Scudo Sports

Adana

selam ben adana dan mustafa. forumda yeniyim. öncelikle şunu söyleyim forumu inceledim, inanılmaz. herşey çok profesyonelce hazırlanmış. üyelikler tek tek onaylanıyor. tüm bisiklet severlerin böyle bir ortamda olması çok güzel.
küçüklükten beri çok severim bisiklet sürmeyi ama malesef pek sürdüğüm söylenemez. eski bisikletim çok ağırdı, aşağı bağlayamıyordum(iyi para vermiştik zamanında). indir çıkar apartmanda bi dertti. artık böyle bir derdim yok gerçi. çaldılar çünkü. sadece 1 hafta aşağıya bağlamam yetti. 4 yıldır bisiklet sürmüyorum. bir tane aldılar kardeşim istedi, ama bisiklet yokuş aşağı giderken duruyor, çıkışı siz düşünün. önceki bisikletten sonra kullanamadım haliyle onu.
böyle işte, şanssız bir bisiklet severim. hepinize merhaba.

Scudo
Gizerlerde fazla seçenek yok ancak dedikleri gibi adliye karşışı tam adres :)

Adanalıyım salcano bisiklet almak istiyorum nette 3 yer var ancak daha başka yerler varmıdır acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim ..

adliyenin karşısında dağ bisiklette bulabilirsin ibrahim ustanın dükkanı de gösterirler

• Beğen
Tepkiler: Msgl
ya ben adliyenin ordaki bisikletçileri biliyordum gittim yol üzerindekilere baktım yoktu sanırsam arada bi yerde bu İbrahim ustanın yeri ?

Tüm yanıtlar için teşekkür ederim.Bisiklet aldım,hafta içi okulum çok yoğun olduğundan hafta sonları balcalıya çıkıyorum.

hoşgeldin mehmet abi bisikletin hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim

Hoş geldin ben de Adana dayım.Bisikletinin fotolarını bekliyoruz :)

Bisiklet mi ? motorsiklet mi ?

Herkese merhabalar, ( bak herkez yazmadım herkes yazdım :] )

Ben Can, Adana'da yaşıyorum. Yaşım 17.
2 Kasım 2011 de Salcano Snob Modelinin 2012 Versiyonunu getirttim, Resimlerini daha sonra atıcam tabikide, bu arada bulunduğum şehirde yani Adana'da benim bildiğim kadarıyla 2 tane Snob var ve beyaz olan bitek bende var galiba :)

Herneyse ben sizin forumunuzu bisikletlere bakarken google aracı ile buldum ve açıkçası beğendim, ortam var eleştiri var öneri var destek var yardım var herneyse yani hoş bunlar güzel şeyler insanları çeken şeyler :)

Yazımı okuyup "hoşgeldin" vs. "tanıştığıma memnun oldum bende isim" diyenlere şimdiden canı gönülden teşekkür ediyorum ve herkese başta sağlık, kazasız belasız bisiklet sürüşü, bisikletinin kılına zarar gelmemesini diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: muhammet keleş
@ASinanB

Hoşbulduk abicim, benim bisiklet sizinkilere göre biraz ezik kalıyor ama olsun insanın içnde tutku heves heyecan macera ve adrenalin olsun yeterli değilmi :)
Mesela daha yeni geliyorum eve, kilometrelerce yolu keyifle sürdüm akşamın 9'unda :)

Bende Adanalıyım hoş geldin.

• Beğen
Tepkiler: Can Korkmaz
@Can Korkmaz

ezik bisiklet diye birşey yoktur :) en güzel bisiklet, sahip olduğun bisiklettir, insanların nasıl bisikletlerle dünya turu bile yaptığını görsen şaşırırsın ;) bisiklet önemsiz, önemli olan pedalı çeviren ;)

• Beğen
Tepkiler: Can Korkmaz
@can akıncılar

Teşekkür ederimm :)
Vallahi orasını pek bilmiyorum açıkçası inanınki resimlerini atarım belkide yanılıyorumdur ama 2011 le karşılaştığında birkaç değişim var.

Ha bu arada bildiğim kadarıyla Aralığın sonuna doğru 2012 modelleri yayınlanacak diye duydum

Geri