Scudo Sports

Ağır kaza yaptım!

Bu arada arkadaşlar ilginç bir durum yaşandı kazadan sonra. Söylerlerdi de inanmazdım. Bir tane hırsızlık yapmak için kırk lı yaşlarda bir kadın geldi. Cepçi dedikleri. Benle ilgelenir gibi yaptı boşboş konuşmalar vs. Dedim aman bu kadına dikkat edin bunun niyeti belli. Uçma sırasında çantam sırtımdan çıkmadı ve düşüp yuvarlanma sırasında da hep benle birlikteydi. Yani yanımda emniyetteydi. Ama bisikletimde telefonum ve sabit duran bir miktar acil durum parası vardı. Dedim bisiklete ve malzemelere dikkat edin lütfen. Motosikletli arakadaş polis olduğunu söyleyince ciddi rahatladım. Ben orada can çekişiyorum kadın hırsızlık yapmaya gelmiş. Pislik hırsızlar. Siz siz olun kaza sonrası kendinizdeyseniz şayet eşyanıza sahip çıkın veya birini görevlendirin.

Scudo
Çok geçmiş olsun güzel kardeşim.
Bu yaşanmışlığı paylaşmanda tecrübe kazanma açısından, bisiklet sürücüleri için çok büyük bir sanal deneyim olmuş oluyor.

Sağlık ve güzellikler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşip bisikletinize dönmenizi temenni ediyorum...

• Beğen
Geçmiş olsun, Alllah şifa versin. En kısa sürede sağlığına kavuşursun umarım.

• Beğen
Dostum çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin insaallah, bir daha böyle bir şey yaşamaman, yasanmamasi dileğiyle.

• Beğen
Çok geçmiş olsun inşallah en kisa sürede sağlığına kavusursun

• Beğen
hocam çok çok geçmiş olsun. cepçi konusunda haklısın ülke fırsatçılarla dolu ölsek umurlarında değil onların.

• Beğen
Geçmiş olsun, Allah şifa versin, Allah hepimizi kazalardan korusun...

Geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşirsiniz umarım.

• Beğen
Abi geçmiş olsun. Şimdi okudum da durum bi hayli ciddi. Umarım tez zamanda toparlarsın. Üzüldüm vallahi ya. Allah'a emanet ol.

• Beğen
çok geçmiş olsun

• Beğen
Geri