Scudo Sports

Adana

İbrahim abinin yeri ayrıdır barış kardeş git tanış bisikletinide göster baksın eksiği falan var mı diye saygıdeğer ibrahim abimiz...Dağ bisiklet adanada bi tanedir...

Scudo
@utku bildirici Çukurova Üniversitesinde 1984 yılından beri Devlet
memuru olarak çalışıyorum. 1985 yılında yol bisikleeti aldım o günden bu güne kadar her yaz işe bisikletle gelirim.Çok güzel bir spor.

adana bısıkletımı aldım,antremana cıkalım hergun cıkıyorum 40 km yakın yapıyorum sehır ıcı,bugunde cıkıyorum carrefour cıkıs,suleymen demırel bulvarı menderes,balcalı koprusu gecıs(savak),ordan saga dırekt 6.kolordu yolu,6 mıneralı camı park,donuş dılberler turgut ozal carrefour katılmak ısteyenleri beklıyorum.burdan yazısalım,havalarda bugunlerde soba gıbı dısarı:) ama artık katlancaz bol pedallar:)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
selam arkadaşlar. ben de şehir içi ulaşım için ve arada bir mersine gidiş geliş için uygun fiyata bir bisiklet almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
ben de adanadan b u arada

herkese slm syg deger arkadaslar bana biri yardim ede bilirmi .
yani sedede yeniyim .hic birsey yapamiyorum .bana ulasmanizi istiyotum msn falan.antalyaya slmlar .bende ant da kaliyorum.

merhaba Adanalı arkadaşlar. Hem tanışalım hem de değişiklik olsun diye yakın zamanda Adanaya gelmek istiyoruz Tarsuslular olarak.

hekimköy parkuru halen duruyorsa orayı merak ediyoruz. ya da baska guzel mtb parkurlarınız varsa oralara gidelim beraber.
en olmadi bi yerde oturur cay iceriz :)

Evet Adanalı arkadaslar, cevap bekliyoruz. planlamasını yapıp yakın zamanda gerceklestirelim bu isi.

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
Tarih ne zaman?Yarın bir arkadaşa boyaya gidecem.:D
Hafta sonu olursa mutlaka görüşelim ama eşlik ederim ..0507 259 96 06..ali.isin@hotmail.com
Oğulcanı da unutmayın..

tarih belli degil, konusalim belirleyelim diye baslik actim ama erteleyeceğiz maalesef. dun dusuk kadans cevirdim nedense... 150 km hem de... tendinit oldu dizimde :(

kardeşim hoş geldin aradıklarını bulman umuduyla

Böyle bisikletin var zaten.Bunu elin deyerek mi aldın?Ve satıyorsun Siret kardeşe Neden satıyorsun? dediğim de bana Zengin işi demişdin..Ve yazdıklarından kararsız mı artık bilmem. Elim deymeden diyorsun.Gürsel abiden kapıda ödeme olmasaydı alırdım demişsin.. Cidden bayağ bir karasızlık içindesin..Umarım aradğını bulursun.. Polimik amaçlı yazmadım. Bilgiler için ayrıca çok teşekkürler.

arkadaşlar hafta sonu bisiklete binmek istiyen yokmu özellikle pazar günleri malum adanada yağmur yağmazsa yaz gibidir binmek istiyen arkadaşlar gerek bisiklet fotumdan gerekse herkesin çok yakından tanıdığı adananın aydedesi dağbisiklet ibrahim'in ordan bana ulaşa bilirsiniz gezilerimizin amacı bisiklet sürüş tekniklerinizi geliştirecek konularda size bilgiler vermek 33 yılını bisiklet sporuna vermiş bir kişiden azda olsa öğrenmek isteğiniz varsa haydi petallara

çok degerli murat abicigim. abi msj nı okudum çok sevindim senin gibi usta pro.. birinden ders almayı cok isterim.. yalnız yandan carklı bi kız arkadşım var onada tecrubelerini aktarırsan çok sevinirm selametle ellerinden opermm..

• Beğen
Tepkiler: sadana
Ağzı olan konuşuyor ! derler ya hani sanırım öyle bişe... Ve aklıma yazarken bir söz daha geldi Laf ile peynir gemisi yürümüyor ! :)

O hesap bu dediklerinizde.. Kadınlara karşı yakın olduğu için bir insana bisiklet siparişi vermemek ahmaklıktır veya o siparişi vermek istemiyorsan bir bahanedir ancak.

.
.
.

@bikeremre
kardeşim süper olur valla bana da bir hummer jip lazım bir araştır bakim ne istyor bizim amcalar ....

arkadaşlar pazar günü taşdurmaza gidilecek gelmek istiyenler pazara kadar ibonun dükkanında rezervasyon yaptıra bilirler pozantıya kadar münübüsle gidilecek

• Beğen
Tepkiler: seydi şahin
selam arkadaşlar ben eski pro bisikletcileren pro seydi bu ismi duyan eskiler beni iyi htırlar ayaga kalkar saygı duyar uzun lafın kısası arkadaşlar yarın sabah saat 8de kızıldaga gezi düzenliyoruz glmek istiyenlerin yarın sabah saat 8de şampiyon bisiklet evinde buluşalım aracımız mevcuttur beni izlemeye devam edin. dey de ar.

• Beğen
Tepkiler: eminozk ve sadana
Geri