Scudo Sports

ABG - Ankara 2019 Gran Fondosu için beyin fırtınası

(link)
Sitenin alt kısmındaki program güncellenmiş. Eski programda uzun parkurun 8.00'de, kısa parkurun 8.30'da başlayacağı duyurulmuştu. Tüm görseler de o şekilde hazırlanmış zaten.
Ama şimdi ne olduysa start saati 11.00 ve 11.15'e alınmış görünüyor. Yanacağız.

Scudo
niye öyle yapmışlar yaw.
daha yarış başlamadan bu ne plansızlık. o kadar yollar kapanacak Ankaralılar için ızdırap olmaz mı bu.

Şu an için 33 derece olması bekleniyor havanın. Parkurdan çok hava zorlayacak gibi eğer belirttikleri saatlerde başlarsa. Umarım yarış sonrası soğutucu desteği sağlanır 😂

Hatta artırıyorum. Rota da değişmiş görünüyor. Startta güzel bir Kızılay Sıhhıye Ulus turu yapıp Konya yoluna geçilecekti. Şimdi direkt Eskişehir yolundan Konya yoluna bağlanıyoruz görünüyor. Umarım öyle olmaz.

Yarışın duyurulduğu andan beri iptal dahil her türlü can sıkıcı değişikliğin olabileceğine neredeyse adım gibi emindim. Burası "Ankara" malesef.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
11.15 kötü olmuş

Az önce bilgi talep etmiştim saatin geri çekilmesi ile ilgili gelen cevap şu şekilde oldu.

"Değerli Başkent Granfonto katılımcısı, yarış terihi belirlendikten sonra YÖK tarafından aynı tarihte olacağı açıklanan ALES sınavı sebebiyle start saatleri uzun 11:00, kısa 11:15 olarak güncellenmiş, expo ve start alanı aynı yerde kalmış, rotalarda düzenlemeye gidilmiştir."

Plansızlığın böylesi. Yök sınav yapmaya geçwn hafta karar vermemiştir herhalde.

Az önce bilgi talep etmiştim saatin geri çekilmesi ile ilgili gelen cevap şu şekilde oldu.

"Değerli Başkent Granfonto katılımcısı, yarış terihi belirlendikten sonra YÖK tarafından aynı tarihte olacağı açıklanan ALES sınavı sebebiyle start saatleri uzun 11:00, kısa 11:15 olarak güncellenmiş, expo ve start alanı aynı yerde kalmış, rotalarda düzenlemeye gidilmiştir."

Plansızlığın böylesi. Yök sınav yapmaya geçwn hafta karar vermemiştir herhalde.
sorularda mevzudan dolayı önceki sınav iptal olup yeni sınav kararı verilmişti.
Gördüğüm kadarıyla 6 ağustosta yeni tarih belli oldu...
Bu yarış ise 1 ağustosta forumda duyurulduğuna göre, sınav tarihi belli olmadan önce yarışa karar verilmişti.

edit: komple karıştırmışım. İptal olan KPSS'ymiş.
Ales de çoook önceden açıklanmış...

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Allah'tan en son güne bırakmıştım kayıt işini. Geçen sene Polatlı'daki yarışta gördük sıcağın ne kadar zor olduğunu. Kendi ayaklarına sıkmışlardır. Aynı tarihte başka yarışların olması da cabası.

Aşağıdaki habere göre ALES sınav tarihleri Nisan ayında açıklanmış gibi görünüyor.

(link)

Bu tarihleri araştırıp yada en kötü bilirkişilere danışıp bir tarih belirlenebilirdi.

Allah'tan en son güne bırakmıştım kayıt işini. Geçen sene Polatlı'daki yarışta gördük sıcağın ne kadar zor olduğunu. Kendi ayaklarına sıkmışlardır. Aynı tarihte başka yarışların olması da cabası.
aynı tarihte hangi yarışlar var hocam

Her gün yeni bir değişiklik. Bu seferki olumlu allahtan.
Kısa parkurda istasyon sayısı artmış. Ama bu sefer de ilk istasyonu ilk tırmanışın zirvesine değil inişin sonuna koymuşlar.
d4284daf1a4abc8ad93056ff6dedcf34.png

Dosyalar

• 720a36d373c1ef463d9b047464b30616 (1).jpg
    720a36d373c1ef463d9b047464b30616 (1).jpg
    129,5 KB · Okunma: 1
isabet olmuş o sıcakta. yolda giderken su dağıtmaları lazım. :)

amacım zaten gençliğimin geçtiği caddelerde bisiklet sürmekti, bu değişiklikle hafta sonu mudanya daha cazip gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: 789
Kısa parkurun yokuşları daha güzel olmuş 😀

Bugün bir değişiklik yok sanırım. Pazar günü gittiğimizde rota Gölbaşı na doğru değil de Çubuk tarafına demesinler de :)

Her sabah işe Konya yolundan gidip geliyorum (maalesef araçla) sürekli sağda solda tek sürenler ya da üç beş kişilik guruplar görüyorum ve mutlu oluyorum. Açıkçası ben çok hazırlık yapamadım, bu benim ilk gran fondo'm olacak. Amacım parkuru bitirebilmek. İnşallah katılan herkes kazasız belasız parkuru tamamlar.

Ayrı konusu açılsa iyi olurmuş, yarıştan daha dün haberim oldu. :(

Şuan yarıştaki arkadaşlara kazasız bir yarış diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: 789 ve Mr nc
Ayrı konusu açılsa iyi olurmuş, yarıştan daha dün haberim oldu. :(

Şuan yarıştaki arkadaşlara kazasız bir yarış diliyorum.
Bütün yarışları linkteki programdan takip edebilirsiniz. Fatih topçu(asladurma) bu konuda çok yardımcı bir liste hazırlıyor. Asladurma .com/ yaris-takvimi/

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Geri