Scudo Sports

acil çamurluk seçimi

ahmet hamdi alsat

Aktif Üye
Tepki
26
arkadaşlar yarın çamurluk alıcam ama tam karar veremedim.

(link)

(link)

2. linkteki ön çamurluk fiyat olarak da iyi hem .kullanan varmı acaba işe yarıyormu gerçekten

Scudo
@dinçer karadayı
Katılıyorum.2. linkteki çamurluğun benzerini kullanan arkadaşımları var pek memnun değiller.Zefal'in XXT modelini bulabilirsen iyi bir seçim olur.

• Beğen
Tepkiler: ahmet hamdi alsat
polisport x-fighter bulabileceğin en güzeli bence. Bu hafta çamurluk çeşitlerine baktım içlerinde en güzel gözüken ve kaliteli olan model x-fighter. bende hafta sonu almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ahmet hamdi alsat
@ahmet hamdi alsat
Selam , dün akşam bir arkadaşımın yeni topladığı Merida'nın (HFS 3000 ) üzerinde 1.linkte görülen çamurluk seti vardı ve çok güzel duruyordu . Yağmurda gayet güzel iş görüyordu .

Bende ilk linktekini kullanıyorum bayağı başarılılar.

2. linkteki çamurluğun Zefal marka olanını kullanıyorum (Zefal Cruzer II). Gayet memnunum, bence yeterli derecede iş görüyor. Maşaya takılan cins ön çamurluklarda bu kadar pratik bir şekilde takılıp sökülebilen bir model var mı, bilemiyorum ama bunu takmak veya sökmek sadece saniyeler alıyor.

ben polisport kulanıyorum çok gusel.

Bende 1. linkteki var fakat arazide arka çamurluk hoşuma gitmiyor.Aşşağı inip duruyor sıkmaya kalkıncada kırıldı :D

Geri