Cem Ç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 921
- Bisiklet
- Merida
aileden ve arkadaşlardan bunların hepsi hayatında bisiklete binmeyen insanlar sürekli bisiklete binme kaç kilo oldun çok zayıflamışsın öleceksin diyerek bisikletten soğutmaya başladılar beni. geçenlerde doktora gittik doktor bir şey demedi. ciğerler falan sağlam, 1.84 74 kiloyum öyle çok zayıf da değilim,
yalnız geçenlerde ailem zaten tam bir bisiklet düşmanı hayatlarında binmemişler yakın arkadaşlarım da başka sporları yapıyorlar, onlarda ne zaman görsem niye bu kadar zayıfladın bisiklete binme falan filan hiç böyle tepkiler alan varmı, sürekli her gün benim gibi bisiklete binenler için soruyorum, haftada 15 gunde bir binenlere zati kimse birşey demiyordur...
yalnız geçenlerde ailem zaten tam bir bisiklet düşmanı hayatlarında binmemişler yakın arkadaşlarım da başka sporları yapıyorlar, onlarda ne zaman görsem niye bu kadar zayıfladın bisiklete binme falan filan hiç böyle tepkiler alan varmı, sürekli her gün benim gibi bisiklete binenler için soruyorum, haftada 15 gunde bir binenlere zati kimse birşey demiyordur...