Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

@yusuf dilki

konuş valla iyi bir indirim yaparlarsa ben bisikletle gelmem
oradan kiralarım şimdi parsellerden ambarlıya bisikletle gelicem sabah sabah

Scudo
@pınar kacakkiz

Ne olacak sanki :) Fenamı sabah sabah spor yapmış olursun :p Peki tmm ona göre konuşurum. Yarın haber veririm sana.

@enver avcı
envercim :) şileden sonra ayıyogi bile recovery sayılır :) var tabi bir kaç yer ama adanın yerlisi olmadıgımdan isim cisim bilmiyorum sadece gidince buluyorum.

@pınar kacakkiz

frenlerine adada bakar hallederiz.yanında yemek getirmeyecek arkadaşlar için söylüyorum sırt çantası almayın.freeback tarzı bel çantası tavsiyemdir.lütfen kaskı olan taksın.olmaytan arkadaşları düşünerek takmamazlık yapmayalım.

@pınar kacakkiz

çok pis çingene pazarlığı yaparım.:p siz bana bırakın.(yahu bende 6 tane bisiklet var.şu kiralama işine el atsam mı acaba.hafta sonları adada bisikletlerimi kiralasam sene sonunda araba alırım valla :D :D )

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
@pınar kacakkiz

ya daha neler pınar :mad: istersen adada bi tandem kiralayayım sen arkada otur pedal bile çevirmeden gez.oh ne ala.yusuf dostum bisiklet kiralama işini olmayan arkadaş için konuş lütfen.bisikleti olanlar bisiklet ile gelsin.pınar amma mıymıysın yaa :D parsellerden ambarlı dediğin nedir.3dakika bilemedin 5 dakika:p atla bisikletinle gel.zaten adaya kadar dentur ile geleceksin ordan bari sabah biraz pedal bas.ayıp ayıp :p :p

@enver avcı

o işi eskişehirde yapmayı istiyorum ben gel abı orda ortak yapalım :D adalarda herkes o işi yapıyor kazanamazsın :)) eskısehırde kalıtelı bısıklet yok kıralanan yer ve potansiyel cok büyükk 100 bin cıvarında ogrencı var :))

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@derşan sezer

derşanım ayıyogi :D arkadaşlara çin işkencesi gibi gelir.küfür yemeyelim tur bittikden sonra.arkamdan '' hayvan adam o yokuş çıkarılırmı her yanım ağrıyor,ahhhhh.ulan bi daha senin turuna gelirsem ne olayım '' gibi laflar duyacağıma eminim... :D :D

@enver avcı

Bencede pınar :)) Yanlız bende ada`dan kiralayacağım. Gebze`den trenle gelmem gerekiyor Bostancı`ya.Gelirken bisiklet sorun olmaz ama dönüşte bisikleti alacaklarını zannetmiyorum.Tıkabasa oluyor trenler :( Aslında planım, dönüşte babamın almasıydı fakat onlarda dün tatile gittiler...

Bu arada adadaki bisikletçilerden birini aradım günlüğü 12 lira olarak söyledi. Pazar günü için Trek marka 3 bisiklet ayırtım.

• Beğen
@Özberk Şahin

özberk ben paldır küldür çıkalım derim ama inan ekibin 3/2'si yokusda dağılır :D arada uzun zamandır binmeyen dostlar olduğuna eminim.ekibin bir kısmı aşağıdayken yukarı çıkmak pek doğru sayılmaz.ama herkes çıkalım derse ve çıkamayanlarda elimize alıp çıkarız derse çıkabilenler basar çıkar.neden olmasın.ben haftaya 50-60 km lik rampalara vurucam kendimi.ayı yogi :p çerez kalır.

@muratcodek

güzel diyorsun da o bisikletleri kiralamaya başlasam kaldırıp çöpe atarım sonrasında.kimsenin yüksek kompenentli scott,giant,specalized ve bianchi gibi markaları 15 liradan kiralayacağını sanmıyorum.bu arada adalarda ki bisikletlerin çoğunun çalıntı olduğunu çok iyi biliyorum.benim kızlardan biri kaybolsa ilk bakacağım yer adalar.bu konularda cennet oralar.dersen ki daha düşük modeller ile kiralama işine girelim konuşuruz.neden olmasın.adada bu konuyu hatırlat sen bana bir ara

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
enver avcı
kudret kurtcebe (ablasının sağlık problemi sebebi ile gelemiyor.geçmiş olsun)
KACAKKİZ(yeni organizatörümüz) ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
RAHMAN S
SİNAN BEY
yusuf dilki
ÖMER DOĞAN
fatih yıldız (face'den)
melih dinç(büyük ihtimal) (face'den)
türker ünal(büyük ihtimal) (face'den)
no_education
ayhan yıldız
birhan altunay (istanbulda olursa geliyor)
sencer erkurt (mesaisi olmazsa bizimle)
serhat ankaralı (face'den)
murat cançelik
nebi ceylan (face'den)
halil ibrahim derebaşı (face'den)
özberk şahin
mustafa yetiş (büyük ihtimal) (face'den)
zekeriya gecenoğlu (büyük ihtimal) (face'den)
sedat incekara (büyük ihtimal) (face'den)
tayfun kara
murat codek

hadi europa........ )

@enver avcı

elbette konuşuruz :) scott trek gıant dan bahsetmıyorum bende :) mesela orda kıralanan bsıkletler cok komık derecede hurda! ve aynı hatta daha fazla para alıyolar adayla.. ben kron sedona vb bısıkletlerın orta ve dusuk modellerı cok guzel iş görür dıye dusnuyorum.. bu yıl bulabılseydım sermaye yapacaktım :) öğrencilik zor zanaat :) bu arada ben hazırım sabah 8:30 da beşiktaş iskeledeyım inş :)

• Beğen
son katılım durumumuz...

enver avcı
kudret kurtcebe (ablasının sağlık problemi sebebi ile gelemiyor.geçmiş olsun)
KACAKKİZ(yeni organizatörümüz) ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
RAHMAN S
SİNAN BEY
yusuf dilki
ÖMER DOĞAN
fatih yıldız (face'den)
melih dinç(büyük ihtimal) (face'den)
türker ünal(büyük ihtimal) (face'den)
no_education
ayhan yıldız
birhan altunay (istanbulda olursa geliyor)
sencer erkurt (mesaisi olmazsa bizimle)
serhat ankaralı (face'den)
murat cançelik
nebi ceylan (face'den)
halil ibrahim derebaşı (face'den)
özberk şahin
mustafa yetiş (büyük ihtimal) (face'den)
zekeriya gecenoğlu (büyük ihtimal) (face'den)
sedat incekara (büyük ihtimal) (face'den)
tayfun kara
murat codek
oğuz kara
orhan atak(bu akşam gelmeleri belli olacak)
gökhanc(bu akşam gelmeleri belli olacak)

hadi europa........ )

@muratcodek

ok.iskelede görüşürüz.konuyuda ada'da konuşuruz.

@enver avcı

şimdi geldim bu akşam silivride kalacaktım ama ablamın durumu gayet iyi gönül ferahlığı ile geldim gitmeseydim aklım orada kalacaktı evet sayı bayağı büyümüş yarın saat tam 10.30 da bostancı ido da olacağım enver üstad

Geri