Scudo Sports

Adana

Slm herkeze benim adım hakan adanada yaşıyorum yaşım 22 Bisiklet markası "MİRACCO" "Street" çiyim adanada Atatürk parkında takılıyorum tüm adanalıları beklerim Tabi Street çiyseniz:D

Seçeneklerde MİRACCO yoktu bende kullandığım gidon markasını yazdım :D

Scudo
İsmim Kamil.15 yaşındayım.Bisiklete önceden merakım vardı fakat silah severliğim ağır basınca önce havalı tüfek aldım.Sıra inşallah bisiklete geldi.İyi bir bisiklet alıp hem spor hem eğlence mahiyetinde kullanacağım.Yeniden herkese selamlar..

merhaba ben mehmet yaş 21 sedona 711 2011 v aldım adana seyhan ve civarındaki arkadaşlarla tanışalım derim :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar
balcalıdayım ben de (fevzı cakmak yurdunda)

Hosgeldin Mehmet ben de yeniyim artık sınavı atlattık mı umarım turlar duzenleyebiliriz :) :)

Merhabalar arkadaşlar; geçen perşembe Mersine gittim Adana garında kondüktöre sordum bisikletimi alırmısınız diye, boşluk varsa alırız ama 5 TL verirsin dedi (Bu arada bisikleti Siirtten Adanaya 780 km kargoyla 20 TL ye getirttim. 80 km'lik yola 5 TL iyiymiş valla :(((). Biletime baktım ben Adana'dan Mersine 3,25 TL ye gidiyorum, bisikletim 5 TLye. Vicdansızlar dedim Kendi kendime, neyse gittim Mersin'e. Sondan bir önceki - trenin %70 inin boş olduğu - 9:30 trenine bindim. Tren hareket ettikten sonra bir memur gördü. Bisikleti kimden izin aldın da trene bindirdin dedi. Elinden gelse indirecek. - Giderken de trenle gittim aldılar şimdi almıyacaklar mı dedim. Kafasını salladı ters ters...Bu kez de 4 TL istediler. Verdim geldim.

4 yıl boyunca trenle Tarsus'a gittim geldim. TCDD ye saygılarımı sunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: utku bildirici
bnde de beldeyama star var. 20 lik çelik jantlar viraj lastikleri shımano sis sl ty 18 vites kolları 2 önde 6 arkada olmak üzre 12 vites küçük bisikletlerin nasıl kaçtıgını bilirsiniz.. bnm bisiletim yokama yinede sizinle çok tanışmak istiorum abi yurt mah 71101 sok no 10 metro yolu üzeri adana/çukurova.:D

oldukça sıkıntı çıkardıkları doğru haklısınız,yarıştan dönen yorgun argın bisikletçi ekibi bile almadıklarını biliyorum,uzun uğraşlar sonucu adam başı 5 tl alarak bindirmişlerdi,böyle bir uygulama yapıyorlar ama yanlış sorun çıkmaması için ücreti mecbur ödüyoruz:(haberleşebilirsek eşlik edebilirim size beraber uğraşırız memurla:) 100.yıl mevkinde oturuyorum adana-salbaş antreman güzergahım görüşmek dileği ile bol pedallar.

Geri