Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

@yusuf dilki

bu saat ne kadar sorun oldu her ihtimale karşı 12:30 uygundur vağur bile 17:15 kalkarız diyor 17:30 da kalkıyor

Scudo
@pınar kacakkiz

Pınar hanım haklısınız.Evet vapur bile geç kalkabiliyor.Ama yarım saatlik takıntınızı anlamış değilim.Siz 12:30 diyorsunuz önceki saate göre olsaydı katılımcılar yarım saat önce çıkacaklardı evlerinden ama şu anda yarım saat geç çıkacaklar . Yetişememe gibi problem yaşanacaksa yine yaşanmazmı sizcede. Uyuya kalma gibi bi problem yaşanacagınıda hiç zannetmiyorum.Hı diyorsanizki" tmm Enver beyin saatine göre hareket edebiliriz ama ada`dan hareket saati 12:30 olsun".Bu düşüncenize bende destek veririm.Fakat tabiki yapılan listeden eksikler varsa böyle birşey yapmak gerekli olabilir.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@özcan parlakoğlu

dostum aynı bölümden büyükadayı paket yapıyoruz turuna gel.turun geliştirilmiş son hali diğer turum.adını ekle.ada da görüşürüz...tarih saat falan tüm ayrıntılar yazıyor.son sayfalarda daha açıklamalı yazdım.

@yusuf dilki

işin açıkcası dentura saat kosunuda güvenmiyorum.
bu tura bende geçikebilirim arkadaşlar.o halde saat 12:00 de orada olursam çıkarız yola
baktınız ben yokum siz yine çıkın yola ben geldiğimde enveri arar mevkiyi öğrenirim.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@pınar kacakkiz

pınar hanım denturun gecikmesi gibi bir sorun devamlı oluyor ne yazıkki.o halde geç kalma durumunuza göre haber verirsiniz adada gölge bi yer de bekleriz gelmenizi.arkadaşlar beklemek istemezse(ki kimsenin istenmeyen ve elde olmayan sebepler dolayısıyla beklemek istemeyeciğini sanmıyorum) toplanacağımız noktaya gider sonrasında kendim almaya gelirim sizi iskeleye...

arkadaşlar adada toplanma saatimiz 12:00 fakat dentur'da devamlı geç kalkma yada gerekli hızda gelememe gibi sorunlar olduğundan adada uzaktan gelen dostlarımızı kısa bir süre beklememiz gerekebilir.

arkadaşlar yemek olayını free yapıyoruz.isteyen yanında getirir isteyen adada temin eder.bu konuda herkes özgür.ben genelde turlarımda toplu alır fişini gösterip eşit pay ederdim ama bu turumuzda beni hiç tanımayan ve benim de tanımadığım yeni pedal dostlarım olduğundan önceki uygulamamı bu turumda yapmayacağım.bu uygulamalarda tek sıkıntı bazı arkadaşların yanlarında hiç bişey getirmemeleri ve gezi sırasında da bişey almamaları.herkes iyi kötü bişeyler yerken o arkadaşların orada öylece durması iştahımı kaçıran bir durum.bu sebeple lütfen ekmeğinizin arasına peynir bile olsa koyup getirin orada almayacaksanız.sadece içecek olayını orada ortak hallederiz.o daha karlı olur.

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
@derşan sezer

kardeşim varsa recovery ride'a uygun yollar yaparız tabi.bildiğin köşeler var galiba...

@enver avcı

siz 12:00 hareket edin arkadaşlar
geçikince enveri ararım yeri öğrenirim pedallarım

yarında denize gidiyorum :)
pazar günüde turumu yapar iznimi bitirmiş olurum

@pınar kacakkiz

pınar hanım sizi adada görmek isteriz denize girerken.biz gelip alırız sizi iskeleden geç kalırsanız.bu arada peştemal giyesenizde olur :D :D koli basili için kimse korkmasın.ben suya girince koliler :D vınlıyooo :vroam: :vroam: :D :D :D

@enver avcı

yok enver denize girmiycem çünkü yarın sabah gidiyorum denize binayı organize ettim karşı komşu alt komuşuda geliyor şenlikli geçecek :)

tur için şimdiden heyecanlandım.
Ben eldiven alamadım bu arada bisikletimin frenleri iyice gevşedi
ben ayarlarım diyen varsa geleyim öyle
yoksa burada bir bisikletçiye götürsün babam

sırt çantamın içine havlu,yarabandı :) gözlüğümü ,kask kullanmıyorum bandanamı alıyorum
başka birşey almam lazım mı

PINAR hanım eldiven lazımsa isterseniz size alabilirim medıum olurmu size ayrıca nerde oturuyorsunuz şu sizin bisiklet sorununuzu çözelim derim

Arkadaşlar Pazar günü bi yakınım daha gelecek fakat bisiklet yok.Ada`da Fehmi Bisiklet varmış çok iyi bir esnaf ve ayrıca tamirci olduğu için bisikletleride sağlam diyorlar ??. Adadaki kiralık bisikletler hakkında bilginiz var mı acaba??

@yusuf dilki

ben büyükadaya gittimde arkadaşım camda okumuş saati 5 tl
günlüğü 15 tl yazıyormuş ama hangisinde bilmiyorum.
yusuf benim arkadaşımında bisikleti çalındı oda bisiklet kiralayacak

@pınar kacakkiz

Tamam o halde ben bi araştırma yapayımda . Şimdi bi arkadaşımla konuştum hatta. Rent bike ın birinde kron marka bisikletler varmış günlüğü 10-15 değişir pazarlık lazım diyor olmalı arkadaşınada oradan kiralarız.

@yusuf dilki

neden dedim biliyor musun
nedense kızlara indirim yapıyorlar
benim arkadaşımda erkek
belliki tek kız meral abla ile ben olacağım

@pınar kacakkiz

O indirimi sen bana bırak :) O konuda elime su döken olamaz ;) Zaten fehmi bisikletin telefon numarasını buldum yarın orayı arayıp konuşacağım

Geri