Scudo Sports

Acıbadem

@grcn

tabii maçı izlemek istiyosanız orasını bilemem:)

Scudo
hiç bu kadar yaklaşmamıştık buluşmaya... bence bu sefer başarıcaz :)

ewt başarıcaz galiba yrn akşam yapalım bence haftada 1 gün çıkıp dewam ederiz

Arkadaşlar Merhaba;
Perşembe Akşamı toplanalım kesin, Milli takımımızı yanlız bırakmayalım bu akşam.
Perşembe Akşamı 20:30 bana uygun. Bostancı ya kadar grup halinde gitmek zevkli olacak. Ben haftada 3 gün tura çıkıyorum. Grup halinde de bunu becerebilirsek çok güsel olur diye düşünüyorum. Görüşmek üzere.

@merthan216

tamam perşembe akşamı 20.30 yapalım ama acıbademde bir buluşma yeri planlasak iyi olur????

• Beğen
Tepkiler: grcn
perşembe 20:30 bence de tamam. cagan0403, merthan216, sydbarrettt, grcn olmak üzere 4 kişiyiz. Buluşma yeri olarak cadde üzerinde herhangi bir yer bana uyar

• Beğen
Tepkiler: grcn ve cagan0403
@sydbarrettt

ben dominos pizzanın orda oturuyorum ordan çıkığ aşağı doru inicem işte isteyen olursa dominostan çıkarız veya yolda bi yerlerde de bulaşabiliriz

persembe aksamı tamamdır arkadaslar
merthan kahve dunyasının karsısında oturuyor..
dominos tan cıkıp bizi toplaya toplaya gelebilirsiniz :)
bende ikbaliye duragından size katılırım..
sydbarrettt siz nerde oturuyordunuz?

ben telekomdan aşağı e-5 e yakın oturuyorum. Güzel Sanatların orada Madonun karşısında katılırım size.

süper o zaman arkadaşlar. perşembe saat 20:30 da görüşmek üzere. bir aksilik olursa mutlaka haberdar edelim birbirimizi...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@merthan216

tamamdır o zman yrn akşam 20.30da ben dominos pizzadan çıkıp toplaya toplaya dewam ederiz herkes 20.30 da hazır olsun:)

arkadaşlar bi aksilik yok dimi bu akşam 20.30da gidiyoruz:)

Merhabalar,
çağan kahve dünyasının önünde 20.27 geçe buluşalım ;)
ordan sydbarett güsel sanatların önünden alıp iş bankası bbloklarının önünden de gürcan ı alırız. görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403 ve grcn
@merthan216

tamam ben 20.25 de çıkıyorum ewden o zman kahve dünyasının karşısında görüşmek üzere:)

Selam Grup,

Acıbadem li pedalseverler duyuuuuuuun sesimiiiiii:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Geri