Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

arkadaşlar pazar günü yapacağınız tur için anadolu yakası temsilcimiz hayati kardeşim ile beraber tur konusu açtık.pazar günü avrupa ve anadolu yakasından toplanıp gelicez.isterseniz turu birleştirelim de rahat rahat toplanıp gidelim.haberleşelim bu konuda pınar hanım.fikirlerinizi bekliyorum...

Scudo
@enver avcı

bu işi kotarırsın sen üstad
bu pazar talep olmazsa polineze ,adaya gelirim

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

o zaman şu polinez turunu bombalayarak iptal ettirmek için bakayım neler yapabilirim.sabote edeyim o turuda adaya gel.sohbet ederiz.köprü için de güzel haberlerim var.BAZI ARKADAŞLAR ÇOOOOOK BOZULACAK :D :D geçemezsin diyenler vardı ya hani...hepsine saygılar ve sevgiler.haftaya geçince artık herkes dilini tutmasını ve haddini bilmeyi öğrenecek.onların zor imkansız dediği işleri kıl çeker gibi yaparım...hatta isterlerse tüm deniz otobüslerinde bir günlük bisiklet bedava kampanyası yapayım o vatandaşlar için.neler yapabileceğimi anlayamadılar hala.neyse üzmeyeyim daha fazla bu minik kardeşleri :D :D

@enver avcı

enver üstad
ben zati sabote ettim polinezi üstelik harbiden sıcakta uzun mesafe çekilmiyor geçen pazar yandık yahu rampalarda üstelik tepemizde güneşte yoktu ya kardeşim benim ne zorum var bu yaştan sonra gines rekorlarınamı gireceğim benim yaptığım iş ,iş değil harbiden bazen kendime acaip kızıyorum eşek kadar adam olduk hala çocuk çocuk hareketler yapıyorum
bu köprüden sabahın erken saatinde bizim atom nikli arkadaş geçmiş valla ben onun yalancısıyım şile gezisinde beraberdik atomla

:D :D

@Kudret Kurtcebe

sabahları geçiş de sorun olmuyor abi.dediği doğrudur arkadaşın.inanırım.yağtığımız işler saçma değil ama daha fazla para harcamanında anlamı yok be abi.ben 10 bin dolardan fazla para harcadım.artık veremem valla 5 kuruş.he parça değiştirmem gerekiyorsa ayrı ama sorunu olmayan parçalarıda değiştirip para harcayamam.zaten ev almak için yırtınıyorum.bütün bisikletlerimi satsam ev peşinatı hazır zaten :D :D

@enver avcı

valla doğru söylersin enver dostum kendi evimde kalıyorum bu çok önemli 65
m2 bana büyük geliyor bana 40 m2 yeterde artar bile ama bu dünyada ev sahibi olmak gerçekten önemli

şehirriçi vapur hatlarınsda adalar hariç ücret alınmamakta

idonun şehiriçi hızlı feribotlarından 3 tl lik ücret alınmakta
idonun şehirlerarası hatlarından(örn. yalova) da 5 tl alınmakta.
yolcu trenleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Özellikle yakın yerlere sakarya gebze silivri tekirdağ falan .şimdiden teşekkürler.

pazar sabahı oradayım :) Arkadaşlar bi sorum olacak ben gebze den yola çıkacagım adalar vapuruna nerden binebilirim ve en son sefer saat kaçta var acaba ?

KACAKKİZ ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
SERAP ERDOĞAN
RAHMAN S
SİNAN BEY
ENVER AVCI
Kudret Kurtcebe

başka varmı ismi yazılmayan

KACAKKİZ ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
SERAP ERDOĞAN
RAHMAN S
SİNAN BEY
ENVER AVCI
Kudret Kurtcebe
yusuf dilki

• Beğen
Tepkiler: yusuf dilki
@G. Akpınar

soyadım kacakkiz değil lakamabım kaçacakkiz ama

Senide yazayım mı listeye bu arada isim nedir

• Beğen
Tepkiler: dogan58
KACAKKİZ ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL KÖPRÜLÜ
SERAP ERDOĞAN
RAHMAN S
SİNAN BEY
ENVER AVCI
Kudret Kurtcebe
yusuf dilki
ÖMER DOĞAN

@pinar kacakkiz

ya arkadaslar bu kiz fake filan degil ama, yazdiklarindan ve yuzunu gostermek istememesinden anladigim kadariyla, 3/4 yas hata payi olmak kaydiyla 12 yas civarinda bence.

@pınar kacakkiz

Yaz tatilinde okullar kapali, arkadaslari da tatile gidince bu kacakkiz yani kucukkiz boyle bir eglence bulmus kendine iste, bin akilli da tasi cikarmaya calisiyor...

@murat cançelik

Tekirdağ ve Silivride tren hattı yok. Çatalca, Çerkezköy, Edirne hattında tren seferleri 14 Mayıstan bu yana yapılmıyor. Avrupa yakasındakiler sadece banliyö hattını kullanabilir ondada ücret alınmıyor. Şehirhatlarında adalara olan seferlerdende ücret alınmamaktadır.

Eskihisar - Topçulardan da para alınmıyor

En azından ben hiç vermedim.
Yolcu girişinden girdiğinizde 3 tl verip geçiyorsunuz.

@birolcakir

geçen pazar eskihisardan topçulara feribotla geçtik bisiklete para yok yalnız bisikletleri öyle bir yere koyduruyorlarki aşağıda görün durumu

http://img228.imageshack.us/img228/7293/dsc04820c.jpg

araçların yanında çoluk çocuk bisikletleri karıştırır malzemeniz çalınır evet idonun saçma sapan uygulaması bir kişi bisikletlerin yanında olması lazım

Geri