Scudo Sports

Acıbadem

iki kişiyiz...başlangıç için fena diil... :) bakalım bekleyelim bir saat daha derim..

Scudo
@cagan0403

Bende gelmeye çalışacağım. neredeki dominos pizzayı söylüyorsunuz ?Saat kaçta?

acıbademdeki dominos pizaayı diyorum akaşm saat 20.30da buluşlaım isteğer göre basarız bostancıya kadar gidebilriiz

@cagan0403

Acıbadem 20 :30 a yetişmem zor olur. Bostancıya pedallayacaksanız sizi bir noktada yakalarım. Erenköyden geleceğim. Sahilden mi gitmeyi planlıyorsunuz. Telefonum 555 762 69 65 mesaj zinciri kurarsak turlardan haberdar oluruz.

ben acıbademden katılım olursa çıkıcam tek başıma gelmem sıkılıyorum eğer gelirsek sahilden geleiriz tel nomu variyim 0538 651 81 90

@cagan0403

Acıbademden gelen olursa ben de caddebostandan katılırım size. Onun haricinde ct sabah yine caddebostan migros gibi pedallayacagım. CT gelmek isteyen olursa 6:00- 6:15 sahildeyim. Bu akşam programını takip ediyorum aksiyon olursa ben de varım.

tamam katılım olursa çıkarım bende forumdan arkadaşların yazmasını bekliyorum acıbademden

bu akşam bostancıya pedal basıcam gelmek isteyen olursa hareket saatim 21:00 telefon numaram 0538 651 81 90

Arkadaşlar Merhaba;
bu hafta iş yoğunluğundan dolayı bir türlü tur yapamadım. yarın a ne dersiniz. grup halinde bostancıya gidelim. akşamüstü ya da akşam her saat uyar. bu arada herkes telini vermiş bende vereyim 05324722053.

Bisiklete binmek işte böyle ÖZGÜR olmak demektir.Hepinizin ayağına sağlık.

@merthan216

olabilir yrn akşamüstü 5 gibi çıkabilriz bostancı yaplım dönelim

ewt arkadaşlar bugün gidiyo muyuz bostancıya acıbadem grubu olaraktan??

Arkadaşlar bu akşam tanışma turu Bostancı yapalım ne dersiniz???

yapalım diyoruz hep ama çıkmıyosunuz kii ben varım müsaitim şu anda

20.30 da çıkalım bence bu akşam bostancıya varım tabii gidiyosak haberdar edin lüfen

çağan merhaba, haklısın walla bir türlü çıkamadık. o zaman kesin ama kesin çarşamba akşamı 20.30 da ne dersin yarın arkadaşımı evlendiricem muhtemelen akşama kadar sürer. ama çarşamba akşamı ben ve gürcan müsait oluruz. birde telini tekrar yazarsan telefonlada haberleşelim. benimkisi 05324722053

tmm olabilir çarşamba akşamı bi aksilik çıkarsa iptal haber veirrim ben tel nomu da veriyim 0538 651 81 90 nerde buluşucaz?

selam arkadaslar kusura bakmayın is yogunlugundan istanbul dısına cıkmam
icap etti..
yarın milli macımız var hem yollar kalabalık olacaktır (FB stadında) hemde
macı izlemek lazım..
herkese uyarsa persembe 20.30 diyelim bence.. bu sefer erken konusmus oluyoruz hepimis is durumunu daha rahat ayarlarız ne dersiniz?

perşembe 20:30 ben de varım... bu akşam 18den sonra da çıkıyorum bu arada gelmek isteyen olursa...

@grcn

bilmem arkadaşlar brnce yrn akşam olsa daha iyi olur ama topluca karar verin siz bilirsniz maç geç başlıyacağı için trafiğe kalmayız

Geri