Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Cumartesi sabahı havanın iyi olması şartıyla çıkıyoruz arkadaşlar. Hareket Avrupa Yakası için Sirkeci Tren Garı, Anadolu Yakası için Kadıköy Vapur İskelesi önü olacaktır. Rota henüz belli değil varsa önerisi olan git gel ortalama 40-45 Km için konuşabiliriz.

Scudo
@Selim Siliğ

pendik yolu veya kennedy caddesi benim önerimdir ;) ikiside uygun bana. pazar günü yediğim o yagmurdan sonra uzun bir sure yagmurda suruş yapmayacagım. o nedenle yagış varsa yokum ;)

cumartesi ve pazar günü tüm gün sağanak yağış uyarısı yapıldı az once haberlerde. internetten de baktım hatırı sayılır derecede yagmur bekleniyor. hafif bir yagmur olsa sorun değildi ancak geçen haftaki sağanak yağış altındaki sürüşten sonra bu hafta çıkmayacagım. kısacası bu hafta tur yok ense var ;)

bırak yolu sana gitmez...mtb devam...belin kırılır..mazgallar başka dert zaten

@Selim Siliğ

hacı bugun deltaya gittim. corratec montumu aldım. on numara bi mont ;)

senin dolomiti ye baktım. guzel makine. konuşuruz detayları ;)

edit: bedavan varsa ara beni. yoksa msn den konuşmamız lazım

bu çarşamba akşamı yağış olmazsa selimle çıkıyoruz. muhtemelen 7 8 gibi buluşacagız. gelen olursa forum , telefon , msn , facebook gibi yollarla haber versin :D

edit: bu arada sevgili asker kardeşimiz Adem ne zaman aramıza dönecek merak ederim :)

bu çarşamba akşamı yağış olmazsa selimle çıkıyoruz. muhtemelen 7 8 gibi buluşacagız. gelen olursa forum , telefon , msn , facebook gibi yollarla haber versin :D

Yavaşşş... :)

Ben de varım, inşallah yağmur yağmaz.

@Selim Siliğ

Selim sen koy bu fotoları koy, benide yolcu yapacaksınız az kaldı..

Sen alırsan ben de alırım. :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Engin YILDIZ

:in: :in: :in:

Beyler Haliç çevresi ortalama 15-20km civarında imiş. Az önce ölçtum :p

Çarşamba akşamı yagıs olmazsa kesin çıkıyoruz. Güzergah muhtemelen Haliç olur ama daha konuşur kararlaştırırız.

Katılım Listesi
1.Selim Siliğ
2.Aziz Burhan Özkan
3.Engin Yıldız
4.
5.

evet babalar hava durumuna gore yarın yagıs olmayacak ve yarın bugune gore nispeten daha sıcak olacakmış. o halde yarın akşam tura çıkıyoruz. saat ve buluşma yeri açıklanacak. gelen olursa ismini eklesin.

Katılım Listesi
1.Selim Siliğ
2.Aziz Burhan Özkan
3.Engin Yıldız
4.
5.

Corratec'i yıkayıp kız gibi yaptım, beraber duşa girdik desem yalan olmaz. :)

Yarın umarım yağış yoktur. :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
@Engin YILDIZ

Selim özel bir sebep nedeniyle yarınki antrenman turuna katılamayacak. Akşam ikimiz basacagız Engin Abi :in: Yarın telefonda goruşelim kaçta buluşacagımızı vs. görüşmek üzere

Katılım Listesi
1.Aziz Burhan Özkan
2.Engin Yıldız
3.

Geri