Çok geçmiş olsunn...Benim de aynı seyler basıma gelebılırdı son anda kurtuldum...Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirilen velonette ıstanbul etkınlıgı ıcın kocaelınden ıstanbula gelmsıtım avrupa ya vapurla gectım ve sonra etkınlık ıcın bulusma yerı olan sultanahmet meydanına cıkıyorum ..Adresı bılmedgım ıcın bırısıne sordum o da tramvay yolunu takıp et dedı..Ben de o an aceleyle bıraz daha musaıt oldugundan dolayı tramvay yolundan gıdıyorum ama hıc aklıma gelmıyor lastıgın araya sıkıcasagı neyse ki yanımdan gecen dıger bısıkletlı arkadaslar uyardı da o yoldan cıktım...Belkı de aynı seylet benım de basıma gelebılıbılırdı..Tekrardan çok geçmiş olsun...Kısa surede bısıkletınızle bulusmanız dıleğiyle...
Büyük geçmiş olsun, bu vesileyle herkese kas, eldiven, gözlük kullanımının ne kadar önemli olduğunu ispatladınız. Umarım bir daha böyle bir kazayı asla yaşamazsınız
çok çok geçmiş olsun. yardım edenlerde sağolsunlar. Aynı hisleri taşıyanlar birbirini anlıyor, en azından bir bisikletli denk gelmiş içinizi rahatlatmış o durumda.