Scudo Sports

Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy!

Tüm dünyanın parasını cebinden alıyorlar, biraz da bir Türk onlardan alsın yahu, çok mu :)
Zaten eminim ilk teklifte Avrupa takımlarına geçecektir Ahmet. Burası kariyerinde sadece bir zıplama tahtası.
Hem bisiklet kültürü ve görgüsü artacak. Belki Avrupa'da görülmemiş bazı yenilikleri öğrenecek ve memleketine getirebilecek?
Adamlar arge sayesinde dünyanın en kazançlı işlerini yapmıyor mu?

Scudo
@Özcan.

Avrupa takımları dedinde dostum valla sky'a bir alınır ise,allah artık ben kilitlenirim,fransa italya ispanya turlarına

(link)

Gelsin froome gelsin 2018 ,ve team sky,,darısı ahmede

24 Sporcunun 16 sı farklı milletlerden.

(link)

Dosyalar

• 24774845_1102950886475135_8508020466405292247_n.jpg
    24774845_1102950886475135_8508020466405292247_n.jpg
    148,9 KB · Okunma: 17
Ne güzel ülke. Israil'le ticaret yapana ses cikaramayanlar ve hatta alkislayanlar konu sporcunun aldığı birkaç bin dolar olunca hemen bebek katili ülke savunmasına geçmiş. Helal olsun Ahmet'e, Allah yardımcısı olsun.

@Murat19 Masum ülke mi kaldı Murat Bey Allah aşkına. Masum ülkeden teklif gelmesini beklerse ömrünün sonuna kadar bekler.
56cb76da896a103a5d56d227ec073948.jpg

Milli sporcuların yurtdışı transferlerinin, federasyonların bilgisi dışında yapıldığını sanmıyorum..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Masum ülke elbette ki yok, ama bunlar artık işi iyice arsızlığa vurdular, İsrail olmasın da neresi olursa olsun, Kazakistan'a git, BAE'ye git, Avrupa'ya git... Alın işte bir son dakika haberi:
(link)

SON DAKİKA HABERİ: Filistin Sağlık Bakanlığı İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında motosiklet üzerinde yolculuk yapan iki Filistinlinin öldüğünü açıkladı.

@Tolga Çelebi,

Bence kintana 'in korkulu rüyası froome,evet doğru dersin,bence froome 'da sıkılmış olabilir.yeter yahu demiştir,genel klasman birinciliği :D,ama bu froome acaip bir adamdı biliyorsun ,kaza yaptı ön karbon çatal kırıldı ve araç gelmeyince koşmaya başladı adam hırslı yani.:harika:

@Tolga Çelebi

Tolga sence nasıl forma,

139700 dosyayı görüntüle

Birde sky forması acaip yahu yeni forma lazım bana

Ahmet'in bir an önce bu takımdan ayrılıp world tour takımlarından birisine transfer olmasını gönülden istiyorum.

Düşündüklerimizin çoğu zaten medyanın bizden düşünmemizi istediği şeyler.

Amacım İsrail'i savunmakmış gibi anlaşılmasın ama İsrail hakkında düşündüklerinizin/söylediklerinizin çoğunu bir ton insan da Türkiye için düşünüyordur/söylüyordur.

Hükümetlerin yaptıklarını bisiklet takımlarına yüklememek lazım. Yıl olmuş 2017 artık bunları aşmalıyız bence.

Valla iyi oldu, kurtardı kendini. Yıllar yıllar önce olması gerekliydi, omnium derecesi varken gitmeliydi. Olsun, zararın neresinden dönersen kardır; demiş büyüklerimiz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Emir Taha Kenar
Tahacım, yukarda yazdığım (Motosikletli iki Filistinlinin İsrail hava saldırısında öldürülmesi) bir yorum, görüş vs. değil, bir haber/olgu... Orda abluka altında yaşayan insanlara yardım götüren, içinde silahsız insanların bulunduğu bir gemiye uluslararası sularda komandolarla baskın yapıp 9 kişinin öldürülmesi de bir olgu/haber, Filistinlilerin evlerini yıkmaya gelen İsrail buldozeri altında ezilerek öldürülen Rachel Corrie de bir haber/olgu/gerçeklik...

@Murat19

O gemideki insanları oldurenlerle (diğer tabirle terör devleti ile) başkent kudüs te anlaşma imzalayan da sizin müslüman ülkenizin müslüman yöneticileri değil mi? Peki bu bir haber, olgu, gerçeklik mi? Daha da sayarım da burası yeri değil.

@Murat19
Konuyu daha da uzatmak istemezdim ama sanırım beni yanlış anlamışsınız.

Ben haberlerin gerçekliğine birşey demiyorum. Ama bu haberler ve haberlerin sunuluş biçimi bizde birtakım önyargılar oluşturabiliyor.

Kiminin teröristi kiminin özgürlük savaşçısı. Bu tamamen nereden baktığımıza bağlı.

şaka maka ısrael takımı nıye gıtmıs dıyenler olmus. burda da bu konusuluyorsa yandık demektır.takımın basında netenyahu mu varmıs. azız sancar nobel aldı abd ama tu kaka.adam uzay aracı tasarlıyor karı koca ama abd ıcın dıyorlar.gecen MIT nın en prestjlı bolumunun baskanı oldu bır turk bayan ama abd ıcın calısıyor dıenlerı gordum.arada fark yok.

@alpdeger
Sahte/göstermelik "one minute!!" şovları yapıp ardından dizi dizi işbirliği/ticaret/askeri vb. anlaşmaları yapanları elbette kaale bile almıyorum...
Neyse, dediğiniz gibi uzatmamak, polemik konusu haline getirmemek lazım. Herkes gayet medenice görüşünü dile getirdi, hepsine saygı duyuyoruz. Sadece Bisikletforum camiasının olaya bu kadar profesyonelce yaklaşmasına şaşırdım, ben biraz işin duygusal boyutuna çok takıldım heralde, amatörlükten heralde, neyse, öğrenmenin yaşı yok, hergün öğreniyoruz... :)

Elin arabı ülkeyi parayla satar,nasıl olsa bataklık der vatan toprağı saymaz,elin oğlu alır sıfırdan ülke inşa eder.Araplarda avrupada parayı yer.Bizim asalak halkımızada savunması düşer.

"Motosikletli iki Filistinlinin İsrail hava saldırısında öldürülmesi"

"gemiye uluslararası sularda komandolarla baskın yapıp 9 kişinin öldürülmesi"

"İsrail buldozeri altında ezilerek öldürülen Rachel Corrie"

:ssrtcbya::ssrtcbya::eek::eek: Ne kadar da cani bir bisiklet takımına gitmiş! Böyle gaddar bir bisiklet takımı olamaz! :acpsnr::acpsnr:

Geri