Scudo Sports

Adana

Scudo
hallal olsun sana be kardes buyle duyarli olman beni cok etkiledi
herkesin buyle olmasini isterim .
vtt cilere de selamlar gonderiyorum
ya turkiyeye bi magaza acilacak demistiler decatlon diye asli var mi ?iyi bisikletleri var

Ya ne şakadan almaz bir forummuş.Bir şaka yaalım dedi eksiler havada uçuşdu..:D Bende muhabbet olsun dedim art niyet yok.bence biraz daha esnek olmak gerekir.Tabi yönetim en iyisini bilir..:S

kardeşim ali se daha toysun sen bizim maceralarımızı eskilewrden dinle sen daha babanda bile yokken belki bir armut daydın belki bir şeftali de belkide bir muzdaydın:) biz taş durmazda pedal çeviriyorduk.:) saygılarım la sana aylak yuuu:)

@sadana
ewet kardeşiiimmm lahmacunlar bendenn ucuz bir yer keş fettim buldum daglı oglunda vallaha ne eti kullanıyorlar bilmiyorum ama tadı güzel boş ver bizim mallar anlamaz zaten:)

• Beğen
Tepkiler: sadana
Flood yapmaya devam edersen daha çok eksi alırsın ;)

Forum kurallarını oku cnm kardeşim ;)

sevgili bisiklet sporunu seven arkadaşlar cumartesi günü:D sabah saat 5de biz proların gezi turu var gelmek istiyen olursa bana baş vursun üye kaydına başladık yanlız kişilikli arkadaşların gelmesini baş vurmasını istiyoruz:D saygılarımızla:D

@Ceyhun.oguz

yavrum ceyhun tanımadıgın kişiler hakkında yorum yapma...... sen daha bisikleti uçak sanarken biz pedal çeviriyorduk kendinden büyük insanlara saygılı ol..... biz nerde ne konuşacamızı biliriz.

arkadaşlar ilan tarihi geçeli 21 gün oldu olay bitmiş insanların bu konuya neden bukadar değindiğini anlamıyorum konu tarafımdan kapanmıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Beğen
Tepkiler: seydi şahin
selam eski bisikletci arkadaşlar eskilerden gerçek pro bisiklet canavarı halilin tele fonunu bilen varsa bana yada mesuta ulaştırırlarsa sevinirim. yeniler tanımaz 90 sanlı yıllarda bisiklet süren arkadaşlar tanır.

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Geçen yaz temmuz ortasında Fethiye'den Kaş'a Likya yolunu bisiklet ile geçtik.. Daha doğrusu Likya yolu boyunca paralel yolları kullanarak
Bizden sonra gideceklere yardımcı olmak için konuyla ilgili bir de blog hazırladık.. detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

(link)

salam bisiklet sporuna gönül veren arkadaşlar yarın gezimiz var gelmek iştiyenlerin:p kendini bisikletci sanan halilin:D dükkanın önünde sabah 8de buluşuyoruz:D gelmek işteyen olursa bize takılın hayatınızı yaşayın:D yanlız hello cello kendini birşey sananlar yolda yürümeyi bilmeyen gelmesin:D sınırsız yiyecek içecek mevcuttur :D dey de ar. kankalar:D sayın ali işin senide bekliyoruz:D bizde dönerciyle motorlarla geleceyiz

Geri