Scudo Sports

ABG - Ankara 2019 Gran Fondosu için beyin fırtınası

Scudo
@Noldor, şöyle bir bilgiye ulaşabildim:
(link)

Sanki son anda iptal olacakmış gibi hissettiriyor ama merakla bekliyoruz tabii ki. Granfondo ayağımıza geldi, heyecanlıyız.

Katılmak ister gönül , ancak yol masrafı , kalacak yer masrafı , e bir de yedin içtin masrafı... Unutacaktım az kalsın min. 200TL de katılım ücreti.. :krktm:

Kabaca 1500TL ... :eek:

Ankarada ve civarından katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar !

granfondobaskent.com adresinde kurallar, güzergah, etkinlik programı vb. bilgiler mevcut. Ancak zaman limitleri hakkında bir bilgi göremedim. Bilgisi olan var mıdır?

Kısa parkurda ufak bir değişiklik olmuş. Eski haliyle 70 km görünüyordu zaten, biraz kırpınca 54'e indirmişler duyurdukları gibi. Bu haliyle bizim gibi amatörler için daha uygun bir parkur olmuş ama start noktasının Anıtpark önünden Anıttepe Spor Tesisleri önüne alınması oldukça üzücü oldu. Akdeniz Caddesi geçişi de çıkarılmış.

• Beğen
Tepkiler: mdonertas
Kısa parkurda ufak bir değişiklik olmuş. Eski haliyle 70 km görünüyordu zaten, biraz kırpınca 54'e indirmişler duyurdukları gibi. Bu haliyle bizim gibi amatörler için daha uygun bir parkur olmuş ama start noktasının Anıtpark önünden Anıttepe Spor Tesisleri önüne alınması oldukça üzücü oldu. Akdeniz Caddesi geçişi de çıkarılmış.

Kısa parkur 54km tırmanışa göre yeterli düzeyde, bakalım bu sefer düzgün bir organizasyon olacak mı?

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun, bir terslik olmazsa katılırım.

Kısa parkur için; antrenman amaçlı tüm parkuru tamamlayan var mı?

Çok fazla ciddiye alıyorsunuz. Ne olacak hadi birinci oldunuz diyelim madalya mı takacaklar-ki takabilirler-Hadi bunu geçtik bir yarış bile olmayan etkinliğe bu kadar üst düzey önem atfetmekte ne biliyim şimdi. Çok kasmayın kendinizi. Yok ben herkesi a acaip tokatlarım diyen varsa da buyursun tur döle frans orada duruyor gitsin ona katılsın. Ne öyle mabadı kırık bir fondoyla uğraşıyor.

• Hahaha
Tepkiler: ATALAY16 ve Özcan
Çok fazla ciddiye alıyorsunuz. Ne olacak hadi birinci oldunuz diyelim madalya mı takacaklar-ki takabilirler-Hadi bunu geçtik bir yarış bile olmayan etkinliğe bu kadar üst düzey önem atfetmekte ne biliyim şimdi. Çok kasmayın kendinizi. Yok ben herkesi a acaip tokatlarım diyen varsa da buyursun tur döle frans orada duruyor gitsin ona katılsın. Ne öyle mabadı kırık bir fondoyla uğraşıyor.
Bu işi performanslı yapan herkesin en Büyük beklentisi yaş ve gk kürsü yapmak . Elbette Uludağ'a 4 saat de çıkan biri için önemli değil. Ama bu işe harcanan zaman ve paranın tatmin edildiği yer buralar.
Herkesin motivasyonu farklı

Parkur görselleri, istasyon noktaları ve cutofflar da paylaşıldı.

571c98e29e38d8e606ec1c170dea3665.jpg

71e4c64afd6e89144ce26585c1066d61.jpg

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Ben kısa parkura kayıt oldum. 🙂

• Beğen
Tepkiler: 789
Zaman limitleri hakkında bilgisi olan var mıdır? Kısa parkura katılmayı düşünüyorum ancak ne sitede ne de kurallarda bir zaman limiti bilgisi göremedim.

Zaman limitleri hakkında bilgisi olan var mıdır? Kısa parkura katılmayı düşünüyorum ancak ne sitede ne de kurallarda bir zaman limiti bilgisi göremedim.

Kısa parkur için ilk istasyona geliş 10:40, finiş 12.00 olarak görünüyor görselde.

• Beğen
Tepkiler: comtedartagnan
Kayıtlar 18 Ağustos'ta kapanıyor. Kısa parkurda hatırı sayılır bir katılımcı kitlesi oluşmuşa benziyor, 200'e yakın ve giderek de artıyor.
Uzun parkur katılımcı sayısı biraz daha düşük tabii.

dün kısa parkuru kabaca bir denedik arkadaşlarla. tamamlayabilecem inşallah. :)
(link)

Geri