Scudo Sports

Ahmet Örken'in yeni takımı Israel Cycling Academy!

Israil olmasaydi hangi ulke olsaydi :D Suudi araplar, katar, veya diger musluman ulkeler cok mu serefli, cok mu duzgun? Hic biri birbirinden az degil. Israil olmasaydi demek sacma bir muhabbetten ote degil.

Helal olsun Ahmet Orken'e. Umarim daha cok calisip, daha iyi yerlere gelir.

Scudo
Bu adamlar profesyonel sporcular . Devletler çıkarları için İsrail ile olan ilişkilerini kesmezken. Bu işi zor şartlar altında yapan ve kendi ülkesinde bu spora çok da bir katkı olmadığını bilen bir sporcu ne yapsın ? İlk önce sporcuya destek çıkılsın sonra eleştiri yapılsın .

@mehmetsunu
Aynen oyle diyorum sayin memet demosürüm bey. Memlekette beyin göçü var derler kavelerde geyik esnasinda, smd beyine ek olarak beden göçü olmaya basladiysa bu Ahmetin degil hukumetlerin suçudur. Ki siyasi kankaliklari munasebetiyle zenginligine zenginlik katan Torku holdingin bi ara takimi kapattigni bilmem hatirlatmama gerek var mi ?

@ismail_32

Şimdi burda bir şey yazacam kafam o derecede bozuk,geçen bir futbolcu kaza yaptı ,araç tam 2 milyonluk ,bu ne kardeşim,bu ülkede bu futbolcular bu kadar para kazanırken ,çokmu gördük torku takımına para vermeyi,asgari ücretlemi çalıştıracaksınız torkuyu ,maddi sebepler yüzünden takım kapatıldı ise ayıp ,ha bir kurum varki maşallah yani sermayesi 8 milyon,spor bakanlığının sermayesi ne kadar bakmak lazım .sorun nerde parada

Ayrica siyaset konusmayi sevmiyorum ama nedense ne zaman bir secim olsa yada yaklassa ne tuhaftir ki israil bir yaramazlik yapiyor ve hukumet meydanlara dökulup " eyy israil" diye baslayan samimiyetten uzak atarlar yapiyor ve ne hikmetse butun bunlar olurken hukumet israille ticaretinden zerre taviz vermiyor. Ne tuhaf degil mi? Inanmayan 15 yillik siyasi secim donemlerini bi incelesin

@mariokaldato

Hocam bu ülkede stadlar dolusu ahmak olduğu müddetçe bir cacık olmaz ,futboldan artık midem bulanmaya başladı gazetelerin son sayfası 5 sayfa futbol bu ne kardeşim

Adama soruyorlar spor yapıyormusun diye ettiği laf,
Hafta sonu maça gidiyorum diyor buyur burdan yak raşit dostum.
Bence hemen futbol ile ilgili bir makale yaz biraz gülelim yahu,

@Kudret Kurtcebe
Abi guya modern dunyadayiz ama malesef hala en eski caglarda oldugu gbi devletler bir sekilde toplumlari uyusturmak ve mutlu olduguna inandirmak icin yada gucluyuz imaji vermek icin futbola uluslararasi duzeyde destek veriyor. Ha futbola dusman miyim tabi ki hayir ama tasarim olarak kafanizda Roma imparatorugunu bir canlandirinca o donemde arenalarda savasan gariban gladyatorler ile smdiki furbolcular arasinda pek fark yok. Hatta dusunun ki neden ulkemizde bile bi cok stadyumun adi acaba "Arena" yapildi? Aynen o donem uygulanan taktik devam ediyor

@mariokaldato

Raşit dostum bende sevmiyorum siyaseti ama el insaf yahu,siyaseti doğru yapacan,
Ata ne dedi acaba ,ne istedinizde vermedimmi dedi,adam 7 sülalelerini çanakkalede belledi,ha atatürk' ü hedef tahtasına koyanların beyinlerinin patlatılmasının bence zamanı geldi

@mariokaldato
Siyaset üzerine en çok duyduğum cümle! Sonra sustur susturabilirsen!

@Kudret Kurtcebe
Yok abi yanlis dusunuyorsun bence. Toplumumuz uyuyor sadece ama bizim gbi dusunmuyorlar diye kmseye bsey yapamayiz. Bu zalimlik olur. Herkesin bi hayat gorusu olabilir bu bizi dusman etmemeli. Zaten yavas yavas iktidar yanlisi ve iktidar dusmani gbi bi kutup olusturmaya basladilar . sakin bu oyunlara gelmeyelm. Ben i oyle dusunmedigim halde o partiden cok sevdiklerim var

@mariokaldato

Sen büyüksün çok doğru modern arena,tek fark imparator yok ortada, 22 baldırı çıplak koşturmakta ortada bir top ,,,,

@mariokaldato
Katılıyorum zati bu siyaset bölünmeleri hoş değil birlik şart,neyse siyaset konuşmayacağım ben gene sustum.:islik:

@mariokaldato

Hedef tahtası olayı biliyorsun nato tatbikatında olmuş idi cumhurbaşkanımizda hedef idi yanlıştan dönmekte erdemdir,kendi öz eleştirisini yapmasıda erdemdir adam gibi muhalefet yapardım kesin raşit dostum ,bu ülkede adam gibi muhalette olması şart,tekrar sustum,konu başka yere gitmesin .

Milli sporcumuz Ahmet geçen haftalarda akademide yapılan bir çalışmaya ilişkin instagramdan bir video paylaştı. Videoda ayağını bir kalıbın içine alıyorlar ve ayak boyutlarına göre karbon tabanlık imal ediyorlardı. Bunu takım içinde yapıyorlardı. Ahmet de videoya "işte aradaki fark küçük ayrıntılarda gizli" tarzı bir yorumda bulundu.

Sporcularımızın, Dünya'nın neresine giderse gitsin geri geldiklerinde bu ülkede gelecek nesil sporcularımızı yetiştirmek için bizde olmayanları görüp öğrenmesi gerek.

Ahmet'in kariyeri için ayrı, Türk bisiklet sporu camiası için ayrı ayrı sevinç besliyorum.

İnşallah daha iyi yerlerde, nice sporcularımızı, nice farklı branşlarda da görürüz.

Düzenleme: Şunu da eklemeyi unuttum. Hala daha Torku formasını üstünden çıkarmıyor antremanlarda. Artık bitti Torku hikayesi, önüne bakması gerek takım olmak istiyorsa kendini ayrıştırmamalı takımın içine girmeli.

2 Granfondo'ya katılan kendini Profesyonel zannediyor a*k...

Tamam Ahmet abi gitmesin,her ay 10bin lira maaş(ki az) siz cebinizden ödeyeceksiniz ve Torku'ya her yıl 1 milyon lira destekte bulunup kalkındıracak ve üst klasmana çıkartacaksınız.Yer mi ? Yemez.O zaman fırsatları avantaja çeviren sporculara ileri geri konuşmayacaksınız.

@Erkin Kalender

Selam erkin nerdesin yahu,,,,boşladın buraları biri face 'den atar yaptı ahmedeki ki onunla tanışmış idim,atar yapan eski milli üstelik,,iyi oldu dedi,zati son yarışlarda kötü idi dedi adam eski başarılarını yok saydı ne milliler var yahu,ama feridun tezbaşaran başka onun yerini eski milliler bence dolduramaz,şu anda bile erol küçükbakırcıyı sahada fena halde geçer ,adamı eğimde tutamadım 68 yaşında deli fişek. :eek:

@Groims

Gözüm fransada italyada ve ispanyada 2018 geliyor,inşallah ahmedi göreceğiz

En sevmediğim birinci geyik; "sanatçı anası/babası ölse dahi o akşam sahneye çıkar/çıkmalı" dan sonra "profesyonel sporcu, hiç bir şeye bakmaz, sadece bisikleti nerde daha hızlı sürebilir, ona bakar, oraya gider"e döndü biraz bu olay; tamam, ülkemiz onun gelişimi için yeterli şartları sağlamıyor olabilir, ama keşke biraz daha beklese, biraz daha çalışsa belki başka bir yerden bu kadar iyi olmasa da yine onun için bir fırsat çıkardı diye düşünüyorum. Ben profesyonel sporcu olsam açlıktan ölmediğim sürece daha iyi şartlar sağlıyor diye yıllarca masum insanlara zulmetmiş, deniz kenarında oynayan çocukların üzerine bomba atmış bir milletin takımına gitmeyi düşünmezdim. Sonuçta yapılan bir spor faaliyeti, bu ülkemizde insanların çok değer verdiği futbol olsa bile, futbol da sonunda 22 tane adamın topun peşinde koştuğu bir seyirlikten başka bir şey değil, çocuklarının ekmeği için sabahın köründe kalkıp işe giden bir annenin / babanın alın terinin yanında hiçbir önemi yok nazarımda... Evet, ülkemizden çok iyi bisikletçiler, sporcular çıksın, ama vicdanımızı, hissiyatımızı yaralayan şeyler de olmasın, gönül bir türlü razı olmuyor bu tarz haberlere...

Geri