Scudo Sports

açıköğretimde okuyanlr bir bakabilir mi ?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
ayın 14-15 inde iki oturum olmak üzere 2 sınav var ,sisteme girdim sınav giriş belgesi için bu sayfayı komple mi götürücez yoksa oturum yerlerini kesicez mi ?

Scudo
kaydet veya yazdır butonu var. kaydete bas kaydettiği sayfayı komple götürmen gerekir. hatta çerçevesi vardır sayfanın kenarlarında. o çerçevenin bile olması gerektiği, bir tarafı da olsa çerçevesi olmadığında sınav giriş belgesinin kabul edilmeyeceği durumuda var ama ben bir keresinde farketmedim sağ tarafının çerçevesi yoktu çıktı alırken. gözetmenler birşey demedi. diyen çıkarmı bilmem.

@Ahsen Okyay

komple sayfanın mı çıktısı gerekli toksa sınava girdiğimiz okulun ve sıramızın yazdığı yerin çerçevesi mi ?

komple sayfanın çıktısını alıcaksın. aşağıdaki sınav kurallarının yazdığı yerler filan var hepsini.

Komple sayfayı götürmeniz gerekiyor. Nüfus cüzdanınızı ve Öğrenci Kimlik Kartınızı da götürmeyi unutmayın.

@murataslan

hafta sonu sınav var ,kalem felan kendim mi götürmeliyim?

@BF Okuru

17 yıldık örgün okul hayatımı tahta kalemle bitirdim,:D onlar vermicek yani bunu merak etmiştimde .

büyükçe de bir silgi götürebilirsin. Sağdan soldan kesin silgi isteyeceklerdir :) kırıp ortadan yarısını verirsin geri almakla uğraşmamış olursun :)

@Ahsen Okyay

evet öyle insanları anlayamıyorum,üniversitede adam finale gelirdi ne silgi ne kalemi var,ben 3 tane kalemle 2 silgiyle giderdim.kimseyede vermem

Geri