- Tepki
- 19.393
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kısa parkurda ufak bir değişiklik olmuş. Eski haliyle 70 km görünüyordu zaten, biraz kırpınca 54'e indirmişler duyurdukları gibi. Bu haliyle bizim gibi amatörler için daha uygun bir parkur olmuş ama start noktasının Anıtpark önünden Anıttepe Spor Tesisleri önüne alınması oldukça üzücü oldu. Akdeniz Caddesi geçişi de çıkarılmış.
teşekkürlerNihayet 2022' de gerçekleşecek...
292335 dosyayı görüntüle
Bu işi performanslı yapan herkesin en Büyük beklentisi yaş ve gk kürsü yapmak . Elbette Uludağ'a 4 saat de çıkan biri için önemli değil. Ama bu işe harcanan zaman ve paranın tatmin edildiği yer buralar.Çok fazla ciddiye alıyorsunuz. Ne olacak hadi birinci oldunuz diyelim madalya mı takacaklar-ki takabilirler-Hadi bunu geçtik bir yarış bile olmayan etkinliğe bu kadar üst düzey önem atfetmekte ne biliyim şimdi. Çok kasmayın kendinizi. Yok ben herkesi a acaip tokatlarım diyen varsa da buyursun tur döle frans orada duruyor gitsin ona katılsın. Ne öyle mabadı kırık bir fondoyla uğraşıyor.
Zaman limitleri hakkında bilgisi olan var mıdır? Kısa parkura katılmayı düşünüyorum ancak ne sitede ne de kurallarda bir zaman limiti bilgisi göremedim.