Scudo Sports

Ağır kaza yaptım!

@Sinan Ş
çok doğru dediniz. bende zaten öyle çokta paralel geçmemiştim. demek ki içine çekti lastiği.
@ahmetmart
çok az kaldı inşallah. bu perşembe inşallah bir deneme yapacağım. bakalım sele üstünde durumlar nasılmış.

@halituz
teşekkür ederim. bu arada avatar ilginçmiş.

Scudo
Gerçekten okurken çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Buraya kazanizi anlatarak ekipmanların önemi de gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Toplumumuzda bisiklet çok ciddiye alınmıyor. Etrafta çok fazla bu kadar ekipmana para vermeye ne gerek var diyen var. Oysa bu ekipmanlar hayatı önem taşıyor... Umarım kasksiz ekipmansiz bisiklet kullananlara da ulaşır bu başlık.

Çok geçmiş olsun. Kaza yaptığınızı bugun öğrendim. Şok oldum. Forumda yorumlarını beğendiğim kişilerden birisiniz. Sizin canınız sağ olsun. Umarım bisikletinizde de ciddi bir hasar yoktur (yanlış hatırlamıyorsam Giant Talon, beyaz kadro). Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

Geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşAllah.
Bende 2 Nisan 2015 de voleybol maçı yaparken yorgunluğunda etkisiyle hava topunda rakip oyuncuyla carpışınca yere dengesiz düşme sonucu sol ayak bileğim dışa doğru döndü, üstüne düştüm halen iyileşmedi sağlık çok ama çok önemli biz kullar tedbirimizi alacağız takdir ise Allah (c.c)' ındır. O neylerse güzel eyler.
Allah (c.c)'ın Rahmeti ve Bereketi tüm Müslümanların üstüne olsun İnşAllah..

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Çok ama çok geçmiş olsun siz iyi niyetle yol vermişsiniz.İlk araba sonra motor derken başınıza bu olay gelmiş.Acil şifalar diliyorum.....Mazgaldan farkı yok rayların....:(

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Arkadşalar merhaba bende ağva dan izmite gelirken Kandıra yolunda arabanın sıkıştırması sonucu saatte 45 km giderken Bisikletten atlamak zorunda kaldım bisikletimin ön tekeri yamuldu carraro 225 model ön takım ne kadardır jant ve teker flen acaba

@hasan454 geçmiş olsun o yol çok dar ve riskli keşke frene asılsaydınız. tek jant satılıyorsa tek alırsınız yada jant toplayabilirsiniz iyi bir bisikletçi size yardımcı olur en fazla 150 tlye patlar size lastikle beraber izmitte iseniz şişman bisiklete uğrayın servis hem orası

• Beğen
Tepkiler: hasan454
çok geçmiş olsun. sanırım psikolojinizi, yakın zamanda ciddi bir başka bisiklet kazası geçiren biri olarak en iyi anlayanlardanımdır. Tabii, kendisi amiyane tabirle ifade etmiş ama yine de en iyi o doktor bilir ki; tıpta ''çatlak-çatlama'' diye bir tabir yoktur. Bu, hareketsiz ''kırık''lara, halk arasında verilen addır. Yani sizin kemiğiniz kırılmış.. ama beterin beteri vardır; dediğiniz gibi nefes almak vs.. zor olacaksa da; vücudun muhtemelen en az hareket eden kemiklerinden olduğu için kaynamasının ve iyileşmesinin çok zor olmayacağını tahmin ediyorum. moralinizi bozmayın..

benimse dirseğim kırıldı; üstelik bir kaç yerinden. inşai çalışmaya benzer bir ameliyattan sonra, kolumu tam açamıyor-tam kapatamıyorum vs vs..

inşai çalışma derken; plakalar, vidalar, bir adet mil vs..; hakkaten baya baya inşaat yani:

http://i.imgur.com/OegLrHo.jpg

tabii böyle şeylerin yarıştırması olmaz; gönül ister hiçbiri, kimseye olmasın ama yine de dediğim gibi moralinizi bozmayın beterin beteri var. eminim benimkinden beteri de vardır...

En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle..

@Melih Çolak teşekkür ederim yol ile ilgili herhangi bir sorunum olmadı 5 km kalmıştı İzmit'e ama dengesiz olan sürücümüz sağolsun benim yoluma girince kendimi atmak zorunda kaldım eğer atmasaydım direk su giderine düşecektim orası da çok riskli bir nokta keslinlikle boynum kırılırdı

@lombardo çok büyük geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavuşursunuz

Geri