"arkadaşlar beşiktaşda toplanma saatimiz 08:30.08:45 de motor ile üsküdara geçicez.motor ortalama 15-20 dakikada geçiyor.üsküdarda melih bizi karşılayacak ve bostancıya hareket edeceğiz.bostancı ido önünde toplanma saati 10:30 ... bostancıda da 15 dakika gelen olursa diye bekledikten sonra isteğe göre ya motor ile yada saat 11:00 deki vapur ile adaya geçeriz.vapur saat 11:45 de büyükadaya varıyor.bu sebeple ben motoru tercih ediyorum.hem direk adaya geçiyor hemde 30 dakika falan sürüyor.yani vapura binsek bile en geç saat 11:45 de adaya varacağımıza göre 12:30 da adada buluşmamızın anlamı yok bence,zaten bostancı ve beşiktaşda 15'er dakika bekleyeceğiz.ben şahsen çoğunluk oradayken 2 kişi için yarım saat iskelede beklemek istemiyorum.biz adada toplanma saatini 12:00 yapalım.işin aslı geç gelme olasılığı olan 2 yada 3 kişi için 20 kişiyi bekletmek haksızlık olur bence.bu tur 1 hafta önce yapıldı ve herkes kendini bu şekilde ayarlasın lütfen.evden çıkış saatlerinizi oturduğunuz yerin trafik durumunu göz önüne alarak ayarlayın.geç kalan olursa telefonlarım mevcut.arayarak yerimizi öğrenir adada bize katılırlar."