Scudo Sports

Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy!

Scudo
Her iki ülkenin de vatandaşı olarak gurur duydum. Instagram 'daki bazı yorumları gördüm. Ama herkes gayet güzel cevaplar vermiş kendini bilmezlere. Eminim burada da bir sürü spor ve sporculukla bağdaşmayan yorum olmuştur. Görmediğim için mutluyum.

Başarılar diliyorum kendisine.. Bisiklet sporunda Türkiye'nin iftiarı... !

• Beğen
Tepkiler: hucumkedi
Bir büyük turda türk bisikletçisi... Belki 2018'de olmaz, ama ahmet bir büyük turu çok yakında koşacaktır.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
umudum artıyor bu ülkede bu tür haberleri gördükçe, başarılar ahmet örken, Giro' da izleyebilmek umudu ile

Kardeşimizi tebrik edeceğimiz yerde neden bu öfke ve nefret?, bırakın hayallerinin peşinden koşsun. Destek olacağımız yerde her zaman köstek olmaya çalışıyoruz. Görünen o ki insanların birşey başarmasını çok fazla kıskanır olmuşuz. Ne var yani İsrail, Ermenistan ya da Yunanistan takımına katıldıysa. Sanki her spor dalında üst düzey takımlarımız var da gidilmiyor. Ahmet'in İspanya'ya giden Arda dan ne farkı var? Ona seviniyorsan buna da sevineceksin. Bu zihniyet bana bu yaşta (28) bisiklet sürmeye utanmıyor musun? diye soran ile aynı. Öncelik zihniyeti değiştirmek ama görünen o ki bu imkansız. Her zaman misafirperver yönümüz ile övünürüz, ancak diğer ülkelerden aşağı kalmadan ırkçılık yaparız. Yüzüne belli etmeden, sonra haberlerde görünce o ülke ırkçı bu ülke ırkçı deriz ama bizimde onlardan geri kalır bir halimiz yok. Uzun lafın kısası umarım Ahmet kardeşim başarılı olur da bu kadar insan söylemiş olduğu sözlerden dolayı özür diler.

Ne kadar sevinsek bisikletçilik olarak çok güzel olsada insanın ici biraz burkuluyor be :(

Kim ne derse desin muhtemel bir başarı da netenyahu denilen....... tebrik edecek Ahmet'i ben tasvip etmedim sonuçta kendi tercihi sonuçta iki yıl gereken gelişimi gösterip adam akıllı bir takıma transfer olur diyorum

@el_Aksa_1903
Zaten gidebilen varsa daha daha iyi takımlara gitsin. Ama yok malesef. Bence şimdi daha fazla desteklememiz lazım. Helal olsun profesyonelleri hep hayali değil midir pro team de olmak. Ahmet başardıkça biz gurur duyacağız. İnşallah Ahmet kendini daha çok geliştirecektir orada biz de onunla gelişeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Kabresığmaz
Arkadaşlar bu takım bu sene büyük bütçeyle kuruldu,İsrail takımı olduğu için bir çok yerden davet alacaklar ve yarışacaklar. Şimdiden World Tour takımlarından bir çok adam aldılar. Ahmet oraya gitti diye siyonist olacak diye bir şey yok, adam yarışacak ve parasına bakacak. Kim bilir belki de daha iyi bir takımdan teklif alacak bir iki sene sonra.

Onurla git, gururla dön Ahmet. Gerçek spor severler senin arkanda...

ahmet in yeni forması ve bisikleti

Cycling_academy_israel_tour_of_utah.jpg

Ahmet takip ettiğim kadarıyla efendi çalışkan biri. 2018 Giro'da kendisi domestik olarak görebiliriz. Bir de ilk günki TT yi alıp pembe mayoyu giyermiş... Hayali bile güzel.

Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Umarım ülkemizi böyle yurtdışında temsil edecek bisikletçi sayısı artar.

tebrik ediyorum böyle başarılı sporculara sahip çıkmak lazım

Markası bile belli olmayan kask'lardan, gözlük'lerden ve Salcano Xrs001'den, Catlike'ye, Oakley'e ve Cannondale'ye.Layık olduğu yere gitmiş, layık olduğu ekipman'a sahip olacak.Gurur duymak gerek, Türk olarak adını iyi manada duyuran insan nadir.İmkan verilse parlayacak bir sürü daha bisikletçi var bence, ne yazık ki kaynayıp gidiyorlar.

Arkadaşlar onu bunu bilmem,sadece maddi yönden bakıyorum,turnayı gözünden vurdu takım fena zengin süper destek var sky gibi bütçesi var,helal olsun tebrik ederim,takım cidden sağlam orda dahada gelişir diye umuyorum.tebrik ederim

Arkadaşlar birde böyle sporcularimiza sahip çıkmak lazım diyor insanlar hep,yahu memlekkete bisiklet sporu içler açısı durumda,iki tane adam akkili takım var biri lassa biri torku zaten umarım yetişip ülke içinde iyi bir yerlere gelmiş sporcu kardeşlerimiz yurt dışına,bu işi daha iyi yapabilmek için gider,burada heba olup gitmesinler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Gurur duydum. Manasiz ulke eleştirileri yapanlar spor ile politikayi karistiriyorlar. Ahmet pedal cevirmek icin , kariyerini gelistirmek icin önüne gelen firsati değerlendirdi, profesyonellikte bunu gerektirir. Aslanlar gibi ter dokucek ve bizde alkışliycaz basarisiz olsada eurosport ta sunucu Ahmet dediginde onu destekleyecegiz. İlerde bir bakmisiz o Ahmet gelmiş ulkesinde genclere egitim vericek ver yeni Ahmetlerimiz olucak. Cok mutlu oluyorum boyle haberlere insallah arkasi gelir....

Geri