Scudo Sports

Acil Satılık Kron XC 4000

ilanda tel yazmaktadır .talipli arkadaşlarla telden görüşmek daha doğru olucaktır pazarlığıda telde yaparız.

Scudo
@zeki günaydın

zeki abi burdada buldun beni :D bisiklet forumu işgal ettin beeee :D

hic bisiklet motorsiklet icin satilir mi? ne ayip. satacaksan daha iyisini almak icin olmali...

Kerim kardes yapma bunu:(

abi napayım bir motor aşkıdır sardı beni :D dizimde sürmeme izin vermiyo bolesi daha ii :D

djmakoshark adlı üyeye hayatım pahasına katılmaktayım çok iddialı ama durum budur. Evrenin bana göre gelmiş geçmiş en mükemmel Makinası olan bisikletin yerini hiç bir alet tutamaz. :)) Bisikletin snsz derecede tutkunu olan biri için en azından kendim için o tarz yorumlar nedense hakaret gibi geliyor :)) Neyse iyi forumlar.

ya arkadaş ben bisikletimi satıyorum bu konuyuda onun için açtım yaaav :D kadınlar hamamına döndü bu topik hhaahhaa :D gelen geçen yorum dedikodu falan . iyi madem bu kadar güzel bir icat ve mutluluk ,bu mutluluğu benim bisikletimle yaşamanızı tavsiye ederim 11.5 kilo bisikletim .adeta yağ gibi kayacaksınız :D ilgililer arasın lütfen :D

@kerim türk

oluum buralar eskiden dutluktu. o zamandan beridir burdayım ben. bi nevi muhtar gibi yani :)

saol kardeşim gerçektende çok ii bir bisiklettir daha sıfır ayarındadır :)

lütfen takas teklif etmeyin sadece nakit, istanbul içi ilk tercihtir saygılar :)

Muş değil aslında Mus :D Soyad kısmını öylesine girmiştim. Değiştiremedim kaldı öyle :)

talipli arkadaşlar dolayısıyla bisiklet cumartesi gününe kadar rezervedir . bilgilerinize :D

iyi olan kazansın :D
yarın öğle gibi arıyorum seni. buluşma kısmı için konuşuruz :)

Hocam telefonla aradım ama telefonunuz kapalı . Eğer Bisikletiniz dediğiniz kadar temizse bisikletinize bende talibim ( Tam aradığım kadro ve donanım . eğer alırsam , bisikletinizi uzun bir tura çıkarıcam . ) telefon numaram 0 534 937 35 65 görüşme şansımız olurmu ?

saygılar .

Geri