Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

@kerem seckin

tamirdeyse ve çok farketmezse büyükada'da bisiklet kiralanıyor yanlış hatırlamıyorsam...

Scudo
Arkadaşlar Bostancı'danmı gidilecek ? Pazar sabahı Bostancı'dan ilk Heybeliada-Büyükada vapuru 8:15'de...8 gibi buluşulabilir... Tam karar verdiyseniz ben birkaç arkadaşıma söyleyeceğim...

@kerem seckin

ben nette yüzüm paylaşmıyorum
kerem bu arada çok taktım benim laflarıma espirilerime geliceksen ismini yazıyorum ok

KACAKKİZ ve ARKADAŞI
KEREM BEY ve EŞİ
MERAL HNM.
SERAP ERDOĞAN
RAHMAN S
SİNAN BEY

öLÜM KALIM SAĞLIĞIMIZIDA BİR PROBLEM OLMAZSA İNŞALLAH TOPLANACAĞIZ
BEN AVCILARDAN DİRETK ADAYA GELECEĞİM DENTURLA

rahman hocam kiralanır tabi ki de
insanın kendi bisikleti gibi olmaz bana ters

internette yüzünü paylaşma sen
sırtını dönersin fotograflarda :)
diğer arkadaşlar pınar geldi adaya derler biz de inanırız rahatlarız :)

@pınar kacakkiz

pınar hanım öyle avcılardan direk adaya gitmek olur mu hiç. :D :D aşkolsun yani. :p bence '' çekilin yolumdan :vroam: '' deyip pedala asılmanız gerek ama takdir sizin.

@pınar kacakkiz

ya allah aşkına temmuz 19da açılmış bu konu. :p :D :D ne olur yapın artık şu turu. :D :D vallahi verem olup geberip gidicem.:sonst1zde öf be.öf beee

@kerem seckin

heybelidede kiralanıyor değil mi bisiklet gitmediğim için bilmiyorum
büyükadaya gittim sadece

Sene 2100
adalar gezisi yapsak mı ? Başlığı birtürlü tamamlanamadı.
Mesaj sayısı = 8.555.869.541
Görüntülenme adedi = Henuz bunu gösterebilecek rakam icad edilmedi
:D
Bu arada 3. dünya savaşı çıktı 20 şiddetinde deprem oldu tusunami oldu marmarada ada falan kalmadı :eek:
Hatta hayat yeniden taş devrine döndü
Pınarın sağ kalan küçük küçük küçük torununun torunu mağara adam taşlara
ataşi bulmadan önce "adalar gezisi yapsak mı" topiğini yazarak yazıyı da icat etmiş oldu.

:D :D :D :D

ya critcal massin sayfasındaki videoyu izleyin arkadaşlar metin demirin yayınladığı videoda 5:03 snsinden sonra biri diyoki"forumda orda şey varya pınar....."derken bisikletle geçiyo kameranın yanından.... tebrik ediyorum pınar kaçakkız critical mass gibi bişe olacaksın sende insanların beynine işlemişsin :)bundan sonra her ayın son pazarı adalar gezisi yapsak mı eylemi yapalım isklenin orda toplanıp şöle bağıralım "PINAR BİSİKLETTEN İN ARABAYA BİNNNN"

@Orhan Kılıç

Orası öyle de bu sıcaklarda kaç kişi oruç tutacak Orhan abi ? Geçen yıldan itibaren en az 12 yıl sıcak havalarda Ramazan olacağından oruç tutan sayısında hayli azalma olacaktır. Çünkü sıcaklar çeşitli rahatsızlıkları tetikleyecektir. Bu nedenle, her yıl oruç tutan bendeniz oruç tutamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: tolga.aydogan
arkadaşlar ben bu konuyu sürekli görüyorum hep diyordum vay be millet her hafta adalara gidiyor bir ben kaldım heralde :D daha gidemediniz mi ya :)

hava güzel olursa gelemeyeceğim ancak yağmurlu karlı veya kapalı olmalı. açık olursa şileye gökyüzü gözlemine gideceğim :in:
kaçakkızın 10 farklı açıdan en az 5 farklı kişiyle fotoğrafını istiyorum montaj olmadığına inanmak için :) :p :D :ci:

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Geri