var ben bilmiyorum 😂

• Beğen
Eğer spor sırasında düzgün (benim kullandığım Polar Verity Sense sensörden de iyi) nabız okusun diyorsanız Huawei Watch GT Runner alın; ama sanırım hala Huawei Health uygulamasında Strava ile veri eşleme yok.

Merhabalar,
Huawei Watch GT2 kullanıyorum. Android için Healt uygulaması kullanılabilir, strava senkronizasyonu için. IOS için aşağıda verildiği gibi yeni kullanıcı kayıtında ülkeyi Singapur seçtim, telefonu Türkiye numaramı verdim. Senronize için Strava çıktı. Bir kere denedim, manuel aktardım. Coospo BC200 kullanıyorum, o yüzden saati yedek olarak açıyorum. Tam detaylı kullanmadım, bilgi olarak paylaşıyorum (Yürüyüş yaparak denedim, Stravaya tüm verileri atıyor, nabız, hız, kadans, vs).

• Beğen
Tepkiler: Peregrine

Merhaba. Bu saat benim de radarimda ama reklamından gördüğüm kadariyla bir çok özelliği koşu ile ilgili yapay zeka vs. Bu ozellikler bisiklette de kullanilabiliyor mu

Mi band 7 :d

Arkadaşlar, yüzme ağırlıklı kullanılan ve Strava’ya aktarım yapan uygun fiyatlı bir saat önerisi alabilir miyim?

Arkadaşlar, yüzme ağırlıklı kullanılan ve Strava’ya aktarım yapan uygun fiyatlı bir saat önerisi alabilir miyim?
Amazfit T-Rex Pro aldım geçenlerde 2 aydır kullanıyorum, hassas gözüküyor şu an, pili de gps çok kullandığımda min. 1 hafta gidiyor. İndirimde almıştım tabi fiyatlar biraz katlanmış 2 ayda.

Amazfit T-Rex Pro aldım geçenlerde 2 aydır kullanıyorum, hassas gözüküyor şu an, pili de gps çok kullandığımda min. 1 hafta gidiyor. İndirimde almıştım tabi fiyatlar biraz katlanmış 2 ayda.
ben güç bela 3 gün dayandıra biliyorum pilini :( üstelik çoğu fonksiyonu kapalıyken

ben güç bela 3 gün dayandıra biliyorum pilini :( üstelik çoğu fonksiyonu kapalıyken
Senin kullanıma dayanmaması normal abi benim aktivitem haftada 2 yüzme , 3-4 gün de 2şer saatlik bisiklet :) ama sanki pil ömrü de bir miktar azalmış gibi, gps aktivitesi açmadığım gün, bildirimler ve tüm fonksiyonlar açıkken %2 civarı azalıyor şu an mesela. Acaba üretim-seri farkı gibi nir durumdan olabilir mi? İlerleyen dönemde ne kadar kayıp olacak kullandıkça göreceğim ama şu an çok memnunum.

Geri