Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı bileklik ya da akıllı saat önerisi

Tepki
80
İsim
çağlar
İyi günler herkese. en fazla 400-500 tl bütçeyle bir giyilebilir teknoloji edinmek istiyorum. En önemli özelliği bisiklet sürerken yaptığım etkinliği otomatik olarak tanıması ve yapılan km vb. değerleri ölçmesi. önerebileceğiniz bir akıllı saat yada bileklik var mı? aklımda misfit shine 2 modeli var ama kullanan yorumlarına pek denk gelemedim o yüzden tereddütlerim var.

Scudo
Xiaomi band 2. Çok para harcamanıza gerek yok. Cep telefonu ile ortak çalışarak dediğiniz işleri yapıyor. Third party uygulama ile tuttuğu veriliri google fit ve Strava ya da senkronize edebiliyor. Şarjı da rahat bir 10 gün gidiyor. Nabız sensörü çok aktif değilse 20 günü bulur.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Garmin'lere bakmak gerek galiba bu durumda.
@cyurdasiper

• Beğen
Tepkiler: Boran Selçuk
6a00d83451bb7069e201b8d103eb25970c-600wi.jpg

Garmin Vivoactive.png

xiaomi markasını bilen hatta cep telefonunu kullanan birisiyim. Fakat mi band 2 ile ilgili ölçümlerin çok doğru olmadığına dair yorumlar kafamı karıştırdı. Garmin markası da çok iyi ama fiyat bandı biraz yüksek benim bütçemden.

Samsung gear fit 2 kullanıyorum, iş görüyor ama bütçen yüksek olduğu için fitbit charge 2'yi öneririm:)

Samsung Gear S2 sürüşleri kendi algılayamıyor (modu var da çalışmadı bir türlü, illa bisiklet aktivitesi seçip başlatmak gerekiyor) ve datası da Strava'ya ancak Android kullanıyorsanız ve S Health üzerinden hesabı bağladıysanız aktarılabiliyor. Muhtemelen Gear S3 de aynıdır. Haber vereyim. (.gpx formatlı dosya vermiyor yani)

Kesinlikle xiaomi amazfit bakmalısın şahane arayüzü tamamen sportif bir saat yalnız ingilizce menü onun bi tık üstü ticwatch 2 çok daha gerçekçi arayüzü var

• Beğen
Tepkiler: cyurdasiper
Bi ara wiggle dan 180 Euro gibi bir fiyata suunto ambit 3 sport aldım bi bakın. hala o civarda ise tavsiye ederim. Km, Nabız, Yükselti, vs vs vs bir çok özelliği var. Devamlı kullandığım miband 1 var oda 1 şarj ile 1 ay gidiyor ancak onun sadece adım sayma özelliği ile koşu özelliğini kullanıyorum. Uyku verileri vs de bence güvenilir. Çokda berbat değil bence. Telefonları ile karıştırmayalım. Miband1 i kolumdan aldığım günden beri şarj hariç hiç çıkarmadım desem yalan olmaz.

Suunto 'nun cadanse aparatı var TR de225 lira gibi bi para ama wiggle dan alırsanız 45 Euro. O zaman kadans da oluyor. Zaten hız GPS üzerinden.

• Beğen
Garmin fenix 3 kullanıyorum.
Bisiklet dışındaki sporlar için de epey faydalı bir ürün.
İkinci el denk getirebilirseniz tavsiye ederim.
Fiyat biraz belirlediğiniz rakamın üstünde ama evladiyelik olur gibi :)

• Beğen
zeblaze thor veya kw88 smart watch şarj problemi hariç baya iyi görünüyor. fiyatıda 380 tl civarı

@cyurdasiper

Aslına bakarsanız bilekten nabız ölçümü yapan tüm cihazların ortak sorunu budur. Benim nazarımda göğüs bandı ölçüm için tek geçerli ölçüm yöntemidir. Giyilebilir teknoloji olarak tercih edeceğiniz saatlerin HRM ve kadans sensörü desteği olması sizin açınızdan daha iyi olabileceği gibi cebiniz açısından da pek hoş olmayabilir..

• Beğen
Selam yaklaşık 2 yıldır Suunto Ambit 3 kullanıyorum ,
  • her gün yaklaşık 30 dk spor aktivite kaydı yaparak 10 gün kadar şarj tutuyor. Sporsuz geçen günlerde 20 günün üzerinde.
  • PC ve Akıllı telefonlarda "Suunto movesount" programı kullanıyor, Strava ile AutoSyc yapıyor. Saat üzerinden sporu bitirdiğinizde , telefonunuzdaki programı aracılığı ile anında Strava ya aktarım yapıyor.
  • Günlük adım sayar,kalori (haftalık özeti de var),sıcaklık ve yükseklik değerleri ile Fırtına İkazcısı var
  • Ölçüm değerleri mükemmele yakın, tam bir spor ve outdoor saati. Darbelere karşı çok dayanıklı
  • Eksi yünleri ; yeni nesil Suunto ve Garmin Fenix serilerine göre Navigasyon özelliği biraz eski kalıyor -hatta Navigasyonu yok sayılır - . Kayışı her yıl değiştirmek gerekiyor, çok hızlı deforme oluyor. Kayışın Yurt içi 150 tl ,Aliexpress te 60 TL fiyatı var. Telefonum Android ; bluetooth üzerinden bazen bağlantıda sorun yaratıyor.
  • Saati 2 yıl önce nabız sensörü ile birlikte 1.100 TL ye yetkli satıcısından almıştım , kur yükseldi ama yeni modellerin çıkmasından dolayı fiyatı düşmüş olabilir.
Umarım faydalı olur yorumlar..

@Abdullah ozturk

Suunto için sipariş verdiğiniz kayış aliexpress linki alabilirmiyiz? Malum güven sorunumuz var çan çin çon lara :D

Teşekkürler

Arkadaşlar yüzmede kullanmak için ve verileri stravaya aktarabileceğim maximum 3000 TL ye kadar tavsiye edebileceğiniz akıllı saatler hangileridir?

Kesinlikle xiaomi amazfit bakmalısın şahane arayüzü tamamen sportif bir saat yalnız ingilizce menü onun bi tık üstü ticwatch 2 çok daha gerçekçi arayüzü var
Son gelen güncellemeler ile Türkçe oldu, bilginize..
Fakat bunu strava ile bir türlü senkronize edemedik. Yapabilen var mı?

Son gelen güncellemeler ile Türkçe oldu, bilginize..
Fakat bunu strava ile bir türlü senkronize edemedik. Yapabilen var mı?
Amazfit stratosdan mı bahsediyorsunuz

amazonda amazfit diye bir ürün sürekli indirime giriyor 500 600 civarlarında bi bakın göz atın isterseniz.

Geri