Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Acıbadem

Alican

Forum Bağımlısı
Tepki
686
Merhabalar hepinize...

İstanbul Acıbadem de oturuyorum...

Uzun üredir düşünüyordum bisiklet konusunda bir forum var mıdır yokmudur diye...Hiç rastlamadım çünkü internet ortamında...

Bugün burayı buldum...Oldukça hoş, seviyeli, bilgilendirici bir yer...Buluşmalar filan...Çok hoşuma gitti....Artık aranızdayım...Tabii kabul ederseniz...

Dikkatli sürüşler...

Scudo
@johny

Bisiklet foruma hoşgeldin. Forum'un hoşuna gitmesine çok sevdin. Aramıza kabul etmeme gibi bir şey söz konusu bile olamaz. Her zaman bütün gezi ve turlara seni de bekleriz. Turlar ve geziler için forum'u düzenli bir şekilde takip edersen herşeyden haberdar olabilirsin. Eğer takılığın bir konu olursa da hemen sor derim. Bütün forum üyeleri olarak aklına takılan herşeyi cevaplarız... Aramıza tekrar hoşgeldin...

Tekrar sağolun...Hemen birkaç başlık açtım merak ettiğim konularda...Ve hemen cevap aldım...Gerçekten bağımlısı olacağız galiba buranın :D

aramıza hoşgeldin johny merak etme çok rahat bağımlısı olursun forumun bak ben de bağımlısıyım :D:D iii eğlenceler

alican merhaba. ben alpay erdem. uğur dershane sinin önünde tanışmıştık hatırladın mı. nasılsın iyi misin.

• Beğen
Tepkiler: Alican
Merhaba Alpay abi...
Orada niye bilmiyorum ama direk atladım "bisikletforum"dan mısınız diye...:D
Ben oradaki cafedeyim hergün...Birdahaki gelişine gel bir çayımızı iç...
Beklerim...
İyi günler...;)

@johny

mrhaba johny. uğur dershanesi nde eşim çalışıyor. yani sık sık uğruyorum oraya. bir dahaki gelişimde çayını içmek isterim tabi. biraz laflarız. ben senin bisikletini daha önce de görmüştüm orada biliyor musun. kendine çok iyi bak. görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Alican
Ooo çok güzel o zaman sık sık gelirsin abi laflarız...
Görmen doğal orada her gün soldaki kapının yanında duruyor:)
Kapımız açık her zaman...

Görüşmek üzere...

Acıbademde oturan var mı? Kısmetse bugün bisikletime kavuşucam.Beraber pedallarız

@trek8500

selam; bizde 3 kişiyiz... her akşam saat 20:30 / 21:00 gibi acıbademden çıkıyoruz, fenerbahçe orduevinden sahile iniyoruz, sahilden bostancıya, bostancıdanda bagdat caddesinden dörtyol ve acıbadem. toplam 21 - 22 km yol yapıyoruz. buyuk bir aksilik olmazsa mutlaka çıkıyoruz... bu arada guzergah uzatmanın yollarını arıyoruz. artık kesmiyor...:boese157:

Ben bisikleti yeni aldım ve kondisyonum yok denecek kadar az.O yüzden belirlediğiniz güzergah tam bana göre.Mesela modadan tuzlaya geziler oluyo ama katılmam mümkün değil dayanamam 90 km yola.Acıbademin neresinde buluşuyosunuz acaba?

@nero

bu akşam saat sekiz gibi çıkacağız.20:30 da caddebostan migrosun arkasında diğer arkadaslarla buluşacağız. adım yusuf yıldız 05324328940 0216 4285255 bye...

Merhabalar

Bu akşamüstü (çarşamba) saat 5 gibi arkadaşımın bisikletinin zinciri attığı için Acıbadem'de Türk Telekom binasının yakınlarında bir kavşakta durmuş bisikletle uğraşırken, o sırada yoldan geçmekte olan ve yardım teklifinde bulunan Kron'lu arkadaşımıza, eğer kendisi forum'u okuyorsa, teşekkür etmek istiyorum.

Yollarda desteğe ve selamlaşmaya devam... :)

Belki ben olabilirim, ve yaklaşık o saatlerde oradaydım

Bende ct1000 var....

Ben isem birşey değil, sonuçta görevimiz...

Yalnız benim arkamdan bir arkadaş daha geliyordu...

@Barış Kılınç

beni de yaşlı yaptınız, teşekkür yani... :p

Alt tarafı 35, yolun yarısı...

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
Eğer Bilfen Koleji'nin önünden dönüp, Acıbadem caddesini inen kişi siz iseniz, yukarıdaki ışıklarda bir bisikletliyle karşılaştım, heralde sizdiniz.

Genç derken, teenager demek istedim... 16-17-18-19 :)

Geri