Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

Scudo
@pınar kacakkiz

Yani diyorsunki "bu yanıklar geçti şimdi onların boşluğunu doldurmalıyım" :D... Ama bak bu kez güneş kremi kullan :)

enver avcı
kudret kurtcebe (onursal katılımcı)
KACAKKİZ(yeni organizatörümüz) ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
RAHMAN S
SİNAN BEY
yusuf dilki
ÖMER DOĞAN
fatih yıldız (face'den)
melih dinç(büyük ihtimal) (face'den)
vural azaklı
türker ünal(büyük ihtimal) (face'den)
no_education(istanbulda olursa geliyor)
ayhan yıldız
birhan altunay (istanbulda olursa geliyor)
sencer erkurt (mesaisi olmazsa bizimle)
serhat ankaralı (face'den)
murat cançelik
nebi ceylan (face'den)
halil ibrahim derebaşı (face'den)
özberk şahin
mustafa yetiş (büyük ihtimal) (face'den)
zekeriya gecenoğlu (büyük ihtimal) (face'den)
sedat incekara (büyük ihtimal) (face'den)
tayfun kara

hadi europa........ )

benim ilk turum olacak.pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
selamlar.. bu etkınlık baslıkta buyukada yazıyor ama baya uzadıgı ıcın nereye bılmıyorum 30 sayfa olmus arada belkı yer degısmıstır :) facebook dan ekledım enver abı bı aksılık olmazsa bende katılmak ıstıyorum.. saygılar

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@yusuf dilki

60 faktörlü sebamedin güneş kremini kullanıyorum faydası olmuyor
ama yandımya biraz birdaha böyle kavrulmam
inşallah

@muratcodek

adını listeye yazdım dostum.görüşmek üzere...

@pınar kacakkiz

Valla bilemem :) Pazar gününe aramızda olda. Sonuçta organizatör sensin yani :)

@yusuf dilki

tek korkum o ama artık tenim koyulaştı kavrulmam babam diyorki üzerine tişört giy öyle dur denizde oda görüntü kirliliği yaratmaz mı

@pınar kacakkiz

Çok haklısın valla. Taaabiki görüntü kirliliği hatta ve hatta tam anlamıyla bilinçli bir çevre kirliliği :p !!! Hem başkaları ne der.!!!... Ya sağlığından önemli değil ya. Bence baban haklı onu dinle :p

@yusuf dilki

altıma annemin eteklerinden giysem üstümede bi uzun kollu tişört giysem olacak evet:D

@pınar kacakkiz

Hıh tmm işte. Bak, insan düşününce doğruyu ve yanlışı ayırabiliyor ne kadar güzel :)) İyi ya tmm bir şey söylemedim ben ... Ama yinede dikkat et . Güneş altında çok durma. Krem kullanmadan güneşlenmeye kalkma.Denizde çok fazla açılma.Mazallah yanarsın yanmazsan, başına güneş geçer onlar olmadı boğulursun aman dikkat et. Yok yok bu yaz plajlar çok tehlikeli çoook.. :D

"arkadaşlar beşiktaşda toplanma saatimiz 08:30.08:45 de motor ile üsküdara geçicez.motor ortalama 15-20 dakikada geçiyor.üsküdarda melih bizi karşılayacak ve bostancıya hareket edeceğiz.bostancı ido önünde toplanma saati 10:30 ... bostancıda da 15 dakika gelen olursa diye bekledikten sonra isteğe göre ya motor ile yada saat 11:00 deki vapur ile adaya geçeriz.vapur saat 11:45 de büyükadaya varıyor.bu sebeple ben motoru tercih ediyorum.hem direk adaya geçiyor hemde 30 dakika falan sürüyor.yani vapura binsek bile en geç saat 11:45 de adaya varacağımıza göre 12:30 da adada buluşmamızın anlamı yok bence,zaten bostancı ve beşiktaşda 15'er dakika bekleyeceğiz.ben şahsen çoğunluk oradayken 2 kişi için yarım saat iskelede beklemek istemiyorum.biz adada toplanma saatini 12:00 yapalım.işin aslı geç gelme olasılığı olan 2 yada 3 kişi için 20 kişiyi bekletmek haksızlık olur bence.bu tur 1 hafta önce yapıldı ve herkes kendini bu şekilde ayarlasın lütfen.evden çıkış saatlerinizi oturduğunuz yerin trafik durumunu göz önüne alarak ayarlayın.geç kalan olursa telefonlarım mevcut.arayarak yerimizi öğrenir adada bize katılırlar."

@yusuf dilki

12:30 en uygun saat arkadaşlar yanınıa telefon almayan yada kontörü olmayan kişileri hesaba katmıyorsunuz ama

@pınar kacakkiz

Ya ben enver beyden alıntı yaptım ama şimdi bakıyorumda hiç bi şekilde saat belli değil :S şaşkınlık verici gerçekten şu saati 12 yapalım . Adalarda hareket saati 12 olsun . Bu geziye katılmak isteyenler ona göre zaten tedbirini alıpta geleceklerdir eminim buna...

güneşin tepede olduğu saatte bisiklete binilirmi :D akşam üzeri daha iyi adalar için. hem güneşin batışını izlemek ayrı bir keyif veriyor. şahsen bir tur olacaksa 17.00 buluşma için ideal bir saat. neticede ada turlanacak dön dolaş aynı yer 1 saatte her yerini gezersin.

Geri